folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Destanlaşan Ülkücü Hareket

Destanlaşan Ülkücü Hareket

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Erkek
    Dosya paylasiminda konusulmamasi gereken konular tartisilmakta,neden müdahale edilmiyor.

Bitimsiz bir ko$udur ya$am
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Saçmasapan düşünen insanlar saçma sapan polemikler yaratma gayesinde..!

Arkadım kendi görüşüne paralel bir paylaşım yapmış..tabiki ortak görüşü benimseyen benim gini müditler için yapılan bir paylaşım bu.. Emrow ve  Claros siz ve sizin gibilere  ne oluyorda dalaşıyorsun..gidin kendi görüşlerinizi başka bir yerde savunun hakaretlerinizide aynaya karşı yapın..Paylaşım platformunda siyasete sürüklüyorsun resmen milleti..Zaten yıllarca çekmedi mi insanımız bu çatışmaları..? kardeş kardeşi vurmadı mı? Hiç mi akıllanmayacaksınız ha!

Saçma sapan ütopyalar peşinde koşarken beyninizi üşütmüşsünüz..görüyoruz çevremizde sizin gibileri..kendilerine solcu hatta kimileri daha karizma olduğunu düşünerek devrimci diyorlar kendilerine..başlıyorlar bunlar lisede laf dalaşları hafif arbedeler kavgalar fln derken üniversidede azıtıyorsunuz..Onlarca tanıdığım var arkadaş demek içimden gelmiyor..ortaokulda aynı sınıfta olduğum çocuklar bir rüzgara kapılıp gidiyorlar..neler olmuyor ki..birini söyleyim ben..hani şu kundaklama olayları vardı istanbulda fln..aha onu yapanlardan biride bnim okulumdan..oda sizin gibi solcuydu devrimciydi artık neyi devirmek istiyorsa..! şunu sakın unutmayın Ülküde Vatan vardır Millet vardır Devlet vardır Hak vardır Hakan vardır..Bunlar kutsaldır asla ve asla Ülkücü[şimdi o ocaklarda gördüklerinizle karıştırmayın!] devletine milletine vatanına zarar getirecek birşey yapmaz..gidip dükkanların camlarını indirmez arabaları belediye otobüslerini yakmaz..polisini askerini taşlamaz silah sıkmaz..bunlar kutsaldır Ülkücüler için..Emperyalizme kaşıdır..şimdiki gibi devrimci gençleri görüyoruz kafasında yıldızlı bere üzerinde che tsort kulağında ipod ayağında convers:D mükemmel karışım sorsan üzerindeki tsortteki kim diye che der ernesto che guevaryı bilmez idolojisini bilmez hayatını bilmez..amacı farklı olmak asi görünmek ben özgürüm özgürlükçüyüm demek çünkü...Türkeş e katil diyenler bir gün at gözlüklerini çıkarıp dünyayı görmeye çalışırlarsa düşüncelerinden utanacaklarından eminim..Ne Mutlu  TÜRK'üm Diyene!

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek
    Nitrous bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadım kendi görüşüne paralel bir paylaşım yapmış..tabiki ortak görüşü benimseyen benim gini müditler için yapılan bir paylaşım bu.. Emrow ve Claros siz ve sizin gibilere ne oluyorda dalaşıyorsun..gidin kendi görüşlerinizi başka bir yerde savunun hakaretlerinizide aynaya karşı yapın..Paylaşım platformunda siyasete sürüklüyorsun resmen milleti..Zaten yıllarca çekmedi mi insanımız bu çatışmaları..? kardeş kardeşi vurmadı mı? Hiç mi akıllanmayacaksınız ha!

