Destanlaşan Ülkücü Hareket
-
Claros girme şu konuya mesaj atma.KEndilerince birşey vemrişler kendileri bakıp eğlensin!!En kızdığım nokta bu.Yarın öbür gün komünist konusu açarsan böyle bok edilir.
Ben Atatürk konusu açıyorum Atatürk ü bile çekemiyorlar.Atatürk ü ve Cumhuriyeti çekemeyen herkez defolsun gitsin bu ülkeden!!SOn sözü söylüyorum.Bu konuya ilk girdim giriş amacım konu ne ile ilgili diye bakmak ama hemen tartışma çıkarttığını gördüm.
Çıkartma.Bi konuda da tartışma çıkartmayın.Senden önce yıllardır bu konuları tartışıyoruz bir yere varabilmiş değiliz.Hala başbuğları alparslan..
Atatürk ü sahipsiz sananlar varsa merak etmesinler benim başbuğum, benim Atam.İstedikleri kadarda başbuğ desinler asla o insan AtaTÜRK yani Türklerin atası, başı olamayacak!!!NEsini tartışıyorsun bunun anlamadım..
-
Hep sizmı c/p yapacaksınız.
Yaklaşık bir hafta kaldığım PKK kampı Mahsum Korkmaz Akademisi’nde söyleşiler yaptığım Abdullah Öcalan’dan Kani Yılmaz’a kadar tüm PKK’lılar Filistin Kurtuluş Örgütü ve Yaser Arafat’ın kendileri için özel bir önemi olduğunu söylüyorlardı. O dönem kampın lojistik sorumluluğunu üstlenen Osman Öcalan bir söyleşimizde “Burası eski bir Filistin kampı, bize de FKÖ tahsis etti. Kuruluşumuzdan beri büyük desteklerini gördük, görmeye de devam ediyoruz” diyordu.
Aslında PKK ile FKÖ’nün ideolojik hiç bir benzerlikleri yoktu. PKK bana göre milliyetçi, kendilerine göre marksist bir örgüttü. Oysa Arafat ve FKÖ hiç bir zaman marksist olmamıştı. Kürt milliyetçiliğini desteklemeleri için de elle tutulur bir sebep yoktu. Bu çelişkileri sorduğum hiç bir PKK’lıdan, Öcalan kardeşler dahil tatmin edici bir cevap alamadım.
Bana aradığım cevabı PKK kampının yaklaşık 500 metre ötesindeki Dev-Sol kampında söyleşi yaptığım bir Türk militan verdi. İsmini hala bilmediğim Dev-Sol militanı kendi kamplarını da FKÖ’nün verdiğini ve halen himaye ettiğini doğrularken, “Neden?” sorusunu şöyle cevaplamıştı:
“Arafat ve FKÖ, dünyadaki tüm silahlı kurtuluş mücadelelerine destek verir. Siz bize terör örgütü diyebilirsiniz ama Filistinliler öyle bakmaz. Temel hedeflerden biri tüm silahlı mücadele veren kurtuluş örgütlerinin dayanışmasıdır.” -
VAtanını milletinii bayragını koruyan sahip ıkan adam ülkücü degil milliyetçidir.hiç bir ülkücü benülkücüyüm demez derse onun milliyetçiliğinde şupe ederm.
-
Başbugu Atatürk'ün yerine koyan yok.Atatürk'e kimse laf atamaz.Sevmeyen varsa da bu vatandan gitsin.Atatürk'le basbugu ülkücü olan biri zaten karsılastırmaz.Karsılasırmak büyük bir hatadır zaten.Farklı görüslere sahip degiller ki hem.
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------Hep sizmı c/p yapacaksınız.
Yaklaşık bir hafta kaldığım PKK kampı Mahsum Korkmaz Akademisi’nde söyleşiler yaptığım Abdullah Öcalan’dan Kani Yılmaz’a kadar tüm PKK’lılar Filistin Kurtuluş Örgütü ve Yaser Arafat’ın kendileri için özel bir önemi olduğunu söylüyorlardı. O dönem kampın lojistik sorumluluğunu üstlenen Osman Öcalan bir söyleşimizde “Burası eski bir Filistin kampı, bize de FKÖ tahsis etti. Kuruluşumuzdan beri büyük desteklerini gördük, görmeye de devam ediyoruz” diyordu.
Aslında PKK ile FKÖ’nün ideolojik hiç bir benzerlikleri yoktu. PKK bana göre milliyetçi, kendilerine göre marksist bir örgüttü. Oysa Arafat ve FKÖ hiç bir zaman marksist olmamıştı. Kürt milliyetçiliğini desteklemeleri için de elle tutulur bir sebep yoktu. Bu çelişkileri sorduğum hiç bir PKK’lıdan, Öcalan kardeşler dahil tatmin edici bir cevap alamadım.
Bana aradığım cevabı PKK kampının yaklaşık 500 metre ötesindeki Dev-Sol kampında söyleşi yaptığım bir Türk militan verdi. İsmini hala bilmediğim Dev-Sol militanı kendi kamplarını da FKÖ’nün verdiğini ve halen himaye ettiğini doğrularken, “Neden?” sorusunu şöyle cevaplamıştı:
“Arafat ve FKÖ, dünyadaki tüm silahlı kurtuluş mücadelelerine destek verir. Siz bize terör örgütü diyebilirsiniz ama Filistinliler öyle bakmaz. Temel hedeflerden biri tüm silahlı mücadele veren kurtuluş örgütlerinin dayanışmasıdır.”-----------------------------
Bak güzel kardeşim, eski FKÖ ile şimdiki FKÖ arasında bağ kurmana hiç şaşırmadım. Eskinin radikalleri şu anda en büyük liberallerdir. İlişkiyi sen belirle. Deniz ve arkadaşları 1919 süreci ve devrimci bilinçle hareket eden kişilerdi. Hele siz Yusuf Aslan'ı biraz araştırın sonra söyleminizi ortaya katın.
