Dtp Kapatıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

turkun gazasi mubarek olacak olduktan sonra karissin turkiye ,

gule gule oldurur seve seve olurum , zaten surekli faks cekiyom savas cikarin beni bekliyosaniz.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

Önce ılımlı islam şimdi ılımlı kürtler yavaş yavaş olacak.İmralıdaki bir adamın sorunlarını kürtlerin sorunu gibi gösteren bir parti kapatılmıştır.Demokratik bir parti değildir insan ölümünün olduğu yerde demokrasi olmaz.Demokrasiye aykırı mıdır? Hayır değildir benzerleri görülmüştür.

Barış süreci sekteye uğrar mı? hangi barış? 

Partinin kapatılması değilde sandıkta bitirilmesi daha iyi olurdu.Bir partinin bir terör örgütüyle bağlantı kurması kabul edilemez.Belki yeni kurulan parti(kurulacaksa) gerçekten kürtleri temsil etmek için kurulur pkk yı değil.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

TheColtfire bunu yazdı:
    -----------------------------

Eylemler artik hic bitmez..Ulke ayaga kalkacak..Ve ustune tekrar kurt partisi kurulcak..

-----------------------------

yemez :)

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Herkes yeni parti kurulcak diyorda :) adamlar herşeyini hazırlamış zaten ödp denen partiye geçecekler ve 5 yıl yasak zaten su gibi akar gider anca 5 yılda maddi destek saglanır onlara yani pek bir şey kaybetmediler sadece yemek arkası sigara hesabı oldu

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek

beyler dtp nin kapatılmasını neden bugun saat 6:30 da yaptılar. ben size söyleyeyim güzel türkiyemin az bir rüzgarda alt üst olan ekonomisi zarar görmesin borsa dolar euro altın fiyatları sapıtmasın diye bu saati beklediler. şimdiden söylüyorum sizlere bi bugunkü dolar euro altın fiyatlarına bakın birde pazartesi günküne şimdi bazıları diyebilir sende neresini düşünüyosun diye benim işim bunlarla hani bakkal misali sigaraya zam gelcekmi hesabı :)

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur_123
    onur_123's avatar
    Erkek

Kapansa ne yazacak adamalar yenisini açarlar umarım ülkede karışıklıklar üst seviyelere tırmanmaz..

Yazılım mühendisliği karanlık bir odada kara kedi aramaya benzer.Donanım mühendisliği karanlık bir odada kara kedi aramaya benzer ama odada kedi filan yoktur.Sistem mühendisliği karanlık bir odada kara kedi aramaya benzer;odada kedi yoktur ama birileri "Kediyi yakaladım" diye bağırır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Mecliste artık pkknın siyasi uzantısı olmayacak.

Sürekli devlete Askeriyeye ağır sözlerle tehdit edemeyecekler.

demiştim 7 şehit sonrasında pkk partisinin kapatılacağını.

seçimlerde % 7 altında kaldığı için devletten maddi kaynak alamamıştır.

şimdi ağır provakasyon planları uygulamak isteyecekler. başaramayacaklar.

akepeliler pkk partisi kapandığı için açılım yapamayacakları için üzülecekler.

sonuçta değişen bişey yok. yarın seçim olacak yine aynısı olacak.

lakin onların zaman kaybetmesi ve sürelerinin uzatılması çok iyi bir haberdir.

idam geri gelsin. hepsi devleti bölücülüğe teşebbüsten idam edilsin. çözüm budur.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

ohh oh be çok iyi oldu, sonunda

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

ahey aheyyyy! :):):)

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HuznunHikayesi
    HuznunHikayesi's avatar
    Erkek

http://tr.wikipedia.org/wiki/Bar%C4%B1%C5%9F_ve_Demokrasi_Partisi

bunlar mı çıkacak bundan sonra başımıza onu merak ediyorum ?

172* & 05-18-10 17:3x..
Toplam Hit: 22405 Toplam Mesaj: 142