Domuz Eti Hakkında
-
Domuz eti birçok hastalıklara sebebiyet veriyor. Tabi yurtdışından gelen jealtin gıdasındada bolca kullanılıyor. Haribo vs.
-
zalimadam bunu yazdıValentinoRossi bunu yazdızalimadam bunu yazdıValentinoRossi bunu yazdı
Et dedigin budur :D
hacı bildiğimiz dana taşşağımı o ?
böbreğede benziyor sanki
Daşşak hocam
tam mangallık :)
mis gibi löp et varken daşşağı zükü ne yapacan hacı.
nasıl bir damak zevkin var :D
Daşşak deyip geçme Zalim :D
Her etin ayrı bi lezzeti var nasıl ki otun bokun gectiği barsakta oldugu gibi :)
Sana bi gün mangalda bi daşşak yapayim kalkmazsin masadan :D
Hem cinsel gücü arttirdigi da rivayet edilir :)
-
banneduser bunu yazdı
Domuz eti birçok hastalıklara sebebiyet veriyor. Tabi yurtdışından gelen jealtin gıdasındada bolca kullanılıyor. Haribo vs.
Bu bilgiyi teyit eden güvenilir bir kaynak vermeni rica etsem? Jelatin değil, hastalığa sebebiyet verdiği kısmından söz ediyorum.
-
inek koyun varken kim ne yapsın domuzu.
gerçi ben tavşandan da tiksiniyorum aynı oranda. köylerde yiyen varmış
-
Domuz etinin ucuz olması dışında pek bir artistliği yok ya. İnek eti falan daha güzel. Ancak, domuz etinden yapılan sosis var ki parmaklarını yersin. Hayatımda yediğim en lezzetlisi. Ahtapottan, çiğ balığa; deve etinden, at etine kadar tatmış bir adamım bak, onu hesaba katıp da dinle.
krypt tarafından 16/Kas/14 18:37 tarihinde düzenlenmiştir -
KrypT bunu yazdı
Domuz etinin ucuz olması dışında pek bir artistliği yok ya. İnek eti falan daha güzel. Ancak, domuz etinden yapılan sosis var ki parmaklarını yersin. Hayatımda yediğim en lezzetlisi. Ahtapottan, çiğ balığa; deve etinden, at etine kadar tatmış bir adamım bak, onu hesaba katıp da dinle.
ye peki koç yumurtası yedin mi tadı nasıl
-
Edit.
Bilgisayara birgün geçebilirsem çok detaylı bir yazı kaynağı dizisi çıkartmayı düşünüyorum.
Ama cidden domuz eti zararlı bence (beynimi yıkadılar galiba)
by_Tet tarafından 16/Kas/14 19:33 tarihinde düzenlenmiştir -
by_Tet bunu yazdıSlothere bunu yazdıbanneduser bunu yazdı
Bu bilgiyi teyit eden güvenilir bir kaynak vermeni rica etsem? Jelatin değil, hastalığa sebebiyet verdiği kısmından söz ediyorum.
Vikipediden bile teyit edebilirsin almancamsı bi adı var ( nörosistiserkozis ) araştırabilirsin
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp
aynı rahatsızlığı her gıdadan alabilirsin yeterki hijyensiz üretimden geçmiş olsun
-
etlerin kralı ustaca pişirilmiş geyik etidir.
-
flybatwin bunu yazdıKrypT bunu yazdı
ye peki koç yumurtası yedin mi tadı nasıl
Yemedim. Sakatatla pek aram yok ama yiyen bir arkadaşın söylediğine göre baya lezzetliymiş.