Destanlaşan Ülkücü Hareket
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------
Filistinde ne işiniz vardı ???
-----------------------------Biz yaşıyorduk siz burada çay kahve içerken biz filistinli kardeşlerimizin yanında direniyorduk neden filistin kampına gittik diye birşeymi oldu ???
-
Claros bunu yazdı:
Chaoser bunu yazdı:
Claros bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Bana sorarsan deniz gibiler katil : )
Halen onlar yüzünden ilerleyemedik orta sınıf toplum kaldık. Bok yoluna gittiler kendileride bizide sürdüler...
-----------------------------Haline gülüyorum puhahhaha onlar gibi türkiyenin bağımsızlığından başka birşey istememiş adamlara onlar gibi b*k değil vatan yoluna gitmiş insanlarada laf atıyorsan sana diyecek birşey yok. Alparslan denizlerin tırnağının kiri bile olamaz çünkü denizler bağımsızlık istiyordu açıkça sölüyordu sizinkilerde alparslanlarda türkiyeyi laiklikten çıkartıp bir din devleti yapmak istiyorlardı ve onun yüzünden Bağımsızlık istememeleri yüzünden denizlerin asılmasını istediler swivas katliamları maraş katliamları yaptırdılar ve daha nice katliam ve bunalrı yaparkende duyulan tekses ALLAHU EKBER kahrolsun laiklik sloganlarıydı Sana önerim Darağacında açan 3 fidan diye bir kitap var al oku....
-----------------------------sen partlileri karıştıyorsun galiba alparslan türkeş hiç bir zaman din devleti kurmak istememiştir davaya dini karıştırıp bozmamıştır şimdikiler gibi bu kitap önerileride gereksiz çünkü bütün hepsi beli bir kesimin adamları tarafından yazılıp yanlı oluyorlar. Olayları tam bilmesen apoyuda bağımsızlık kahramanı ilan edersin bu gidişle denizle aynı kefeye koyarsın hoş ben koyuyorum. ama bağımsızlık kahramanı olarak değil
-----------------------------Ondanmı bütün ülkücü ve aşırı dincilerin elinde ve evlerinde o zaman alparslan türkeş resimleri vardı ondanmı biz emperyalizm için kamplara giderken ülkücüler ellerinde alparslan resimleri olarak komünistlere karşı eğitim alarak bize saldırıyordu???Bu arada ben aslaa pekaka yandaşı olmadım ve alsaa da olmam....
-----------------------------ülkücü ayrı aşırı dinci ayrı aşırı dinci kimin elinde pankart vardı göstersene. PKK yandaşı olmam diyorsun eminim abilerin vardır senin onların pkkyı savunğunu görünce naapcaksın peki posta koycakmısınız yoksa kralcımı olcaksın
-
Claros bunu yazdı:
-----------------------------Biz yaşıyorduk siz burada çay kahve içerken biz filistinli kardeşlerimizin yanında direniyorduk neden filistin kampına gittik diye birşeymi oldu ???
-----------------------------Senin filistinli kardeşlerin ingilizlerle birleşip osmanlıyı vurunca iyi : ) Sende git o o.ç larına yardım et : )
Ulan ayıp ayıp..
