Dekolte Giyen Bayanlar
-
hoca hatunlar yemişe benzer kapalılar kabuklu açıklar kabuksuz damak tadı meselesi.
-
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------Namus 2 bacak arasında değil mi? Hea nerde o zaman yaa parmak arasında mı?
-----------------------------şimdi bi örnek le başlıyalım .
Ablan
Kız Kardeşin
Teyze Kızı
Hala Kızı
Dayı Kızı
Amca Kızı
Ablanın kızı
Kız kardeşinin Kızı
Senin Kızın.
Halanın kızının kızı
Teyzenin kızının kızı
Amcanın kızının kızı
Dayının kızının kızı
Bunlar Tecavüze Uğrarsa Namus elden gitmez Hocam. Beyni İle Yapıcam Seksi Derse Namus ozaman gider bunu bil. !!!
Not: Tecavüz Kaçınılmazsa Zevk Almaya Bak.
Dip Not : Beyni İle Düşünmeyen Bizden Değildir. Hz. Antkky.(SAV)
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
-----------------------------Namus 2 bacak arasında değil mi? Hea nerde o zaman yaa parmak arasında mı?
-----------------------------2 bacak arasındakini koru , arkadan ver o zaman.. namuslu mu oluyosun?
-------------------------
Bu işi yapan her halükarda yapar. Ama farklı bir durum haricinde o noktada hassas olurum. Ne yani bütün bakireler arkayı mı tercih ediyor. Herkes dürüst olsun bakire olmayan biri aklınızda soru işaretleri bırakmaz mı? ee erkeeek yapıyooo kızlar niyee yapmasın demek isterdim ama hepimiz bu cacık kültürle büyümedik mi? işlemedi mi bilinç altımıza. Namus kafada biter ama öbür taraf folloşsa beyininde sağlam olması beklenemez. Bence tabi. Herkes istediğiyle evlenmekle, istediğini düşünmekte serbest. -
PyramiD bunu yazdı:
...
Önce bi laflarına dikkat et. Milletin beyni barkod değil ki okuyalım. Tecavüz bambaşka bişey. Üstte mesajımda söyledim "farklı bir durum haricinde". -
Milletin abartışlarını boşverin de önce bir tartışabilmeyi,her şeyin dozajını tutturmayı bir öğrenelim gözünüzü seveyim...
Yok namus orada mı,namus burada mı...
Size ne milletin namusundan,namus bekçisi mi oldunuz milletin başına...
-
konu nerden nereye gıttı gene yaw konunun amacı sudur acık giyinen bayanlar madem acık gıyınıyor erkekler bakınca rahatsız olmasın kardesım madem rahatsız oluyor acık gıyınmesın nefs kardesım bu göz kayar .bu arada ısteyen ıstdıgını gıyer ona bı lafımız yok :|
-
adamgibi bunu yazdı:
konu nerden nereye gıttı gene yaw konunun amacı sudur acık giyinen bayanlar madem acık gıyınıyor erkekler bakınca rahatsız olmasın kardesım madem rahatsız oluyor acık gıyınmesın nefs kardesım bu göz kayar .bu arada ısteyen ıstdıgını gıyer ona bı lafımız yok :|
-----------------------------gerçekten güzel ve özetleyici bi yorum olmuş.. tam olarak böyle düşünüyorum..
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------gerçekten güzel ve özetleyici bi yorum olmuş.. tam olarak böyle düşünüyorum..
-----------------------------bence tam olarak herkes böle dusunuyodur . cunku verılmek ıstenen mesaj bu yanlıssam duzelt cia :| konu buralara nasıl geldı namus mevzusu nerden cıktı gerıye donup bakmam gerekıyor oda zor gelıyor
-
Hakket Konu Nasıl olduda Namus Meselesine kadar geldi dadandı Hayret bişey. :)
Arkadaşlar Biz Burada Bayanlarda Giyim ve Giyimin Teşhir Yönü ve Erkekler Üzerindeki etkisini Tartışıyoruz. Ve Ben Hala Minnacık Etek Giymiş bir Bayanın Durumu Hakkında olan Söyleşime Cevap alamadım.
Bakın Bacaklara En Güzelinden Jartiyer çekip, Onunda üstüne Minnacık Etek Giyip, Dudaklar Kıpkırmızı, Baktığımızda Aman Yarebbim dedirtecek düzeyde aklımızın Tüm Dalgametrelerini Alt Üst Edecek Giyimde Bulunan Kızların Ortalıkta Fink Atmasına Kıl oluyorum demiştim. Onun dışındakilere laf yok, Siz ne Düşünüyorsunuz Acaba bu hususta yahu. ? Bu kız Erkeklere Giyim Tarzıyla Saldırı yapmıştır diyorum, Biz Erkeklerde Karşı saldırı yapmak gayesiyle, Akıl Baştan gitmiş düzeyde onların Öküz Gibi bakıyo dediği Tarz bakışımızı Sergiliyoruz. Doğrumudur Vaziyet.
Bu Arada Konuyu Toparlıyoruz umarım. Namus Hususunu konuşacaksanız Başka konu açın bi zahmet..
Not: Yukardaki Bakış, Makış tarzı olan eylemlerin hiç birini yapmadığımı beyan ederim. Ben Genellikle Başka Tarafa bakarım o durumda. :)
-
ShockMan bunu yazdı:
Bakın Bacaklara En Güzelinden Jartiyer çekip, Onunda üstüne Minnacık Etek Giyip, Dudaklar Kıpkırmızı, Baktığımızda Aman Yarebbim dedirtecek düzeyde aklımızın Tüm Dalgametrelerini Alt Üst Edecek Giyimde Bulunan Kızların Ortalıkta Fink Atması
-----------------------------Abi devamını bekliyorum Adrenalin tavan yaptı (: