folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Destanlaşan Ülkücü Hareket

Destanlaşan Ülkücü Hareket

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek

ontedi bunu yazdı:
    -----------------------------

lordvader89 bunu yazdı:

biri alparslan türkeşe küfür eder...

diğeri Deniz Gezmiş'e küfür eder...

sonrada serbest tartışma ortamı derler...tartışmayı biliyoruz derler...işte bu yüzden herşeyden çektim tahribat'da kendimi...

hemen lak diye küfür ediyorlar...karşılık vermek de bana yakışmadığı için tartışmalarda laf yedi sustu diyorlar...

o öyle değil işte...sadece küfür etmemek için çekiliyorum her tartışmadan... ve öyle bi raddeye geldi ki tartışmalarda yer almadığım için artık pm atıolar tartışmaya gir diye...

ama kardeşim nasıl girerim ben bu tartışmaya...

Boşver Esat, kafanı bozma sen. Ortam öyle bir hal alıyor ki kadın programlarını aratmıyor.

@ Dreamtn

Senin attığını söylemedi ki. İki okuyup bir söyleyin.

tamam işte karı programlarına dönmesin gel bigün bi yerde tartışalım . çok istersen pm atanlarda atmayın anasını satım adam tartışmak istemiyo yaz düşünceni.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek

efrasyap bunu yazdı:

lordvader89

iyi demişinde dostumda  sadece  benim tanıdıgım inançında  samimi yüzlerce türk_islam ülkücüsü  var  ve bir çogu ocak yolu bilmez

eger siz  ülkücülügü ocaklarla sınırlı tutarsanız yanılırsınız diye düşünüyorum

türk islam ülkücüsü ne ya bırakın bu saçmalıkları 

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Dreamtn bunu yazdı:

ontedi bunu yazdı:

lordvader89 bunu yazdı:

biri alparslan türkeşe küfür eder...

diğeri Deniz Gezmiş'e küfür eder...

sonrada serbest tartışma ortamı derler...tartışmayı biliyoruz derler...işte bu yüzden herşeyden çektim tahribat'da kendimi...

hemen lak diye küfür ediyorlar...karşılık vermek de bana yakışmadığı için tartışmalarda laf yedi sustu diyorlar...

o öyle değil işte...sadece küfür etmemek için çekiliyorum her tartışmadan... ve öyle bi raddeye geldi ki tartışmalarda yer almadığım için artık pm atıolar tartışmaya gir diye...

ama kardeşim nasıl girerim ben bu tartışmaya...

Boşver Esat, kafanı bozma sen. Ortam öyle bir hal alıyor ki kadın programlarını aratmıyor.

@ Dreamtn

Senin attığını söylemedi ki. İki okuyup bir söyleyin.

tamam işte karı programlarına dönmesin gel bigün bi yerde tartışalım . çok istersen pm atanlarda atmayın anasını satım adam tartışmak istemiyo yaz düşünceni.

Tartışma adabı denilen bir şey var önce onu öğren daha sonra tartışalım. Küfürle, hakaretle olacak şeyler değil bunlar. İşte hepimiz buradayız "forum kültürü" denilen mantaliteyi kavramış olsaydık güzelce, birbirimizi bir yerlere davet etmeden burada tartışırdık.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek
    MHP 12 Eylül ihtilali sonrası bütün taşınmaz varlıklarını kaybetmiştir, bankada ki paralarına el koyulmuştur. 1989 siyasi yasakların kaldırılmasından sonra tekrar aktifhale gelen MHP ve yöneticileri yapılan istişare sonucu parti paralarının yurt dışında ki bir banka da tutulması kararını almışlardır.

Başbuğun ölümünden sonra ise para çocuklarına kalmıştır ama MHP genel başkanı Devlet Bahçeli partiye aktarılmak istenilen parayı kabul etmemiştir.

Deli sevdalarım vardır benim çünkü ben Al Bayrağımın aşığıyım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    sagukn bunu yazdı:
    MHP 12 Eylül ihtilali sonrası bütün taşınmaz varlıklarını kaybetmiştir, bankada ki paralarına el koyulmuştur. 1989 siyasi yasakların kaldırılmasından sonra tekrar aktifhale gelen MHP ve yöneticileri yapılan istişare sonucu parti paralarının yurt dışında ki bir banka da tutulması kararını almışlardır.

Başbuğun ölümünden sonra ise para çocuklarına kalmıştır ama MHP genel başkanı Devlet Bahçeli partiye aktarılmak istenilen parayı kabul etmemiştir.

Noktayı kim koyarsa o üstündür anlayışıyla hareket etmeyeceğim ama söz de söylemeyeceğim. Uzar gider bu konular.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek
    Ontedi üstünlük kavgası etmiyoruz burada.Yanlıs anlama lütfen.Bir soru sordun ben de sorunun cevabını verdim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek

sagukn bunu yazdı:
    Ontedi üstünlük kavgası etmiyoruz burada.Yanlıs anlama lütfen.Bir soru sordun ben de sorunun cevabını verdim.
    Sözü dolandırmadan söyleyeyim.

Türkeş, paraları yabancı bankalarda barındırırken (vatansever olarak anılmakta), Deniz, ona gelen paralı üniversite teklifini bedeni pahasına reddetti (yurtsever olarak anılmakta). Farkın farkında mısınız?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek
    Tamam da onun kendi parası degildi ki zaten.Hem o kadar fazla bir para da degil.O zamanda Fatih Terim 2.5 trilyona villa alacaktı ya.belki de almıstır onu bilmiyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Dreamtn bunu yazdı:

AntiOksidan bunu yazdı:
    @Dreamtn

Bağımsızlık 8o sene değildir,anlamanı beklemek hata gerçi.Çocukların,ailen,sevdiklerin,gerisi de vardır,bağımsızlık namustur.Bağımsızlığı max 8o sene vs gibi kelimelerle küçük düşürmeye meraklı arkadaşların ırak'a uçak biletini alıyoruz.

anti doğru diyosun kardeşim ama bak şuan hürsün bağımsızsın ırağa bak değil o zaman davan nedir senin komunizim :) ne gereği var bu ülkeyi böyle salakça şeylerle yoruyosun . Gel turanı başlatalım gel Türkleri birleştirelim daha bağımsız daha güçlü daha dik duralım niye iç işlerle yoruyoruz kendimizi ilerlemeyelim bağımsızlığımızı daha çok kaybedelimmi diye bende bundan bahsediyorum doğru aslında yanlış konuştum biraz. ama dinini de yaşaman gerek ... her zmn herkezden özür diliyorum bu yanlışımdan dolayı umarım kendimi anlatabilmişimdir.

Turanı destekliyorum,komunist değilim hocam mesajını editlersen sevinirim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    sagukn bunu yazdı:
    Tamam da onun kendi parası degildi ki zaten.Hem o kadar fazla bir para da degil.O zamanda Fatih Terim 2.5 trilyona villa alacaktı ya.belki de almıstır onu bilmiyorum
    Fazla değil dediğin parayı tüm hayatı boyunca hiç göremeyecek olanlar var. Sorun olan para değil, birilerinin mesajına itafen söyledim karşılaştırmaları.

Toplam Hit: 15648 Toplam Mesaj: 130