Dekolte Giyen Bayanlar
-
Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------İstersen bileklerine kadar kapalı giy,insan o derece inceleyeci bakışlar karşısında rahatsız olur kendini ört pas etmeye çalışabilir...
Ama yarı çıplak giyilip de bir taraflarını kapamaya çalışmak saçmalığın önde gideni...
Bir de şu yanı var,artık her şeyin normal karşılanmaya başladığı bir çağdayız...
Öküz gibi gözleri dikmek de ne derece doğru bilmiyorum...
-----------------------------öküz gibi giyinirse
o şekilde karşılık alır
sen gider kapalı kadına yan gözle bakarsan o bakanın öküzlüğün bunu kimse inkar edemez
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------İstersen bileklerine kadar kapalı giy,insan o derece inceleyeci bakışlar karşısında rahatsız olur kendini ört pas etmeye çalışabilir...
Ama yarı çıplak giyilip de bir taraflarını kapamaya çalışmak saçmalığın önde gideni...
Bir de şu yanı var,artık her şeyin normal karşılanmaya başladığı bir çağdayız...
-----------------------------Ne alaka, şahsen ben bileklerine kadar kapalı bayana bakmam, isteyerek veya istem dışı.
Bileklerine kadar kapalı bir bayana baktım diyelim, neden gözlerimi dört açayım ?
-----------------------------Hoca sen hiç türbanlıların açık bayanları ya da açık bayanların türbanlıları yadırgayarak bakıştıklarını görmedin mi ?
Bu gayet de erkeklerin bakış açısı için de olabiliyor...
-
sende hocama uyesin herhalde hep aynı baslıklardan gidiyoruz
-
Sahil kenarında olsa anlarım ve bakmam ama şehrin göbeğinde giyen biri olursa bakarım çünkü kadının amacı o zaten, vücudunu teşhir etmek.
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------Ne alaka, şahsen ben bileklerine kadar kapalı bayana bakmam, isteyerek veya istem dışı.
Bileklerine kadar kapalı bir bayana baktım diyelim, neden gözlerimi dört açayım ?
-----------------------------Hoca sen hiç türbanlıların açık bayanları ya da açık bayanların türbanlıları yadırgayarak bakıştıklarını görmedin mi ?
Bu gayet de erkeklerin bakış açısı için de olabiliyor...
-----------------------------Hocam haklısın ama biz burda kadın-erkek etkileşimini konuşuyoruz :)
-
-----------------------------senin dediğin doğru ama bakış açın ters sen bi bayan olarak bunları düşünüyon çünkü siz bacağını açan bi erkeğe yada bütün
göğüs kıllarını dışarı çıkaran bi erkeğe bakmazsınız erkekler için öyle deil elinde olmadan göz kayıyor fizyolojik bi türtü anlayacağın
ha kimisi göz kaydıktan sonra kafayı çevirip 'sie' der gider kimisi binbir fantazi kurar orası bakana ve gösterme payına bağlı
-
@yasevyaterket...
erkeklerin bakış açısı dediğim,bayanlara olanı zaten ama neyse =)
@kreyzi...
valla insan her halukarda bakıyor aslında =)))
Hani bunun bir yönde,cinsiyeti de yok...
Kadın şimdi bütün vücut hatları ile karşıdayken ona sadece erkekler de bakmıyor ki...
ama şimdi bakış var bakış var bu da yadsınamaz...
-
-----------------------------doğru cevap budur hocam
insan görmek istediği şeyleri görür :)
normal giyimli bi bayanda olsa o mesela normal bi tişört olsun doğru açıyı yakaladığında onunkilerde fora olur :F
tmm açan utanmıyorda bakan niye utansın dersiniz ama niyet önemli abi
-
-----------------------------@yasevyaterket...
@kreyzi...
Kadın şimdi bütün vücut hatları ile karşıdayken ona sadece erkekler de bakmıyor ki...
-----------------------------işte yani bakış var bakış var ülkemizde henüz caddelerde sortla mayo ile dolaşan bayanlar olmadığı
için böyle yarı çıplak dediğimiz vaziyette dışarı çıktıklarında bütün gözler onun üstünde olur
havai'de olsaydık o bolluğun içinde inan kimse dönüp bakma tenezzülü göstermezdi ama deiliz işte :W
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------@yasevyaterket...
@kreyzi...
-----------------------------işte yani bakış var bakış var ülkemizde henüz caddelerde sortla mayo ile dolaşan bayanlar olmadığı
için böyle yarı çıplak dediğimiz vaziyette dışarı çıktıklarında bütün gözler onun üstünde olur
havai'de olsaydık o bolluğun içinde inan kimse dönüp bakma tenezzülü göstermezdi ama deiliz işte :W
-----------------------------Hoca olay tamamen sosyal diyebiliriz bağlantılı olarak da, arz-talep meselesi :D