-
sagukn bunu yazdı:
Emperyalizme hepimiz karşıyız.Türkeş sag ile olan kavgamızı erteledik der.sagdan kastı emperyalizm.Komünistler bagımsızlık icin mi savasıyordu?Ondan mı galata köprüsüne rus bayragı astılar
-----------------------------İstersen biraz kitap oku deniz gezmişlerin hayatını felan oku biz aslaa ARusyayı desteklemedik biz aslaa Rusyadan yardım almadık biz sadece bağımsızlığımız için savaştık ;)
-
black_lord bunu yazdı:
-----------------------------Empyrium bunu yazdı:
8 sene Ülkü ocakları denen yere gittim orada yüksek makamlarda görevler aldım.. yeri geldi ortaöğretim başkanı oldum.. ama şimdi "Ocakçı"lardan tiksiniyorum.. Hatta Ocaktan nefret ediyorum.. kalbimde ülkücülük namına hiçbişey kalmadı.. Çünkü oralar şarlatan yuvası oldu.. taşş*ğını koltuğa yayan reis oluyor.. çay getir çay götür onu yap bunu yık şunu devir bunu s*k oluyor.. Gençlerin amaç 5-10 kişi toplanalım okulda fors atalım önümüze gelene racon keselim buranın polatı biz olalım.. Vatan-Millet? o ne der çoğu.. Bi olay olur, hurra kendimizi gösterelim.. niçin? bilmiyoruz (: Şarlatanlar serseriler ipe sapa gelmez adamlarla dolu artık oralar.. Türkeş zamanında belki güzeldi ülkücülük ama şimdi hiç bi işe yaramaz.. dava mava yok ortada.. anca erciyeste toplansınlar ocaklarda toplansınlar seminerler versinler seçim günü gelince otobüs tutup mehter marşı çalsınlar.. başka bi s*kim yok 8 senemi boşa geçirmişim diyorum bazen ama bi yandanda iiki gitmişim diyorum.. kendimi bildim davam nedir onu bildim insanları tanıdım o pezoları tanıdım anladım ki hepsi şarlatan.. Milliyetçimisin dersen evet vatan milliyetçisiyim.. ırkçı değilim ama.. ülkücülerin içinde ırkçısıda var vatan milliyetçiside.. Türklüğümle gurur duyuyorum Allah'a şükür ki beni Türk yaratmış.. ama asla ırkçı değilim.. milliyetçiyim.. bu ülkede kim milliyetçi değil ki?
-----------------------------tam olarak bu helal!
-----------------------------son kelimesine kadar katılmamak elde deil :)
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Bana sorarsan deniz gibiler katil : )
Halen onlar yüzünden ilerleyemedik orta sınıf toplum kaldık. Bok yoluna gittiler kendileride bizide sürdüler...
Kaseti sadece geçmişimizi bi daha hatırlayalım diye koydum.
hee demek denizler katil ama devletin tetikçiliğini yapanlar ülkücüler sütten çıkmıs ak kasık..deniz sayesinde ilerleyemedik yuh ulan bari bişi bilinde konusun..
bi ara morportakal wermişti mhpnin kanlı tarihi mi iç çamaşırlarımı ne onuda werinde ne doğru ne yanlıs tarafsız görelim..
-
O silahlar havadan geldi zaten.hadi bi kac kisi dedigin gibi olabilir ama dedigimi yapan insanlar gercekten var.belki Deniz yapmamistır ama komünistlerden duvarlara Rus askerine selam dur,Türk askerini arkadan vur diye yazı yazanlar oldu.bunları unutma her komünisti Deniz zannetme
-
HaYVaN bunu yazdı:
Claros bunu yazdı:
-----------------------------Senin filistinli kardeşlerin ingilizlerle birleşip osmanlıyı vurunca iyi : ) Sende git o o.ç larına yardım et : )
Ulan ayıp ayıp..
-----------------------------Irkçılık bu olsa gerek. Nasıl ki Naziler kötü ise tüm Alman halkı kötüdür demekle eş değerdir. Hadi tüm Araplar kötü diyelim, ya küçük çocuklar?
Filistin Demokratik Halk Cumhuriyeti adlı oluşuma bir bak istersen.
-
Claros bunu yazdı:
-----------------------------HolygaN bunu yazdı:
Filistinde ne işiniz vardı ???
Senın o kardeşlerının yanına pkkda gitmişti. -
HaYVaN bunu yazdı:
Claros bunu yazdı:
Ulan ayıp ayıp..
-----------------------------Fisiltinliler osmanlıya ihanet etmedi toprak satmadılar...