Destanlaşan Ülkücü Hareket
-
Claros bunu yazdı:
-----------------------------sagukn bunu yazdı:
-----------------------------
Emperyalizme hepimiz karşıyız.Türkeş sag ile olan kavgamızı erteledik der.sagdan kastı emperyalizm.Komünistler bagımsızlık icin mi savasıyordu?Ondan mı galata köprüsüne rus bayragı astılar
-----------------------------İstersen biraz kitap oku deniz gezmişlerin hayatını felan oku biz aslaa ARusyayı desteklemedik biz aslaa Rusyadan yardım almadık biz sadece bağımsızlığımız için savaştık ;)
dhkpc, tikko, dev sol'ın zaten silah fabrikaları var orda üretiyolar silah dimi pkkdan rusyadan almıyolar -
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------Claros bunu yazdı:
-----------------------------HolygaN bunu yazdı:
Filistinde ne işiniz vardı ???
-----------------------------Biz yaşıyorduk siz burada çay kahve içerken biz filistinli kardeşlerimizin yanında direniyorduk neden filistin kampına gittik diye birşeymi oldu ???
Senın o kardeşlerının yanına pkkda gitmişti.
-----------------------------Zuhahahah o zaman pekeke mi vardı zuhashahahhahahahh ulan pkkın ne zaman var olduğuna bak kendimi zor tutuyorum :D pkk sonradan var olan birşey bilip bilmeden konuşmayın :D yoksa gülme krizine giricem :D
-
Abdülhamit teker teker hepsinin tapusunu verdi onlara zamnında.Bir hikaye vardır kan ile aldık kanla satarız diye bi onu oku.Sonradan sattılar bizi sattıkları gibi.
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------Claros bunu yazdı:
-----------------------------HolygaN bunu yazdı:
Filistinde ne işiniz vardı ???
-----------------------------Biz yaşıyorduk siz burada çay kahve içerken biz filistinli kardeşlerimizin yanında direniyorduk neden filistin kampına gittik diye birşeymi oldu ???
Senın o kardeşlerının yanına pkkda gitmişti.-----------------------------
Emin misin? Filistin Dağları ile Kandil Dağları birleşik değil ki :). Sadece gülüyorum. PKK kuruluş yılı 1978'tir. Sallayın, fırlatın demedik.
-
ontedi bunu yazdı:
HolygaN bunu yazdı:
Filistinde ne işiniz vardı ???-----------------------------
Nasrallah: "Zalimlere karşı yeni Denizler bekliyoruz."
Anlatabildim mi?
bizde soralım adam öldürmek için ülkücülerin eğitildiği kamplar neydi? -
Filistin'e yardım diyolar allahım ya...
Ha sen savaşta türkiyenin düşmanına yardım ettin. Ha bu oç larına yardım ettin yazık diyorum sadece...
Ne çabuk unutuyosunuz bu arapların bize yaptıklarını...
-
Chaoser bunu yazdı:
Claros bunu yazdı:
Emperyalizme hepimiz karşıyız.Türkeş sag ile olan kavgamızı erteledik der.sagdan kastı emperyalizm.Komünistler bagımsızlık icin mi savasıyordu?Ondan mı galata köprüsüne rus bayragı astılar
-----------------------------İstersen biraz kitap oku deniz gezmişlerin hayatını felan oku biz aslaa ARusyayı desteklemedik biz aslaa Rusyadan yardım almadık biz sadece bağımsızlığımız için savaştık ;)
dhkpc, tikko, dev sol'ın zaten silah fabrikaları var orda üretiyolar silah dimi pkkdan rusyadan almıyolar
-----------------------------Pkk nın nereden aldığına bi baksana amerikadan adamlar kendilerine zor silah yettirirken adamlara mı vercek güldürmeyin beni :D
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Filistin'e yardım diyolar allahım ya...
Ha sen savaşta türkiyenin düşmanına yardım ettin. Ha bu oç larına yardım ettin yazık diyorum sadece...
Ne çabuk unutuyosunuz bu arapların bize yaptıklarını...
-----------------------------Bak şimdi kardeşim, anlattıklarımdan ya bir şey anlamıyorsun ya da harbi ırkçısın. Bir Türk hırsızlık yaptı diye tüm Türkler suçlu olmuş olur o zaman. İki okuyup bir yazın!
-
Bir arap yapsa neyse de hepsi satti bizi.Bunlar tarihi gercek.
-
Claros bunu yazdı:
Chaoser bunu yazdı:
Claros bunu yazdı:
dhkpc, tikko, dev sol'ın zaten silah fabrikaları var orda üretiyolar silah dimi pkkdan rusyadan almıyolar
-----------------------------Pkk nın nereden aldığına bi baksana amerikadan adamlar kendilerine zor silah yettirirken adamlara mı vercek güldürmeyin beni :D
pkk zor silah mı yetirtiyolar adamlarda ki para akışı sizin partideki kadar be uyuşturucu korsan cd vs den kırdıkları paranın haddi hesabı yok