Dekolte Giyen Bayanlar
-
Yaz gelir ve bayanlar dekolte,mini etek giyinmeye başlarlar.Gözü olanın gözü çıksın giysinler ama bakınca bi rahatsız olurlar.Egilince elleriyle gögüs dekoltelerini ve bel kısımlarını kapamaya çalışırlar ha bunu yaparkende etrafa bakarlar birileri bakıyor mu gören var mı?Kendileride bilmezler mi giyersen bakarlar demek ki göstermek için giyiniyorsun yada benim bilmedigim bişey varda ben mi bilmiyorum?
-
Dogru tespit.Her zaman oyle oluyor.Bakilmasini istemiyosan giymeyeceksin.Ne kadar zit calisiyor bunlarin kafa yahu.
-
Kesinlikle katiliyrm. o sekilde davrananlarin ruhunda var teşhircilik.
-
Bunun adı utangaç teşhircilikdir hoca...
Bak az önce dükkana bayan geldi mini etek ve göğüs dekolteli eğildi göğüsler fora ama kadında tık yok :D
Bazıları var göğüs dekolteli kadın eğiliyor elleri ilede sansür uyguluyor :D
-
metrobüste tepelerine dikiliyolar öylelerinin izliom kâmilleri makara :D
bakıyoz günah 'ı alan bizmi oluyoz onlarmı :| -
kerim bunu yazdı:
-----------------------------metrobüste tepelerine dikiliyolar öylelerinin izliom kâmilleri makara :D
bakıyoz günah 'ı alan bizmi oluyoz onlarmı :|
-----------------------------Harama baktığın için sen günaha giriyorsun, senin günaha soktukları için de onlar giriyor, zincirleme olay yani :D
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------metrobüste tepelerine dikiliyolar öylelerinin izliom kâmilleri makara :D
bakıyoz günah 'ı alan bizmi oluyoz onlarmı :|
-----------------------------evet :W
çok günah abi bir kere bakmak kendine gelene kadar birşşey değil ama ikinci bakışta falan uzun uzun o göz zinasına giriyo :| ama bende bakıyorum :W
ama tabi onlarda o şekilde oldukları için günaha senden çok giriyolar.
-
İstersen bileklerine kadar kapalı giy,insan o derece inceleyeci bakışlar karşısında rahatsız olur kendini ört pas etmeye çalışabilir...
Ama yarı çıplak giyilip de bir taraflarını kapamaya çalışmak saçmalığın önde gideni...
Bir de şu yanı var,artık her şeyin normal karşılanmaya başladığı bir çağdayız...
Öküz gibi gözleri dikmek de ne derece doğru bilmiyorum...
-
Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------İstersen bileklerine kadar kapalı giy,insan o derece inceleyeci bakışlar karşısında rahatsız olur kendini ört pas etmeye çalışabilir...
Ama yarı çıplak giyilip de bir taraflarını kapamaya çalışmak saçmalığın önde gideni...
Bir de şu yanı var,artık her şeyin normal karşılanmaya başladığı bir çağdayız...
-----------------------------Bunada kesinlikle katiliyorum.Ama biz iki arada bi derede sikisip kalmisiz.
-
Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------İstersen bileklerine kadar kapalı giy,insan o derece inceleyeci bakışlar karşısında rahatsız olur kendini ört pas etmeye çalışabilir...
-----------------------------Ne alaka, şahsen ben bileklerine kadar kapalı bayana bakmam, isteyerek veya istem dışı.
Bileklerine kadar kapalı bir bayana baktım diyelim, neden gözlerimi dört açayım ?
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
Dogru tespit.Her zaman oyle oluyor.Bakilmasini istemiyosan giymeyeceksin.Ne kadar zit calisiyor bunlarin kafa yahu.
-----------------------------hatun mılletı alayı dengesız hocam napıcaksın :|