Dekolte Giyen Bayanlar
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------
Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------İstersen bileklerine kadar kapalı giy,insan o derece inceleyeci bakışlar karşısında rahatsız olur kendini ört pas etmeye çalışabilir...
Ama yarı çıplak giyilip de bir taraflarını kapamaya çalışmak saçmalığın önde gideni...
Bir de şu yanı var,artık her şeyin normal karşılanmaya başladığı bir çağdayız...
Öküz gibi gözleri dikmek de ne derece doğru bilmiyorum...
-----------------------------öküz gibi giyinirse
o şekilde karşılık alır
sen gider kapalı kadına yan gözle bakarsan o bakanın öküzlüğün bunu kimse inkar edemez
-----------------------------kapalılar artık ole bi giyiolarki.. acıkcası mini etekli bi kıza alısdım artık o kadar cekiciliği yok ama kapalılar daha fantezik burda.. alayının iç çamaşırı belli oluo.. böle hiç açık yerleri yok ama her yerleri transparan falan.. sexy lik kavramına yenilik getirdi kapalılar saolsun.. bence onlara bakmak daha zevkli :D
-
bir dakika anlamadım :|
yani siz kendi nefsinizi kontrol edemiyor musunuz :|
ben buna eziklik derim arkadaşlar...
bir de swool un cevabı 10 numara olmuş...
-
nefsini kontrol edemeyen insanlara hakaret ederek dinin emirlerine karsı gelmiş olmuomusun :S
-
sipidik bunu yazdı:
-----------------------------
nefsini kontrol edemeyen insanlara hakaret ederek dinin emirlerine karsı gelmiş olmuomusun :S
-----------------------------yavaş yavaş din tartışmasına kaymayamı çalışıyoruz?
-
ne alakası war canım adam resmen ezik demiş bize :D
-
kesinlikle hepsi doğru
-
yok canım o nefsini kontrol edemeyenlere demiş sen ben öle şey yapmayız
dekolte giyinip sansür uygulayanlar küfür ediyorum iki kez günaha sokuyorlar kısa badi altada düşük bel pantolon aman aman manzaraya doyamazsın erkeksen bakma böyle gösteren hatun olsun canımı yesin kapamk ne oluyor
-
hoca yazgeldi diz üstü bişey giyememeleri çok doğal kusra bakmayın ama karşıdaki kız işi çok abartmadığı sürece bkn.. anladınız siz onu kimse kusra bakmasın
ne yapsınlar yazın montlamı dolaşsınlar zaten dekolte giyinenlerin çoğu genelde sıcak yerlerde oluyor budurumda neden öle giyindiklerini anlamak için profesörolmaya gerek yok
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------bir dakika anlamadım :|
yani siz kendi nefsinizi kontrol edemiyor musunuz :|
ben buna eziklik derim arkadaşlar...
bir de swool un cevabı 10 numara olmuş...
-----------------------------Yahu Hocam Nefsimizi Kontrol edip Edemediğimizi Test Etmek içinmi Dekolte Giyhiniyolar Demeye Getirdin Açıkça Orasını anlayamadım.
Ney Dekoltesidir be yahu, Bayanların Erkeklere Uyguladıkları En Psikopatça Saldırı Yoludur diyebilirim. Haksızlık etmektedirler. Erkek Milletinin İlgisini Çekme Yolu Bu Değildir, Daha Doğrusu Olmamalıdır, Bu resmen Erkeklerin En Zayıf Noktasına Saldırıdır.
-
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Yahu Hocam Nefsimizi Kontrol edip Edemediğimizi Test Etmek içinmi Dekolte Giyhiniyolar Demeye Getirdin Açıkça Orasını anlayamadım.
Ney Dekoltesidir be yahu, Bayanların Erkeklere Uyguladıkları En Psikopatça Saldırı Yoludur diyebilirim. Haksızlık etmektedirler. Erkek Milletinin İlgisini Çekme Yolu Bu Değildir, Daha Doğrusu Olmamalıdır, Bu resmen Erkeklerin En Zayıf Noktasına Saldırıdır.
-----------------------------hoca erkeklerde irade diye bişey yokmu peki kusra bakma ama bu senin yazdığın açıkta gördüğün mala bak mantığı