folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Dekolte Giyen Bayanlar

Dekolte Giyen Bayanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek
    Göze batan her şeye bakarlar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek

nuggets54 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Göze batan her şeye bakarlar..

O zaman bazı abazalar yolda kaldırıp yürüo.. Onları da mı kescen hoca ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    CureShooT bunu yazdı:
    O zaman bazı abazalar yolda kaldırıp yürüo.. Onları da mı kescen hoca ?

Eğer hatunlarda tahrik olduklarında kalkan bi yerleri olsaydı onlara daha çok çok rastlardık 

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:

ZoktriP bunu yazdı:

Sıcak havadan bahsedenler olmuş da..

Afedersiniz onlara sıcak da bize sıcak değil mi? Bizim bi dez avantajımız daha var ki vücudumuzda fazla oranda kıl bulunması.. Ama kimse çıkıp sokakta boxer ile gezmio.. Mini etek seviyesi bi boxerdan çok da aşağıda sayılmaz...

basket şortları var haci bol ve dizin biraz üstünde felan değişiyor onları giyiyoruz ? yani isteyen istediğini giyer sizin yargılamaya hakkınız yok

Hocam kimsenin ne giydiğini yargılamıyorum zaten... Ne giyerse giysin banane..

Ama bunu havalar sıcak bahanesi altına sokmanın doğru olmadığını düşünüyorum...

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ataturkcu1
    ataturkcu1's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ben şu olayı anlamadım.Sokakta gezen ve şort giymiş erkeklere hiç rastlamıyor musunuz?Aynı zamanda kolsuz tişört giymiş erkeklere.Yani erkekler de ince giyiniyorlar.Hiç görmediniz mi?-Sakın ha yanlış anlaşılmaya.Gay may değiliz.:D-

Kimilerine göre evrimsel bir olay kimilerine göre Allahın yarattığından kaynaklanan bir özellik.Erkek kadının vücudunun bir hattını açık görse hemen tahrik oluyor.Aynısı bayanlarda mevcut mudur bilemiyorum.Yüzde 90 mevcut değildir:DKişisel kanaatime geleyim.Nice bayan arkadaşlarım oldu açık giyinen.Hep onlara milleti teşhir etmeye çalışan ahlaksız terbiyesiz diye bakmıştım.Lakin onları tanıdıkça ne kadar iyi niyetli düzgün insanlar olduklarını anladım.Kısacası sokakta açık giyinen bir bayanı vay efendim teşhir etmeye çalışıyor ya da yok ya bu iyi niyetli sıcaktan olsa gerek böyle açık giyinmiş diye yorum yapmak yanlış.Bence içlerinde gerçekten sıcaktan bunalıp da iyi niyetli olarak giyen insan sayısı hiç de az değil.Her insana puanını o insanı tanıdıkça vermeliyiz.

Madem dekolte giyiyorsun ne diye eğildiğin zaman göğsünü kapatıyorsun diye bir bakış açısıyla açılmış konu.Evet çok mantıklı bir yaklaşım.Ama olayın bir de benim dediğim gibi bir boyutu var.Onu da göz ardı edemeyeceğimizi düşünüyorum.

Arkadaşlar bayanlardan bahsediyoruz ve sadece 2 3 tip bayan yok.Milyon tip bayan var ve sokakta aynı ölçüde açık giyinmiş 2 bayan hayata bakış açısı çok ama çok farklı insan olabilir.Onları tanıdıktan sonra bu sorunun cevabının alınacağı kanaatindeyim.

Kolay gelsin

Pragmatism&Realism
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

ataturkcu1 bunu yazdı:

Arkadaşlar ben şu olayı anlamadım.Sokakta gezen ve şort giymiş erkeklere hiç rastlamıyor musunuz?Aynı zamanda kolsuz tişört giymiş erkeklere.Yani erkekler de ince giyiniyorlar.Hiç görmediniz mi?-Sakın ha yanlış anlaşılmaya.Gay may değiliz.:D-

Kimilerine göre evrimsel bir olay kimilerine göre Allahın yarattığından kaynaklanan bir özellik.Erkek kadının vücudunun bir hattını açık görse hemen tahrik oluyor.Aynısı bayanlarda mevcut mudur bilemiyorum.Yüzde 90 mevcut değildir:DKişisel kanaatime geleyim.Nice bayan arkadaşlarım oldu açık giyinen.Hep onlara milleti teşhir etmeye çalışan ahlaksız terbiyesiz diye bakmıştım.Lakin onları tanıdıkça ne kadar iyi niyetli düzgün insanlar olduklarını anladım.Kısacası sokakta açık giyinen bir bayanı vay efendim teşhir etmeye çalışıyor ya da yok ya bu iyi niyetli sıcaktan olsa gerek böyle açık giyinmiş diye yorum yapmak yanlış.Bence içlerinde gerçekten sıcaktan bunalıp da iyi niyetli olarak giyen insan sayısı hiç de az değil.Her insana puanını o insanı tanıdıkça vermeliyiz.

