Doganaydin Nickli Mürid Hakkinda

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

@unbalanced hos geldın gercı bana atarlanmıstın arjantin kuran mevzusundan dolayı ama 

@dogan ı tanımam telefon numarası vardır bır kac ıs ıcın konusmustuk kendısıyle senden bahsetmıstı sagolsun skntımı gıderdı onun projesını yapıyoruz demıstı .

proje neydı sakıncası yoksa yazabılır mısın zaten su anda yapılmıs yazdıgına göre 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

sonuc ?

adam suclamayi kabul ediyor,

bana sorarsaniz borcunu ödesin muride ab bani da aramizda karar verelim.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ikisinide dinleyip cevap yazacagim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Doganaydin a sorulan soru ve cevabi (Koyu yazilar doganaydin in verdigi cevaplar)

Yollayan doganaydin
    Alıcı underzero
    Tarih 16 Haziran 2017 Cuma
    Konu Re:Dolandirma konusu
    Kendisine pm attım. Yarısından fazlasını ağustosta geri kalanı da 1-2 ay içinde ödeyeceğimi söyledim.
    -------------------------------------
    selam, konu ile ilgili soyleyecegin birsey var mi ?
    adama is yapma karsiligi para almissin isi tamamlamamissin, cevap vermemissin.
    biz muridin muridi mahkemeye vermesine, kavga cikmasina karsiyiz.
    sucunu kabul ediyorsun ama kabul etmek baska birsey cözüm önermek, cözüm önerin nedir?

unbalanced in cevabi (Koyu yazilar unbalanced in verdigi cevaplar)

Yollayan unbalanced
    Alıcı underzero
    Tarih 16 Haziran 2017 Cuma
    Konu Re:Re:Re:Re:Re:Dolandirma konusu
    tamam bekleyecegim hocam bakalim.. Bu arkadasa bir ders oldu belki ama yine de bu arkadasin tahribatta ticaret yapilmasina izin verilmemeli ya da bir sekilde "damgalanmis olmali". Gerci anladigim kadariyla arkadas ismin google aramalarinda ifsa olmasini istemiyordur..

Neyse ilgin icin tesekkur ederim. Durum degisince haberdar ederim.

Konu ile ilgili gelen mesaj:
    "Yarısından fazlasını ağustosta geri kalanı da 1-2 ay içinde ödeyeceğimi söyledim."

bizden yapilmasini istedigin var mi ? banlamak, atmak en kolayi fakat cozum degil.
    Top tamamen sende, bukadar olaya karsi mahkeme vs gitme özgürlügün tabi ki var
    ama bana sorarsan hic ugrasma Agustosu bekle parani al, bizde site olarak yaptirim uygulayalim, banlamak gibi.
    Anladim hocam, o halde bu durumu bildirseydiniz bana keske cünkü bir daha bunla ilgili konu acmayi dusunuyordum.
    Arkadasin söylediklerimi inkar edecegini sanmiyorum cünkü hepsinin zaten kayitlari mevcut. Zaten forumda kendisi de kabul etti durumu.

unbalanced, kimseyi koruyup kolladigimiz yok, icerigini anlayana kadar konuyu baska bir yere tasidik.
    sana soruyoruz. o adama soracagiz orta yolu bulmanizi sagliyoruz, muridin muridi mahkemeye vermesi kavga cikmasina izin vermemek icin boyle yapiyoruz.
    iki tarafi dinledikten sonra bakacagiz ne yapacagimiza. banlayacak miyiz, bu adam dolandiricidir satis yapmayin mi diyecegiz.
    Selam hocam,
    Bana söyle bir mesaj yollamisti tbt den " Parayı ayarlamaya çalışıyorum 1 aydır. Ancak tam oturtamadım hala. En erken ağustos ayında paranın yine tamamı olmasa da büyük bölümünü hazırlayıp göndermeyi istiyorum. "
    Bu arkadasa pek inanmiyorum ben, cünkü dedigim gibi 1.5 aydir hic bir sekilde iletisime girmeyen biri, konuyu acinca bir anda aktif olmaya iletisim kurmaya basladi.
    Konuyu kim sildi bilmiyorum ama hos olmadi. Bu kisinin tek derdi ifsa olmamakti. Cünkü bana "Dolandırıcı etiketiyle yaşamak istemiyorum" diye mesaj atti ama bu arkadasin akli simdi mi basina geliyor yoksa tbt de konusu acildi diye mi.
    Tahribatta ne zamandan beri hirsizlarin, dolandiricilarin arkasi kollaniyor? Adam kendisi itiraf ediyor yaptigini ama konu sebepsiz yere siliniyor. Adamin ödeyip ödememesi ayri bir konu ama silen arkadasin yaptigi mantik söyle "bankayi soysan da gel parayi yerine koy hapis cezasi alma kim oldugun da kayitlardan silinsin."

