Doğunun Gerçeği Ve Yıllardır Ezildiğini İddia Edenlerin Durumu
-
yok babacım yazmıyom ilk yazdığımada edit çektim....
-
Bugüne kadar edindiğim izlenimlere bu bölgenin (güney doğunun) artık iyice yontulması lazım.Burada kimin ağa kimin bey olduğunun gösterilmesi vakti geldi hatta geçiyor.Artık diş bilemenin vaktidir.Artık burada astığı astık kestiği kestik bir yönetimin olması şart.İyilikten maraz doğar.Herzaman böyledir.Kimse öyle oturduğu yerden ağalık beylik taslamasın.Valla elimize aldık mı silahı Ankara'nın doğusu diye bir yer kalmaz.Böyle biline artık.
-
WALLACEs bunu yazdı:
-----------------------------
yaftalama sırası bizde...:D
kaynak hürriyetse olmaz cık cık.
atın şu at gözlüğünü, atın...
-----------------------------++++++++
-
WALLACEs bunu yazdı:
-----------------------------
yaftalama sırası bizde...:D
kaynak hürriyetse olmaz cık cık.
atın şu at gözlüğünü, atın...
-----------------------------akp yayin organi olsa inanirdin ama demi?genelge cikaralim,alintilar samanyolundan yapilacak diye..
-
adamın hayal gücü fazla gelişmiş.yok fatura ödemiyolarmışta yok harçlık alıyolarmışta biz niye görmedik böle bişey her ay yatırdık faturamızı babamızdan başka kimsedende harçlık almadık.
-
lan ne uydurma şeyler okuyorsunuz olum lan ben erzurumda yaşıyorum allaha şükür ağzımıza bir haram lokma girmedi tanıdığım herkezde öyle olum uydurmayın lan milletin ahını almayın işte böyle yaparak bu vatanı bölersiniz ki öylede gözüküyor zaten
-
Doğuda belli illerin ilçe ve köylerinde bu olaylar çok fazla. Adam elektrik parası ödemiyor su parası ödemiyor. Yaz kış çalışan klimalardan özellikle akşamları fazla yüklenmeden elektrik kesiliyor. Her evde bir sürü çocuk var. Bu çocuklar doğduğu andan itibaren yardım alıyor, anne doğum parası ve doğumda sağlık parasını çocuk okula başlayana kadar her ay tıkır tıkır alıyor. Okula giden her çocuk eğitim yardımı alıyor. Adamlar çayın sigaranın kalitesini içiyor. Evlerindeki elektronik eşyalar son model. Köydeki evlerin bile çatısında çift uydu. Akşama kadar kahvede yatan adam nereden buluyor geçim parasını. Adamlar evi otel gibi kullanıyor. Neden batıya kaydıkça insanlar çalışmak için daha fazla çaba sarfediyor. Neden daha az çocuk yapıyor. Batıya kaydıkça millet kemer sıkarsan doğuda adamlar yattığı yerde karpuz büyütür gibi göbek yapıyor artık kemeride çıkardı adamlar
-
bir siteden alıntı news:
İstanbul Halkalı'daki kalleş saldırının zanlıları adliyeye alkışlar eşliğinde geldi!
İstanbul Halkalı'da biri 17 yaşında bir asker kızı ve 4 askerin bombalı saldırıda şehit edilmesi ve polis servisine bombalı saldırı düzenlenmesi olaylarıyla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheliler, İstanbul Adliyesi'ne yakınlarının alkışları arasında girdi. Bir kadın avukat ise sanıkların alkışlanmasına tepki gösterdi.
Bombalı saldırının zanlıları adliyeye gelişleri sırasında yakınları tarafından alkışlandı. Bu sırada kadın avukat Y.A. ise "Çocuklar ölüyor siz alkışlıyorsunuz" şeklinde gruba tepki gösterdi. Grup, ’provokasyon’ yaptığını öne sürdükleri avukata 'yuh' sesleriyle karşılık verdi ve Y.A.'nın üzerine yürümeye çalıştı. Gerginlik yaşanmaması için polis devreye girdi. Daha sonra zanlıların yakınları adliyeden ayrıldı.
Bombalı saldırılarla ilgili olarak gözaltına alınan 19 kişiden 9'u tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.
ne yaptıgını sanıyorki bu insanlar,anlayamıyorum.bıktım artık ben kökenimide inkar ediyorum artık.ben tamamen turkum kardesim.sucsuz gunahsız insanları oldur
sonrada naralar at.hiçbir kitaapta yeri yok bunun.
-
Acaba öyle mi diyenleri şaşkınlıkla okudum. Sanırım yaş nedeniyle oralara gitmediniz ve yabancısınız. Bu anlatılanlar devede kulak. Bunun çok daha fazlasını gördük, yaşadık, duyduk.
Türkiye kesinlikle bir Türk faşizmi yaşamalı ve şiddetli asimilasyon uygulamalıdır. Tek kurtuluş yolu budur. Bu söylediğim size garip ve çok uç gelebilir ancak anlamanız için birkaç yıl doğuda yaşamanız gerekir. Orası bizim olmaktan el birliğiyle çıkarılıyor.