Dtp Kapatıldı
-
turkun gazasi mubarek olacak olduktan sonra karissin turkiye ,
gule gule oldurur seve seve olurum , zaten surekli faks cekiyom savas cikarin beni bekliyosaniz.
-
Önce ılımlı islam şimdi ılımlı kürtler yavaş yavaş olacak.İmralıdaki bir adamın sorunlarını kürtlerin sorunu gibi gösteren bir parti kapatılmıştır.Demokratik bir parti değildir insan ölümünün olduğu yerde demokrasi olmaz.Demokrasiye aykırı mıdır? Hayır değildir benzerleri görülmüştür.
Barış süreci sekteye uğrar mı? hangi barış?
Partinin kapatılması değilde sandıkta bitirilmesi daha iyi olurdu.Bir partinin bir terör örgütüyle bağlantı kurması kabul edilemez.Belki yeni kurulan parti(kurulacaksa) gerçekten kürtleri temsil etmek için kurulur pkk yı değil.
-
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------
Eylemler artik hic bitmez..Ulke ayaga kalkacak..Ve ustune tekrar kurt partisi kurulcak..
-----------------------------yemez :)
-
Herkes yeni parti kurulcak diyorda :) adamlar herşeyini hazırlamış zaten ödp denen partiye geçecekler ve 5 yıl yasak zaten su gibi akar gider anca 5 yılda maddi destek saglanır onlara yani pek bir şey kaybetmediler sadece yemek arkası sigara hesabı oldu
-
beyler dtp nin kapatılmasını neden bugun saat 6:30 da yaptılar. ben size söyleyeyim güzel türkiyemin az bir rüzgarda alt üst olan ekonomisi zarar görmesin borsa dolar euro altın fiyatları sapıtmasın diye bu saati beklediler. şimdiden söylüyorum sizlere bi bugunkü dolar euro altın fiyatlarına bakın birde pazartesi günküne şimdi bazıları diyebilir sende neresini düşünüyosun diye benim işim bunlarla hani bakkal misali sigaraya zam gelcekmi hesabı :)
-
Kapansa ne yazacak adamalar yenisini açarlar umarım ülkede karışıklıklar üst seviyelere tırmanmaz..
-
Mecliste artık pkknın siyasi uzantısı olmayacak.
Sürekli devlete Askeriyeye ağır sözlerle tehdit edemeyecekler.
demiştim 7 şehit sonrasında pkk partisinin kapatılacağını.
seçimlerde % 7 altında kaldığı için devletten maddi kaynak alamamıştır.
şimdi ağır provakasyon planları uygulamak isteyecekler. başaramayacaklar.
akepeliler pkk partisi kapandığı için açılım yapamayacakları için üzülecekler.
sonuçta değişen bişey yok. yarın seçim olacak yine aynısı olacak.
lakin onların zaman kaybetmesi ve sürelerinin uzatılması çok iyi bir haberdir.
idam geri gelsin. hepsi devleti bölücülüğe teşebbüsten idam edilsin. çözüm budur.
-
ohh oh be çok iyi oldu, sonunda
-
ahey aheyyyy! :):):)
-
http://tr.wikipedia.org/wiki/Bar%C4%B1%C5%9F_ve_Demokrasi_Partisi
bunlar mı çıkacak bundan sonra başımıza onu merak ediyorum ?