Selam,
    adam parani ödeyecegini soyluyor.
    adamla irtibata gecip bize bilgi ver ne zaman ödeyecek ? ne kadar ödeyecek ?
    ödemez ise biz banlariz siteden ama bu cözüm degil.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

selam arkadaslar, underzero konuyu gizlemisti (sebebi nedir hala anlamis degilim), bu doganaydin nickli arkadas agustosta bilmem ne kadar ödecegim kalanini bilmem ne zaman ödeyecegim demesine ragmen bir ses cikmadi. Ben de underzero'dan konuyu tekrar göstermesini istedim ve sagolsun acti tekrar konuyu.

Suan tek amacim, bu sahisla ve ona kefilim diyen arkadasla is yapilmamasi konusunda dikkat edilmesidir. Arkadas hic bir sekilde sözünde durmadigini tekrar göstermistir. Insan gibi karsima cikip derdini anlatsaydi benim tavrim farkli olurdu. Ama karsidakini aptal yerine koyup "dolandirici olarak anilmak istemiyorum" diyerek su zaman ödeyecegim diyip yine ortadan kaybolmasi yüzünden ben de bu sekilde davraniyorum. Konu sadece tbt ye özeldi ancak google un da loglamasini istedigim icin özelini kaldirdim. Madem insanlari böyle aptal yerine koyup aylarca kacip gidiyorsun, o zaman bu konunun getirecegi dezavantajlari da hakediyorsun. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patata
    patata's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

oyy sağlam saplamış la, geçmiş olsun hacı.

valla tamamını okumadım da, artık ülkemizde dolandırıcılık bir meslek haline geldi. 

sebebine gelince, adamı 100 lira dolandırıyor, adam mahkemelerde sürüneceğime zükerim 100 lirasını diyip bırakıyor dolandırıcının peşini.

öte yandan inat edip mahkemeye verenler de, ülkemizdeki muhteşem hukukun üstünlüğünü görüp göz göre göre bi bok çıkmadığına tanık oluyor.

Yani devletimiz inanılmaz bi teşvik içerisinde dolandırıcılığa, sağolsunlar. Ha şimdi yeni moda çıktı, dolandırıp toz olmuyorlar. Bikaç hafta, işte şöyle işte böyle diye uzatıyor. Sonra ufaktan kayboluyor. 

Yüzsüzlükte baş gösterdi yani :D

Sahibindenin 90%'ı dolandırıcı.

Kesin bunun da çok ihtiyacı vardı ama GERİ ÖDEMEK DE İSTEDİ AMA ÖDEYEMEDİ falan hep aynı mavra amk fgytelşkjfksdf;:DS:Ddfkl

Amını siktiğim yaratıkları yüzünden, insan babasına bile güvenemiyor artık.

patata tarafından 19/Eyl/17 14:09 tarihinde düzenlenmiştir

Tahtam eksik
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    unbalanced bunu yazdı

selam arkadaslar, underzero konuyu gizlemisti (sebebi nedir hala anlamis degilim), bu doganaydin nickli arkadas agustosta bilmem ne kadar ödecegim kalanini bilmem ne zaman ödeyecegim demesine ragmen bir ses cikmadi. Ben de underzero'dan konuyu tekrar göstermesini istedim ve sagolsun acti tekrar konuyu.

Suan tek amacim, bu sahisla ve ona kefilim diyen arkadasla is yapilmamasi konusunda dikkat edilmesidir. Arkadas hic bir sekilde sözünde durmadigini tekrar göstermistir. Insan gibi karsima cikip derdini anlatsaydi benim tavrim farkli olurdu. Ama karsidakini aptal yerine koyup "dolandirici olarak anilmak istemiyorum" diyerek su zaman ödeyecegim diyip yine ortadan kaybolmasi yüzünden ben de bu sekilde davraniyorum. Konu sadece tbt ye özeldi ancak google un da loglamasini istedigim icin özelini kaldirdim. Madem insanlari böyle aptal yerine koyup aylarca kacip gidiyorsun, o zaman bu konunun getirecegi dezavantajlari da hakediyorsun. 

