Dekolte Giyen Bayanlar
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------@yasevyaterket...
erkeklerin bakış açısı dediğim,bayanlara olanı zaten ama neyse =)
@kreyzi...
valla insan her halukarda bakıyor aslında =)))
Hani bunun bir yönde,cinsiyeti de yok...
Kadın şimdi bütün vücut hatları ile karşıdayken ona sadece erkekler de bakmıyor ki...
ama şimdi bakış var bakış var bu da yadsınamaz...
-----------------------------işte yani bakış var bakış var ülkemizde henüz caddelerde sortla mayo ile dolaşan bayanlar olmadığı
için böyle yarı çıplak dediğimiz vaziyette dışarı çıktıklarında bütün gözler onun üstünde olur
havai'de olsaydık o bolluğun içinde inan kimse dönüp bakma tenezzülü göstermezdi ama deiliz işte :W
-----------------------------kreyzi sende edebi yönden aşırı bi gelişme hissediyorum :D
-
Kapalı giyerler İRTİCA. Açık giyerler SİRKİCA...
Sorun kapalı ya da açık giyinen bayanlarda değil, bizim bakış açımızda.
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------Fatal_Trag3dy bunu yazdı:
-----------------------------@yasevyaterket...
erkeklerin bakış açısı dediğim,bayanlara olanı zaten ama neyse =)
@kreyzi...
valla insan her halukarda bakıyor aslında =)))
Hani bunun bir yönde,cinsiyeti de yok...
Kadın şimdi bütün vücut hatları ile karşıdayken ona sadece erkekler de bakmıyor ki...
ama şimdi bakış var bakış var bu da yadsınamaz...
-----------------------------işte yani bakış var bakış var ülkemizde henüz caddelerde sortla mayo ile dolaşan bayanlar olmadığı
için böyle yarı çıplak dediğimiz vaziyette dışarı çıktıklarında bütün gözler onun üstünde olur
havai'de olsaydık o bolluğun içinde inan kimse dönüp bakma tenezzülü göstermezdi ama deiliz işte :W
-----------------------------hea işte biz akdeniz sahillerinde yaşadığımız için bizim için dikkat çekici olmuyo öyle şeyler :F
bir ailen düzenli bir hayatın varsa ve mutluysan asla bakmassın öyle şeyler gözünü kapatırsıb yada kafanı çevirirsin..
yok karşı cinste gördüğün firikiklerle anında hayallere dalıyosan buna abazalık denir :)
-
onlara söylenicek tek laf. eğer yanında yaptıysa ve sende göz göze geldiysen
Vermiceksen uğraştırma.
-
bu konularda cahillik hat safhada ülkemizde bir açık giyinen görülür hemen bu vericidir muhabbeti başlar örneğin ben mini etekli gördüğümde bir kere bakarım ne güzel kız derim bi dahada bakmam ama bazıları o kadar abartıyoki gözleriyle kızı beceriyolar buda abazalığın ve magandalığın göstergesidir siz bu kızlara bu gözle baktıktan sonra ne ilerleme bekleyin nede avrupa birliği diyin çünkü bu milletimiz avrupaya giderse orada fıttırır gerçekten halimize acıyorum aç bir toplumuz bu konularda..
-
başka işiniz yokmu ? bakmak var bakmak var yiycek gibi bakmassan sorun olmaz...
burda yaz kış herkez öyle giyinio da bikere rahatsız olan görmedim tabi inşaat çıkışında amelelerin inmesiyle
yiyecek gibi bakmaları dışında...
-
icgudusel dekolte bloklama refleksi tiptaki adi :P
evrensel bi olay... yabancilarda da var...ama daha az rastlanan bi vaka..
ama gozlemim odur ki bu hastalik Turk bayanlarnda ilerlemis vakalar halinde goruluyor..
ornegin burda (italya), cok siradisi bi goruntu olmadikca bloklama goremezsiniz..
-
erkek bakmicak kardeşim :) o kadarda hayvan olunmaz sırf o ipneler yüzünden sevgilime fazla acık giydirtmemeye calısıyorum ama ne gelirki elden neyse ben onu öylede çok seviyroum :) Tektanemm :)))
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------
bu konularda cahillik hat safhada ülkemizde bir açık giyinen görülür hemen bu vericidir muhabbeti başlar örneğin ben mini etekli gördüğümde bir kere bakarım ne güzel kız derim bi dahada bakmam ama bazıları o kadar abartıyoki gözleriyle kızı beceriyolar buda abazalığın ve magandalığın göstergesidir siz bu kızlara bu gözle baktıktan sonra ne ilerleme bekleyin nede avrupa birliği diyin çünkü bu milletimiz avrupaya giderse orada fıttırır gerçekten halimize acıyorum aç bir toplumuz bu konularda..
-----------------------------yazmıyım yazmıyım diyorum dayanamıcam
götünü bile zor örtecek kadar kısa etek, şort giymenin mantığını bi insanevladı açıklayabilir mi bana?
ya da o yağlı poposunun şeklini bile değiştirip iğrenç bir yapay şekil veren dar pantolonları?
sadece bunu merak ediyorum.
çoookkk şey var söyleyeceğim de söylesem ne olacak?
ek : avira sana mesajında katılıyorum, tüm cümlelerine. yazdıkların aklıma bazı şeyleri getirdi oradan yola çıktım, yanlış anlama diye belirteyim.
-
Açana bakarlar, kısa ve öz :D.