Dtp Kapatıldı
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------
Yazık oldu. Kapatarak nereye varacaklar acaba? Yarın çıkıp bakın işte demokrasi anlayışları bu diyerek ülkeyi bölecekler
-----------------------------kimi neyi bölüyorsun.demokrasi diyerek asker öldüren vatandaş öldüren cam kıranlar mı bölecek.kim veriyor bu akılları bi bilsem. kapatılsınki pkk nın siyasi uzantısı mecliste olamasın. mecliste bölücülerin uzantılığını yapıp milleti kışkırtamasın. hiçbişey yapamaz o çapulcular. g*t korkusuyla yaşarlar. sürekli zaman kaybetmeleri iyi olacak. iyi olmuştur. istediklerini yapamamışlardır.engellenmiştir. bölücü çığırtkanlıkları susturulmuştur. seçim yasağıda getirilmiş...ohhh bi daha angut angut konuşup morallerimizi bozamayacaklar..ah bi idam gelse daha iyi olacak bunlara..çünkü bunlar köpek sürüsüdür. batının uşağı toprak ağası olmuş faşist kürt şovenisti şerefsizlerdir. ülkenin bölünmez bütünlüğüne dokunulmazlık zırhını giyip aykırı konuşmalarla apaçık bölücülük yapmaktadırlar.cezaları kesildi.
kapatma kararı şehit evinde sevinçle karşılanmış. bende onlar kadar sevinçliyim.
-
anubisx bunu yazdı:
kan gövdeyi götürücek.. yazıyorum buraya ...
-----------------------------Birşey olmaz telaşlanma millet ekmeğindeyken 500 kişi toplayıp sokağı dağıtmaya benzemez bu işler kimin kimi götüreceği bellidir ,
akp iktidarının kaybetti oyu toplamaya yönelik yaptığı nadir hamlelerden biridir açılım tutmadı kapatılım kazanalım peşindeler ama yemez akp de tahttan inmeli rte ve tayfası cem uzandan beter s*kilme lidir akp görüldüğü üzere ekonomi işsizlik gibi tüm sorunları çözecek mevzulara el atmamaktadır gözleri görmeyenlere bi zahmet görenler okusun da tekrardan kanmasınlar rte ye malum zatın vaiz kabiliyeti yüksek ne sölese cahil halk üzerinde inandırıcılığı olmakta.
[ Kırmızı Beyaz Yarim ]
-
kaygusuz bunu yazdı:
konpicyus bunu yazdı:
Yazık oldu. Kapatarak nereye varacaklar acaba? Yarın çıkıp bakın işte demokrasi anlayışları bu diyerek ülkeyi bölecekler
-----------------------------kimi neyi bölüyorsun.demokrasi diyerek asker öldüren vatandaş öldüren cam kıranlar mı bölecek.kim veriyor bu akılları bi bilsem. kapatılsınki pkk nın siyasi uzantısı mecliste olamasın. mecliste bölücülerin uzantılığını yapıp milleti kışkırtamasın. hiçbişey yapamaz o çapulcular. g*t korkusuyla yaşarlar. sürekli zaman kaybetmeleri iyi olacak. iyi olmuştur. istediklerini yapamamışlardır.engellenmiştir. bölücü çığırtkanlıkları susturulmuştur. seçim yasağıda getirilmiş...ohhh bi daha angut angut konuşup morallerimizi bozamayacaklar..ah bi idam gelse daha iyi olacak bunlara..çünkü bunlar köpek sürüsüdür. batının uşağı toprak ağası olmuş şerefsizlerdir. ülkenin bölünmez bütünlüğüne dokunulmazlık zırhını giyip aykırı konuşmalarla apaçık bölücülük yapmaktadırlar.cezaları kesildi.
kapatma kararı şehit evinde sevinçle karşılanmış. bende onlar kadar sevinçliyim.
Alakası yok bence. Kapattınız da elinize ne geçti? Yeni parti kurmak çok mu zor? Sadece Kürt halkı rahatsız edildi. Olaylar iyice karışacak. Biraz aklı selim gerekiyor bu işleri yolunda götürebilmek için. Kuru milliyetçilik bi boka yaramaz ;)Hem şehit düşen askerlerin katilleri gerçekten PKK mı onu da iyi bilmek gerek..
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------Ülkeyi bölmek isteyenlerin Sülalesini s..... riz..
İçin Rahat olsun.
-
birader kapatılması çok çok iyi oldu ben ilk televizyondan duydum mesajları okuyana kadar çok sevinçliydim ama şimdi içime kurt düşürdünüz olaylar bombalar felan sevdiğim kız şehrin en işlek yerinde dershaneye gidiyor ayrıca okul için hergün 35km yol gidiyor harbi onun için kaygılanmaya başladım
-
Kapatmayıpta ne yapacaklardıı. Adamların kimi desledikleri belli ne yaptıkları belli hala demokrasi diyorsunuz. Ne yani PKK nın siyasi partisi olduğu gün gibi aşıkar budamı demokrasii. Bizim evlatlarımızı vuruyor şerefsizler olsun vursun demokrasimi var diyecezzz
-

-
aman ne güzel karışacak yine heryer teröristler azacak felan.
ne güzel yahuu!.
azdırın gaza getirin teröristleri.
kapatılacak o kadar gereksiz parti varken bunlardan en başta gidenide tayyeeaap.
-
hipnetörler nasıl kaçıyor ama:D helal olsun eniştemde trakyalı aşırı milliyetçi belki peşlerine verenlerin içinde oda vardır D:
-
xzxz bunu yazdı:
çok iyi oldu umarım hepsi dağa çıkarlar. kürtler gibi iğrenç bir kavimle barış(!) yapıp beraber yaşamaya çalışmaktansa savaşmak çok daha iyidir. barış zamanı binlercemizi pislikleriyle zehirleyip yok edebilirlerken savaşta sadece onlarcamızı öldürüyorlar daha iyisi bizde onları öldürebiliyoruz.
çözümün adı barış değil ZAFERDİR, kürt denen irin çıbanını bu topraklardan söküp atmadıkça barıştan bahsedemeyiz. ayrıca kapatmak tabiki yeterli değil , neden kapatıldığına bakmak gerek, terör örgütünün siyasi uzantısı olduğu kanıtlandığı için , öyleyse dtp lilere terörist muamelesi yapmak gerekmiyormu ?
örneğin ahmet denen it, yada emine denen fahişe terörist başı değilmi ? halen nasıl ellerini kollarını sallayarak gezebilecekler bu gerçekten düşündürücü
-----------------------------daha önceler olsa sana çok itiraz eder. belkide küfrederdim ama şimdi hiç bir şey diyemiyorum, demiyorum.