Saçma sapan ütopyalar peşinde koşarken beyninizi üşütmüşsünüz..görüyoruz çevremizde sizin gibileri..kendilerine solcu hatta kimileri daha karizma olduğunu düşünerek devrimci diyorlar kendilerine..başlıyorlar bunlar lisede laf dalaşları hafif arbedeler kavgalar fln derken üniversidede azıtıyorsunuz..Onlarca tanıdığım var arkadaş demek içimden gelmiyor..ortaokulda aynı sınıfta olduğum çocuklar bir rüzgara kapılıp gidiyorlar..neler olmuyor ki..birini söyleyim ben..hani şu kundaklama olayları vardı istanbulda fln..aha onu yapanlardan biride bnim okulumdan..oda sizin gibi solcuydu devrimciydi artık neyi devirmek istiyorsa..! şunu sakın unutmayın Ülküde Vatan vardır Millet vardır Devlet vardır Hak vardır Hakan vardır..Bunlar kutsaldır asla ve asla Ülkücü[şimdi o ocaklarda gördüklerinizle karıştırmayın!] devletine milletine vatanına zarar getirecek birşey yapmaz..gidip dükkanların camlarını indirmez arabaları belediye otobüslerini yakmaz..polisini askerini taşlamaz silah sıkmaz..bunlar kutsaldır Ülkücüler için..Emperyalizme kaşıdır..şimdiki gibi devrimci gençleri görüyoruz kafasında yıldızlı bere üzerinde che tsort kulağında ipod ayağında convers:D mükemmel karışım sorsan üzerindeki tsortteki kim diye che der ernesto che guevaryı bilmez idolojisini bilmez hayatını bilmez..amacı farklı olmak asi görünmek ben özgürüm özgürlükçüyüm demek çünkü...Türkeş e katil diyenler bir gün at gözlüklerini çıkarıp dünyayı görmeye çalışırlarsa düşüncelerinden utanacaklarından eminim..Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!

Konu açılmışsa elbette kendi görüşümüzü ortaya koyucaz değil mi :) konu herkes için var  ebet türkeşte katil denizlerin katili ama denizlere katil diyenler asıl gölüklerini çıkarıp baksın bana deniz gezmişlerin öldürdüğü yada ölsün dediği birisi varsa gösterin ama yoksa ki alparslanın katil olduğunu kabul edin...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Claros bunu yazdı:
    Nitrous bunu yazdı:

Arkadım kendi görüşüne paralel bir paylaşım yapmış..tabiki ortak görüşü benimseyen benim gini müditler için yapılan bir paylaşım bu.. Emrow ve Claros siz ve sizin gibilere ne oluyorda dalaşıyorsun..gidin kendi görüşlerinizi başka bir yerde savunun hakaretlerinizide aynaya karşı yapın..Paylaşım platformunda siyasete sürüklüyorsun resmen milleti..Zaten yıllarca çekmedi mi insanımız bu çatışmaları..? kardeş kardeşi vurmadı mı? Hiç mi akıllanmayacaksınız ha!

Saçma sapan ütopyalar peşinde koşarken beyninizi üşütmüşsünüz..görüyoruz çevremizde sizin gibileri..kendilerine solcu hatta kimileri daha karizma olduğunu düşünerek devrimci diyorlar kendilerine..başlıyorlar bunlar lisede laf dalaşları hafif arbedeler kavgalar fln derken üniversidede azıtıyorsunuz..Onlarca tanıdığım var arkadaş demek içimden gelmiyor..ortaokulda aynı sınıfta olduğum çocuklar bir rüzgara kapılıp gidiyorlar..neler olmuyor ki..birini söyleyim ben..hani şu kundaklama olayları vardı istanbulda fln..aha onu yapanlardan biride bnim okulumdan..oda sizin gibi solcuydu devrimciydi artık neyi devirmek istiyorsa..! şunu sakın unutmayın Ülküde Vatan vardır Millet vardır Devlet vardır Hak vardır Hakan vardır..Bunlar kutsaldır asla ve asla Ülkücü[şimdi o ocaklarda gördüklerinizle karıştırmayın!] devletine milletine vatanına zarar getirecek birşey yapmaz..gidip dükkanların camlarını indirmez arabaları belediye otobüslerini yakmaz..polisini askerini taşlamaz silah sıkmaz..bunlar kutsaldır Ülkücüler için..Emperyalizme kaşıdır..şimdiki gibi devrimci gençleri görüyoruz kafasında yıldızlı bere üzerinde che tsort kulağında ipod ayağında convers:D mükemmel karışım sorsan üzerindeki tsortteki kim diye che der ernesto che guevaryı bilmez idolojisini bilmez hayatını bilmez..amacı farklı olmak asi görünmek ben özgürüm özgürlükçüyüm demek çünkü...Türkeş e katil diyenler bir gün at gözlüklerini çıkarıp dünyayı görmeye çalışırlarsa düşüncelerinden utanacaklarından eminim..Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!

