Destanlaşan Ülkücü Hareket
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
@Dreamtn
Bağımsızlık 8o sene değildir,anlamanı beklemek hata gerçi.Çocukların,ailen,sevdiklerin,gerisi de vardır,bağımsızlık namustur.Bağımsızlığı max 8o sene vs gibi kelimelerle küçük düşürmeye meraklı arkadaşların ırak'a uçak biletini alıyoruz.
-----------------------------antyi yanlış anladım bu yazıyı okuyan okumuştur ondan siliyorum.
@lordvarder
doğru diyosun lord ülkücü ocaklarına gelen çok g.t oldu yalan söylemiyosun fakat hepsi öyle değil ülkücüyü sana açıklıyım dinine vatanına bağlı adamlardır . he o gtlerin çoğuda temizlendi sen merak etme . Ara sokaklardaki ülkü ocakları kapatıldı çünkü gelenlerin hepsi arka yapmak için gelen ülkücülük nedir bilmeyen ipnelerle doldu. Ama turancılık davası ve ülkücülük bitmez. -
Razorback bunu yazdı:
Claros bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Bana sorarsan deniz gibiler katil : )
Halen onlar yüzünden ilerleyemedik orta sınıf toplum kaldık. Bok yoluna gittiler kendileride bizide sürdüler...
-----------------------------Haline gülüyorum puhahhaha onlar gibi türkiyenin bağımsızlığından başka birşey istememiş adamlara onlar gibi b*k değil vatan yoluna gitmiş insanlarada laf atıyorsan sana diyecek birşey yok. Alparslan denizlerin tırnağının kiri bile olamaz çünkü denizler bağımsızlık istiyordu açıkça sölüyordu sizinkilerde alparslanlarda türkiyeyi laiklikten çıkartıp bir din devleti yapmak istiyorlardı ve onun yüzünden Bağımsızlık istememeleri yüzünden denizlerin asılmasını istediler swivas katliamları maraş katliamları yaptırdılar ve daha nice katliam ve bunalrı yaparkende duyulan tekses ALLAHU EKBER kahrolsun laiklik sloganlarıydı Sana önerim Darağacında açan 3 fidan diye bir kitap var al oku....
Baban yahudi,ingiliz,amerikan olmasın diye mücadele vermiş insanların ismini desturla an.Böle sıfatlar yakıştırma o kahramanlara..
-----------------------------desturla alıncak kadar adam olsa alırdık sen merak etme koçum almazsakta kimseye hesap vermeyiz bu ülkenin aqmaya çalışan i...e desturmu hadi ya... :)
-
O 2 trilyon para Türkesin degil partinin parasıydı.Darbede falan el konulmasın diye dısarda kisi adına duruyordu para.Hem senin dediklerin ülkücü olamaz onlar ancak ocakcıdır.Yani cıkarcılardır.Ama unutma ki saglam ülkücü de az degil ülkemizde.Kısaca ülkücü hareket engellenemez.
-
sagukn bunu yazdı:
O 2 trilyon para Türkesin degil partinin parasıydı.Darbede falan el konulmasın diye dısarda kisi adına duruyordu para.Hem senin dediklerin ülkücü olamaz onlar ancak ocakcıdır.Yani cıkarcılardır.Ama unutma ki saglam ülkücü de az degil ülkemizde.Kısaca ülkücü hareket engellenemez.
-----------------------------eyw. bu bilgi için hacı.
-
biri alparslan türkeşe küfür eder...
diğeri Deniz Gezmiş'e küfür eder...
sonrada serbest tartışma ortamı derler...tartışmayı biliyoruz derler...işte bu yüzden herşeyden çektim tahribat'da kendimi...
hemen lak diye küfür ediyorlar...karşılık vermek de bana yakışmadığı için tartışmalarda laf yedi sustu diyorlar...
o öyle değil işte...sadece küfür etmemek için çekiliyorum her tartışmadan... ve öyle bi raddeye geldi ki tartışmalarda yer almadığım için artık pm atıolar tartışmaya gir diye...
ama kardeşim nasıl girerim ben bu tartışmaya...
-
sagukn bunu yazdı:
-----------------------------Hadi ya! Çocukları ondan paylaşamayıp birbirlerine düştüler dimi! Demek ki ocaklardan parayı alıp, yan gel yan yat Osman.
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------biri alparslan türkeşe küfür eder...
sonrada serbest tartışma ortamı derler...tartışmayı biliyoruz derler...işte bu yüzden herşeyden çektim tahribat'da kendimi...
hemen lak diye küfür ediyorlar...karşılık vermek de bana yakışmadığı için tartışmalarda laf yedi sustu diyorlar...
o öyle değil işte...sadece küfür etmemek için çekiliyorum her tartışmadan... ve öyle bi raddeye geldi ki tartışmalarda yer almadığım için artık pm atıolar tartışmaya gir diye...
pm mi atıyoruz artist. ne iş anasını satım . gel tartışalım istersen gel bi yerde buluşup tartışalım benim için farketmez . -
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------Boşver Esat, kafanı bozma sen. Ortam öyle bir hal alıyor ki kadın programlarını aratmıyor.
@ Dreamtn
Senin attığını söylemedi ki. İki okuyup bir söyleyin.
-
Dreamtn bunu yazdı:
-----------------------------lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------pm mi atıyoruz artist. ne iş anasını satım . gel tartışalım istersen gel bi yerde buluşup tartışalım benim için farketmez .
ah be hoca...ah be...tutuyorum kendimi sabrediyorum...sana pm attın dedimmi ben? ah be güzel kardeşim bi okusana abuk subuk konuşmadan...ben adam gibi tartışırım bi insanla...kesinlikle geçmişine,ideolojik görüşüne küfür etmem..
senle tartışamam ben hoca...hemen küfür eden bir kişiyle tartışamam
-
Dillerde zerzeniş, yaş 20 antidepresif. Yok çıkış yolu aşılamaz, çözüm olmaz, bakamadığı düşünce perspektif.