-
MÜRİDLER NE YAPIYORUZ???
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=68806
buyrun okuyun belki birazcık düzelme olur.Bune ya tartışma, tartışma..
-
Kardeşim neyi tartışıyorsunuz?? Ülkücü Hareket Engellenemez o kadar..
Devrim devrim diye sayıklıyosunuz, abd emperyalizmine karşıyız, tam bağımsız türkiye diye bi yerlerinizi yırtıyorsunuz, sonuç? Taksim'de pes etmeler, sağa sola tehditler yağdırmalar falan filan..
Uyanın abi artık, napacaksanız yapın, bi devrimdir gidiyo, ne denizden gördük bişe ne hüseyinden, sizden de görmeyeceğime eminim.. Ki kaldı ki nerde o eski devrimciler? Profiline che fotosu koyan, iki üç rusça kelime öğrenen, lenin, stalin hayatını okuyan az bi de deniz gezmiş bilgisi olan devrimci oluyo.. Ben bu devrimcilere karşı tek başıma savaşırım la :)
Bu arada "devrimci" kelimesiyle kimleri kastettiğim anlaşılmıştır umarım.
-
Fisiltinliler osmanlıya ihanet etmedi toprak satmadılar...
bak burasi dogru.. bizi satanlar has be has araplardi.. yani hicaz yemen bölgesinin araplari.. filistin topraklarinin tapusunun ve halkinin osmanliya aitoldugunu belirten bir yazi okumustum o devirlere ait bi yazi. tabi bunu yazan o zamanin filistindeki valilerin iri olmasi lazim. tabi bu olmadi..bulursam koyacagim. ama suudi araplar icin pek ic acici degil durum.. resmen satis var.. mc Mahon u bilenler bilir..
ayrica oguz kagan bir destandir.. destan kahramanidir.. hayali bir kahraman diyelim. cünkü oguzlarin ortaya cikisini konu edinir.. ilk basbug Mete Handir.
-
ontedi bunu yazdı:
----------------------------------------------------------Bak güzel kardeşim, eski FKÖ ile şimdiki FKÖ arasında bağ kurmana hiç şaşırmadım. Eskinin radikalleri şu anda en büyük liberallerdir. İlişkiyi sen belirle. Deniz ve arkadaşları 1919 süreci ve devrimci bilinçle hareket eden kişilerdi. Hele siz Yusuf Aslan'ı biraz araştırın sonra söyleminizi ortaya katın.
-----------------------------Anlamadıgım nokta siz Ataürkçüsünüz. 1919 diyosun. Atatürkte aynı donemde samsuna çıktı ve drenişi başlatttı. Aynı Atatürk cumhuriyeti kurdu. İstese komınızmıde getiremezmıydı getirirdi. Siz Atatürkçü iseniz neden onun kurduğu düzene karşı gelıyosunuz.
Bide FKÖ ne zaman liberalleştı onuda söylersen eksık bılgımı tamamlamış olurum
-
Empyrium bunu yazdı:
-----------------------------
8 sene Ülkü ocakları denen yere gittim orada yüksek makamlarda görevler aldım.. yeri geldi ortaöğretim başkanı oldum.. ama şimdi "Ocakçı"lardan tiksiniyorum.. Hatta Ocaktan nefret ediyorum.. kalbimde ülkücülük namına hiçbişey kalmadı.. Çünkü oralar şarlatan yuvası oldu.. taşş*ğını koltuğa yayan reis oluyor.. çay getir çay götür onu yap bunu yık şunu devir bunu s*k oluyor.. Gençlerin amaç 5-10 kişi toplanalım okulda fors atalım önümüze gelene racon keselim buranın polatı biz olalım.. Vatan-Millet? o ne der çoğu.. Bi olay olur, hurra kendimizi gösterelim.. niçin? bilmiyoruz (: Şarlatanlar serseriler ipe sapa gelmez adamlarla dolu artık oralar.. Türkeş zamanında belki güzeldi ülkücülük ama şimdi hiç bi işe yaramaz.. dava mava yok ortada.. anca erciyeste toplansınlar ocaklarda toplansınlar seminerler versinler seçim günü gelince otobüs tutup mehter marşı çalsınlar.. başka bi s*kim yok 8 senemi boşa geçirmişim diyorum bazen ama bi yandanda iiki gitmişim diyorum.. kendimi bildim davam nedir onu bildim insanları tanıdım o pezoları tanıdım anladım ki hepsi şarlatan.. Milliyetçimisin dersen evet vatan milliyetçisiyim.. ırkçı değilim ama.. ülkücülerin içinde ırkçısıda var vatan milliyetçiside.. Türklüğümle gurur duyuyorum Allah'a şükür ki beni Türk yaratmış.. ama asla ırkçı değilim.. milliyetçiyim.. bu ülkede kim milliyetçi değil ki?
-----------------------------aynen katılıyorum hocam benim babam gençlik yıllarını ocakta geçirmiş geçen yıllara değilde en çok şu an ki duruma kızar
hep. hem artık erciyes zafer kurultayıda yapılamayacakmış... bu bahçeli denen adam ne ülkücü ne milliyetçi ortalığın
sürütüğü...