Domuz Eti Hakkında
-
Önceki yazını alıntı aracılığıyla gördüm. Bahsettiğin hastalık üstte de söylendiği gibi başka sebeplerle de ortaya çıkabilir. Benim kaynak sormamdaki esas amaç domuz eti aracılığıyla böyle bir rahatsızlığın ortaya çıktığını, her domuz etinin her türlü tüketiminde böyle bir rahatsızlığa sebebiyet verdiğini onaylayan bir durum olup olmadığıydı. Sonuçta sen önceki cümlende bir kapsam belirtmemişsin bu da doğrudan etin her şekilde öyle bir etkide bulunduğunu iddia ediyor. Ki bu çok ciddi bir iddia.
-
Slothere bunu yazdı
Önceki yazını alıntı aracılığıyla gördüm. Bahsettiğin hastalık üstte de söylendiği gibi başka sebeplerle de ortaya çıkabilir. Benim kaynak sormamdaki esas amaç domuz eti aracılığıyla böyle bir rahatsızlığın ortaya çıktığını, her domuz etinin her türlü tüketiminde böyle bir rahatsızlığa sebebiyet verdiğini onaylayan bir durum olup olmadığıydı. Sonuçta sen önceki cümlende bir kapsam belirtmemişsin bu da doğrudan etin her şekilde öyle bir etkide bulunduğunu iddia ediyor. Ki bu çok ciddi bir iddia.
Kaynak istemen çok makul takdir edilesi bi davranış ki takdir ediyorum hocam. Havada kalacak bikaç cümleyle kaynak göstermemin saçma olduğunu anlayıp editledim. Fakat biyoloji dersinde (lise maalesef) bu konuya girmiştik baya bir araştırmıştım toksin maddesine falan giriyordu hipotalamus etkiyordu fermanteyi tamamlamamış bakteriler falan vardı fakat şuan bikgilerimin çatpat olduğunu farkettim bigün bilgisayara geçebilirsem detaylı bi yazı yazmayı düşünüyorum (yani kaynaklardan alıntılar)
-
husnuweb bunu yazdı
etlerin kralı ustaca pişirilmiş geyik etidir.
geyiğin yaşam şartlarından dolayı gerçekten yediğim en lezzetli ettir. lokumdan daha lezzetlidir.
pişirmesini bilmeyen boşuna para verim almasın. pişirmeyi bilmezseniz dünyanın en iğrenç eti olur.
@futu: tavşan etide yedim. hir halta yaramaz. iğrenç yağlı bir tadı var. kemik yapısından dolay etin yarısı kemiğinde kalıyor hiç lezzeti yok. boşuna canına kıyılıyor o hayvanların
-
Ben direkt etini değil de geyik jambonu yedim ya. Beğenmemiştim.
-
KrypT bunu yazdı
Ben direkt etini değil de geyik jambonu yedim ya. Beğenmemiştim.
geyik etinin kurusu makbuldür, onuda kanadada falan yemeyeceksin onlar beceremiyor, yakutistandan moskovaya gönderilen kurutulmuş geyik etleri var onlar muazzam lezzette oluyor. yaşamınızın bir vaktinde moskovada bulunursanız tatmanız gereken bir lezzettir. besi tavşanı da lezzetli değildir yaban tavşanı lezzetli olur. tavşanın çevirmesi yada ateşi direk göreni makbul değildir taze sebzeli yahnisi makbuldür.
-
RETRET bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Ben direkt etini değil de geyik jambonu yedim ya. Beğenmemiştim.
geyik etinin kurusu makbuldür, onuda kanadada falan yemeyeceksin onlar beceremiyor, yakutistandan moskovaya gönderilen kurutulmuş geyik etleri var onlar muazzam lezzette oluyor. yaşamınızın bir vaktinde moskovada bulunursanız tatmanız gereken bir lezzettir. besi tavşanı da lezzetli değildir yaban tavşanı lezzetli olur. tavşanın çevirmesi yada ateşi direk göreni makbul değildir taze sebzeli yahnisi makbuldür.
akşam akşam canım çekti be
-
Bizde deve eti de yaygin degil
Cocukken deve gureslerinde sucugunun satildigini gorurdum
Galiba eksimsi bi tadi varmis
-
Ayrica oglak eti de cok lezzetlidir
-
tahribat.com mangal buluşması haydi beyler organize oluyoruz
tahribat.com mangal buluşması haydi beyler organize oluyoruz
tahribat.com mangal buluşması haydi beyler organize oluyoruz
tahribat.com mangal buluşması haydi beyler organize oluyoruz
tahribat.com mangal buluşması haydi beyler organize oluyoruz
tahribat.com mangal buluşması haydi beyler organize oluyoruz
tahribat.com mangal buluşması haydi beyler organize oluyoruz
tahribat.com mangal buluşması haydi beyler organize oluyoruz
tahribat.com mangal buluşması haydi beyler organize oluyoruz
-
zalimadam bunu yazdıhusnuweb bunu yazdı
etlerin kralı ustaca pişirilmiş geyik etidir.
geyiğin yaşam şartlarından dolayı gerçekten yediğim en lezzetli ettir. lokumdan daha lezzetlidir.
pişirmesini bilmeyen boşuna para verim almasın. pişirmeyi bilmezseniz dünyanın en iğrenç eti olur.
@futu: tavşan etide yedim. hir halta yaramaz. iğrenç yağlı bir tadı var. kemik yapısından dolay etin yarısı kemiğinde kalıyor hiç lezzeti yok. boşuna canına kıyılıyor o hayvanların
abim köyde öğretmendi. tüyünü almış vermişler eline. oda getirdi. onu görünce acayip tiksindim.
kimse yiyemedi. atmak zorunda kaldık. yani pişirmedik bile.
ne derler bilmediğin aş ya karın ağrıtır ya baş