Madem dekolte giyiyorsun ne diye eğildiğin zaman göğsünü kapatıyorsun diye bir bakış açısıyla açılmış konu.Evet çok mantıklı bir yaklaşım.Ama olayın bir de benim dediğim gibi bir boyutu var.Onu da göz ardı edemeyeceğimizi düşünüyorum.

Arkadaşlar bayanlardan bahsediyoruz ve sadece 2 3 tip bayan yok.Milyon tip bayan var ve sokakta aynı ölçüde açık giyinmiş 2 bayan hayata bakış açısı çok ama çok farklı insan olabilir.Onları tanıdıktan sonra bu sorunun cevabının alınacağı kanaatindeyim.

Kolay gelsin

Hocam Oldukça Teknik Girmişsin Olayada Bu İşin Tekniği Olmaz Kanaatindeyim, Önceden Teşhirci Sandıkların Sen Tanıdıkça Oldukça iyi niyetlilermiş demişsin. Bırak Hocam be yahu, İyi Niyetleri Batsın, Kalça Bacak Show Yapacak ama Vermeyecek dersem gerçi edepsiz cümle olacak ama, Oha tarzında bir konuda da Oha Tarzında Yazım yapılabilir pekala. 

Yahu Kimse Yanlış anlamasın, Normal Giyinen Bayanlara değil lafım, Sanırım ifade etmediğim bir nokta kalmış, Hani Şu Dötünün Kenar Kıvrımına Kadar Mini Giyenler varya, Benim Bahsettiklerim o tip Bayanlar. Bide O Kadar Açmış yetmiyormuş gibi, Mükemmel Makyaj ve Jartiyerle Taçlandırılmış Bacaklar Velhasıl, Allandırmış Pullandırmış olan Bayanlar varya, Söyleyin Bakalım Bu Vaziyet Erkeklere Saldırımıdır değilmidir.?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı:

Hocam Oldukça Teknik Girmişsin Olayada Bu İşin Tekniği Olmaz Kanaatindeyim, Önceden Teşhirci Sandıkların Sen Tanıdıkça Oldukça iyi niyetlilermiş demişsin. Bırak Hocam be yahu, İyi Niyetleri Batsın, Kalça Bacak Show Yapacak ama Vermeyecek dersem gerçi edepsiz cümle olacak ama, Oha tarzında bir konuda da Oha Tarzında Yazım yapılabilir pekala. 

Yahu Kimse Yanlış anlamasın, Normal Giyinen Bayanlara değil lafım, Sanırım ifade etmediğim bir nokta kalmış, Hani Şu Dötünün Kenar Kıvrımına Kadar Mini Giyenler varya, Benim Bahsettiklerim o tip Bayanlar. Bide O Kadar Açmış yetmiyormuş gibi, Mükemmel Makyaj ve Jartiyerle Taçlandırılmış Bacaklar Velhasıl, Allandırmış Pullandırmış olan Bayanlar varya, Söyleyin Bakalım Bu Vaziyet Erkeklere Saldırımıdır değilmidir.?

ShockMan hocam ne oldu bugün sana yaa :D

Acayip agresif gördüm seni :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    yalan yaa ne bakmalarını istememesi sırf o konuyu merak ettiğimden çıktığım kıza niye çok kısa giyiyosunuz siz kızlar diye sordum oda bana milletin dikkatini çekmek için milletin bize bakması için giyiyoz demişti. Rahatsız olmuyomusunuz milletin sizin götünüze başınıza baqmalarından demiştim(tabi bu kadar sade değildi sorum :D) yok niye rahatsız olakki sadece oluyomuş gibi gösteriyoz demişti. TULUM PEYNİRLERİ :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

ZoktriP bunu yazdı:
    ShockMan bunu yazdı:

ShockMan hocam ne oldu bugün sana yaa :D

Acayip agresif gördüm seni :)

Hmmm Sanırım Üslupta Öyle Bir Görüntü var, Yok gayet İyiyim,  Acayip Düzeyi geç hiç agresif bile değilim, Ancak Mini Giyinen bayanların Erkeklere Adeta Saldırı yapması Hususunu ifade ederken, Sanırım ifade etmekte sıkıntı oluştuğundan Üslupta öyle bir Görüntü peydahlıyor kanaatindeyim. Esasen Karışık bir Durum vaziyet denebilir.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

bırag ya burda karı çıplak dolaşıor kimsenin baktıgı yokk şehirin terbiyesine gore deişior  :F yada bunlara doymuşluuna gore deişior :W ( Antalya)

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
Toplam Hit: 15169 Toplam Mesaj: 128