folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Doğunun Gerçeği Ve Yıllardır Ezildiğini İddia Edenlerin Durumu

Doğunun Gerçeği Ve Yıllardır Ezildiğini İddia Edenlerin Durumu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---ALPER---
    ---ALPER---'s avatar
    Erkek

yok babacım yazmıyom ilk yazdığımada edit çektim....

Nerde şekil şukul varsa,hepsi toplanmış...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ssemih
    ssemih's avatar
    Erkek

Bugüne kadar edindiğim izlenimlere bu bölgenin  (güney doğunun) artık iyice yontulması lazım.Burada kimin ağa kimin bey olduğunun gösterilmesi vakti geldi hatta geçiyor.Artık diş bilemenin vaktidir.Artık burada astığı astık kestiği kestik bir yönetimin olması şart.İyilikten maraz doğar.Herzaman böyledir.Kimse öyle oturduğu yerden ağalık beylik taslamasın.Valla elimize aldık mı silahı Ankara'nın doğusu diye bir yer kalmaz.Böyle biline artık.

Birşeyler ilk aşkımı hatırlatsa da son aşkım sendin asla anlamasan da...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

WALLACEs bunu yazdı:
    -----------------------------

yaftalama sırası bizde...:D

kaynak hürriyetse olmaz cık cık.

atın şu at gözlüğünü, atın...

++++++++

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serdar905
    serdar905's avatar
    Erkek

WALLACEs bunu yazdı:

yaftalama sırası bizde...:D

kaynak hürriyetse olmaz cık cık.

atın şu at gözlüğünü, atın...

akp yayin organi olsa inanirdin ama demi?genelge cikaralim,alintilar samanyolundan yapilacak diye..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Profesor
    Profesor's avatar
    Erkek

adamın hayal gücü fazla gelişmiş.yok fatura ödemiyolarmışta yok harçlık alıyolarmışta biz niye görmedik böle bişey her ay yatırdık faturamızı babamızdan başka kimsedende harçlık almadık.

neyse ne laannn....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sasuke25
    sasuke25's avatar
    Erkek

lan ne uydurma şeyler okuyorsunuz olum lan ben erzurumda yaşıyorum allaha şükür ağzımıza bir haram lokma girmedi tanıdığım herkezde öyle olum uydurmayın lan milletin ahını almayın işte böyle yaparak bu vatanı bölersiniz ki öylede gözüküyor zaten

uzaklardan bir yerlerden...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

Doğuda belli illerin ilçe ve köylerinde bu olaylar çok fazla. Adam elektrik parası ödemiyor su parası ödemiyor. Yaz kış çalışan klimalardan özellikle akşamları fazla yüklenmeden elektrik kesiliyor. Her evde bir sürü çocuk var. Bu çocuklar doğduğu andan itibaren yardım alıyor, anne doğum parası ve doğumda sağlık parasını çocuk okula başlayana kadar her ay tıkır tıkır alıyor. Okula giden her çocuk eğitim yardımı alıyor. Adamlar çayın sigaranın kalitesini içiyor. Evlerindeki elektronik eşyalar son model. Köydeki evlerin bile çatısında çift uydu. Akşama kadar kahvede yatan adam nereden buluyor geçim parasını. Adamlar evi otel gibi kullanıyor. Neden batıya kaydıkça insanlar çalışmak için daha fazla çaba sarfediyor. Neden daha az çocuk yapıyor. Batıya kaydıkça millet kemer sıkarsan doğuda adamlar yattığı yerde karpuz büyütür gibi göbek yapıyor artık kemeride çıkardı adamlar

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

bir siteden alıntı news:

İstanbul Halkalı'daki kalleş saldırının zanlıları adliyeye alkışlar eşliğinde geldi!

İstanbul Halkalı'da biri 17 yaşında bir asker kızı ve 4 askerin bombalı saldırıda şehit edilmesi ve polis servisine bombalı saldırı düzenlenmesi olaylarıyla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheliler, İstanbul Adliyesi'ne yakınlarının alkışları arasında girdi. Bir kadın avukat ise sanıkların alkışlanmasına tepki gösterdi.

Bombalı saldırının zanlıları adliyeye gelişleri sırasında yakınları tarafından alkışlandı. Bu sırada kadın avukat Y.A. ise "Çocuklar ölüyor siz alkışlıyorsunuz" şeklinde gruba tepki gösterdi. Grup, ’provokasyon’ yaptığını öne sürdükleri  avukata 'yuh' sesleriyle karşılık verdi ve Y.A.'nın üzerine yürümeye çalıştı. Gerginlik yaşanmaması için polis devreye girdi. Daha sonra zanlıların yakınları adliyeden ayrıldı.

Bombalı saldırılarla ilgili olarak gözaltına alınan 19 kişiden 9'u tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.

ne yaptıgını sanıyorki bu insanlar,anlayamıyorum.bıktım artık ben kökenimide inkar ediyorum artık.ben tamamen turkum kardesim.sucsuz gunahsız insanları oldur

sonrada naralar at.hiçbir kitaapta yeri yok bunun.

mademki türksün systeme göster ürksün
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukan
    Mukan's avatar
    Erkek

Acaba öyle mi diyenleri şaşkınlıkla okudum. Sanırım yaş nedeniyle oralara gitmediniz ve yabancısınız. Bu anlatılanlar devede kulak. Bunun çok daha fazlasını gördük, yaşadık, duyduk.

Türkiye kesinlikle bir Türk faşizmi yaşamalı ve şiddetli asimilasyon uygulamalıdır. Tek kurtuluş yolu budur. Bu söylediğim size garip ve çok uç gelebilir ancak anlamanız için birkaç yıl doğuda yaşamanız gerekir. Orası bizim olmaktan el birliğiyle çıkarılıyor.

Hakkımda atıp tutan birine rastlarsanız pm gönderin log ve görüntü kazanın. İster atın ister tutun.
Toplam Hit: 10741 Toplam Mesaj: 70