folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Doğunun Gerçeği Ve Yıllardır Ezildiğini İddia Edenlerin Durumu

Doğunun Gerçeği Ve Yıllardır Ezildiğini İddia Edenlerin Durumu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

tamamen alıntıdır :

Doğunun Gerçeği...Ve yıllardır ezildiğini iddia edenlerin durumu...

Doğuda görev yapan bir DOKTORUN MEKTUBUNDAN ALINTIDIR...

BURAYA ilk gelince insan önce bir şeyler başarmak istiyor ve bütün olanaklarını zorluyor. Ancak bir süre sonra bütün isteğini kaybedip “Ben burada ne arıyorum?” diye sorgulamaya başlıyor. Malzeme temini yerel firmaların kontrolünde (ki hepsi siyasilerin). Hastane yönetimlerine baskı had safhada. Siyasiler hastane üzerinden resmen devleti soyuyorlar. 1'e mal olanı 4'e satıyorlar.
    İnsanlar doktorlara karşı büyük bir öfkeye sahip. Geldiğimden beri darp edilmeyen arkadaşım kalmadı.
    Burada halk aşırı şımartılmış. İnsanların işini halletmeyince ya kaymakama gidiyor, ya da “Ben PKK'lıyım, seni vururum” diye tehdit ediliyoruz. Can ve mal güvenliğimiz sıfır. Kimse vergi vermiyor, elektrik-su vb. faturalar ödenmiyor.
    Herkese ayda 150 TL çocuk parası (ki çocuk başına), çocuk ultrasonda görüldüğü andan itibaren de mama ve bez parası ödeniyor.
    Okula giden her çocuğa devlet harçlık veriyor, harçlık gecikince anneler okulu basıp çocukları okuldan almakla tehdit ediyor.
    O çocuklar ne yapıyor peki? Üzerlerinde üniformaları, ellerinde PKK bayrakları ile DTP mitingine gidiyor. Herkese, eksin ya da ekmesin, toprak yardımı yapılıyor (ki zaten kimse ekmiyor ya).
    Bu yardımda sadece beyana
    bakıyorlar. Adam 5'i 50 yazdırabiliyor. Van'da dağıtılan paraya bakınca, göl bile tarım arazisine sayılsa
    az gelir. Her cuma kaymakamlık elden nakdi para dağıtıyor.
    Buralarda tek vergi verenler devlet memurları... İnsan içinden ve de dışından lanetler okuyor.

Neden terör de bitmiyor daha iyi anlaşılır sanırım. Terör biterse bu insanlar çalışmak zorunda kalabilir, devlet denetimini daha iyi yapabilir... İsterler mi bu rantın bitmesini

Referans:
    http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/gost...rih=2010-06-13

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

yaftalama sırası bizde...:D

kaynak hürriyetse olmaz cık cık.

atın şu at gözlüğünü, atın...

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

WALLACEs bunu yazdı:
    -----------------------------

yaftalama sırası bizde...:D

kaynak hürriyetse olmaz cık cık.

atın şu at gözlüğünü, atın...

Bence bu kadar düşmemek gerek =)

Onlar gibi yaparsan farkın olmaz ^^

Bırak onlar yapsın, herkes kalitesini göstersin ;)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

bu arada konuya yorumum yok

sadece ilettim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

yerinde tespitler var yanlış siyaset doğu gerçekten rant ama sadece bu rantı halk sağlamıyor.

Askerinden polisine memurundan işcisine hepsi bu rantın icinde. Kacakcılık almıs basını yürümüs sen bir milleti kolay yoldan para kazandırmaya alıstırırsan sonra onu elinden alıp 3 kurus maasa calısıcaksın dersen tabiki bitmez teror.

Bu teror olaylarında hep söyledigim bir sey vardır sen ekonomiyi düzelt milletini refaha eriştir bak bakalım türk kürt alevi cerkez laz azınlık çekişmesi kalıyormu ortalıkta.Her sey rant ve kokuşmuş politikanın eseri başka bir şey değil.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

sadece ilettim

hocam ilettiğin şey tamamen uydurma gibi, hani mailler gelir ya 10 kişiye gönder gibisinden onun gibi yok doktorun mektubuymuş, yok öğretmenin mektubuymuş. Kim kime ne için yazıyor bu mektupları Allah aşkına biri bunu da yazsın. Saçma fikirlerini üçbeş mantıklı şeyle destekleyerek millete yutturmaya çalışıyorlar.

bu arada wking mesajınla çoğu kişiyi kitledin onlarda benim seviyeye düşmüyo :))

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

WALLACEs bunu yazdı:

hocam ilettiğin şey tamamen uydurma gibi, hani mailler gelir ya 10 kişiye gönder gibisinden onun gibi yok doktorun mektubuymuş, yok öğretmenin mektubuymuş. Kim kime ne için yazıyor bu mektupları Allah aşkına biri bunu da yazsın. Saçma fikirlerini üçbeş mantıklı şeyle destekleyerek millete yutturmaya çalışıyorlar.

bu arada wking mesajınla çoğu kişiyi kitledin onlarda benim seviyeye düşmüyo :))

hürriyet yazarı yalçın bayer'in iddiası

ayrıca kendim de kaçakçılık boyutlarını doğulu arkadaşlarımdan az çok biliyorum

dolayısıyla belki gerçek belki yalan ama şimdiye kadar arkadaşlarımın anlattıkları mektubu doğruluyor büyük ölçüde

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

WALLACEs bunu yazdı:

Prometheus bunu yazdı:

sadece ilettim

^^ :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

ilginc ...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

e bunları bilmiormuydunuz ? ben size birşey daha söleyim..doguda her kadına 400 tl para veriliyor..ben bu yüzden söylüyorum.ölen askerler şehitler bok yoluna ölüyor..devlet istemiyor ki terörün bitmesini..o yüzdende ölemeye devam edecek..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

bu elektrik su olayını babamın doğuda memurluk yapmış bi arkadaşından duymuştum

Toplam Hit: 10569 Toplam Mesaj: 70