Olur hocam, zaten tbt den alışveriş yapacağım insanları ve onlarda beni biliyor sıkıntı yok. Sen yapma benle ticaret tanımayanlarda yapmasın çokta sikimde değil açıkcası. Evet o adama hala kefilim parası olsa kesinlikle ödeyecektir. Biliyorum mağdur oldun onun adına özür dilerim. Kendisi de yazmıştı zaten. 

Neyse işin özü kimin benle ticaret yapıp yapmayacağı  sikimde bile değil.

Ayrıca kefillik mevzusuna geri dönersek iş yaparken benim mesajımı baz almadığını sandman ın mesajını baz aldığını kendin de söyledin. Mesajlarında o yüzden art niyet arıyorum.

edit: yeniharman'mış sandman değil.

0x656e tarafından 19/Eyl/17 15:00 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

İnsanların artık insan olmadığını unutuyoruz sürekli.

Geçmiş olsun hocam , işinde , hayatında böyle insanlarla tekrar karşılaşmazsın umarım. 

Son gelişmeden sonra iyice tutulacak tarafı kalmadı bu işin.

Anarsistherif...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

hala anlamadigim, dolandiriciya kefil olan birinin neden banlanmamis olmasi.. üsluba bak bi de.. ben bir dolandiriciya kefilim desem sonra pismis kelle gibi ortalikla bana ne bundan, adam dolandirici da olsa kefilim parasi yok vs desem ne derdiler acaba? arkadas dünya mi degisti benim algilarimda mi problem var anlamis degilim. Kefil ne demek önce onu bir ögren? Oyle bos yere kefilim yazmak bir seyi cozmuyor. O adamin hangi sorunu olduysa oldu, bana söylemedi bi sey, ben gereken müsamayi gösterdim, bilmem kac ay oldu.... Ortalikta yok, türlü türlü yalanlar falan.. sonra ortaya bir de cakma kefil cikiyor.. Sizin kefillik anlayisiniz buysa ... 

benim kararimda en büyük pay yeniharman'in profil mesaji (sandman degil), yani senin oraya kefilim demen beni o arkadasa ticarete zorlamadi. Yeniharman'in olumlu yorumu ve senin de kefilim demen is yapmama yaradi. Ancak yeniharman ben kefilim demedi fark burada.. Benim seninle bir alacak verecek davam yok. Sadece arkasinda durmadigin adamin kefiliyim demeyeceksin. Dersen de senin de bu siteden uzaklastirman gerek, kefilden anladigim benim budur. O adamin verdigi zarari karsilamiyorsa kefil dedigin adam, o zaman kefili de benim icin dolandiricidir ve zaten nerdeyse herkesin benim gibi düsündügünden eminim.

unbalanced tarafından 19/Eyl/17 14:14 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patata
    patata's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    0x656e bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

Olur hocam, zaten tbt den alışveriş yapacağım insanları ve onlarda beni biliyor sıkıntı yok. Sen yapma benle ticaret tanımayanlarda yapmasın çokta sikimde değil açıkcası. Evet o adama hala kefilim parası olsa kesinlikle ödeyecektir. Biliyorum mağdur oldun onun adına özür dilerim. Kendisi de yazmıştı zaten. 

Neyse işin özü kimin benle ticaret yapıp yapmayacağı  sikimde bile değil.

Ayrıca kefillik mevzusuna geri dönersek iş yaparken benim mesajımı baz almadığını sandman ın mesajını baz aldığını kendin de söyledin. Mesajlarında o yüzden art niyet arıyorum.

Daha bi önceki postta dedim, YÜZSÜZ LA bunlar :D

Eskiden dolandırıcı utanırdı, kaçardı falan. Şimdi pezevenkler üste çıkıyor bir de.

Kefili de aynı bok.

Banlanması lazım bunların :|

Bas bas bağırıyor ben ŞEREF YOKSUNUYUM diye

patata tarafından 19/Eyl/17 14:14 tarihinde düzenlenmiştir

Tahtam eksik
Toplam Hit: 16855 Toplam Mesaj: 86
doganaydin