Konu açılmışsa elbette kendi görüşümüzü ortaya koyucaz değil mi :) konu herkes için var  ebet türkeşte katil denizlerin katili ama denizlere katil diyenler asıl gölüklerini çıkarıp baksın bana deniz gezmişlerin öldürdüğü yada ölsün dediği birisi varsa gösterin ama yoksa ki alparslanın katil olduğunu kabul edin...

Uzatmaya gerek yok, boşver gitsin. Kimsenin fikri değişmez. Kimin ne olduğu belli, bir şeyleri ispatlamaya gerek yok.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Sen Alparslan Türkeşe katıl dersen bende bundan sonra tahrıbattakılerın hatırına denıze duydugum saygıyı artık göstermem. Şuna anlayamıyosunuz. O katıl bu faşıst öteki yobaz. Bi tek siz haklısınız
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gawath
    gawath's avatar
    Erkek

boş muhabbet oldu...bu forumda bu konular bu insanlarla tartışılmaz...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek
     Tahribat Forum
     Dosya Paylaşım / Download Bölümü 

Destanlaşan Ülkücü Hareket

Konunun yerine bakın, paylaşım dahilinde olan bir konuda ülkücülere yapılan hakaretlere bakın. Nedir her ortamda ülkücülere laf atmalar anlamış değilim. belki bir nebze olsun sempati duyma ihtimalim olabilecek birinin, mezarındaki kemiklerini sızlattım. eyvallah devrimci gençlik hep böyle devam ;) insanların ideolojilerine laf atıp haklı olabileceğinizi sanarsanız eğer hiçbirzaman kendi görüşlerinizi kabul ettiremezsiniz/sevdiremezsiniz/benimsetemezsiniz. 

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek

Deniz mahkemede biraz saygılı olsaydı asılmayacaktı.Bunu o zamandaki yargıç söyledi.Yani o kendi kendini yaktı.Evet zamanında herkes birbirini vurmadı mı?Bi tek ülkücüler mi öldürdü.Komünistler faaliyet gösterirken ocakta bildiri yayınlandı.Kimseye silah sıkılmayacak diye.Ama iş cıgrından cıkınca silahlı catısma basladı.

Deli sevdalarım vardır benim çünkü ben Al Bayrağımın aşığıyım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

sagukn bunu yazdı:

Deniz mahkemede biraz saygılı olsaydı asılmayacaktı.Bunu o zamandaki yargıç söyledi.Yani o kendi kendini yaktı.Evet zamanında herkes birbirini vurmadı mı?Bi tek ülkücüler mi öldürdü.Komünistler faaliyet gösterirken ocakta bildiri yayınlandı.Kimseye silah sıkılmayacak diye.Ama iş cıgrından cıkınca silahlı catısma basladı.

Siz daha hiç birşeyi anlamış değilsiniz kimse onun asılmasını engelleyemeyecekti hiçbirşey anlamış değilsiniz neyse daha fazla uzatmayacağım gerçektende boş sohbet oldu.....

Toplam Hit: 15872 Toplam Mesaj: 130