Dtp Kapatıldı
-
İlgili haber: http://haber.ekolay.net/Haber/2705/669023/dtp+davasinda+gozler+mahkemede.aspx
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------
Ya Birisi Çıksın Söylessin Küfür edebilirmiyim ???
edebilirsin..küfür bunlara müstehak..bu konuda tolerans gosterilir -
Ya Bi Adminde Onaylarsa TBT TBT Olalı Böyle Küfür Görmicek Lütfen Adminlerden Bitanesi Onaylasın...
-
kapatıldı iyi oldu fakat çok olay çıkar gibi
-
decameron bunu yazdı:
Geç bile kalındı, orospu çocukları artık bülbül gibi şakamayacak.
-----------------------------Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
Ya Birisi Çıksın Söylessin Küfür edebilirmiyim ???
-----------------------------Edebilirsin heralde imam osurursa cemaat napacak :D
-
Sonunda
-
nihayet..
-
hacı küfre izin vermezlerse yaz pmden bana at seve seve dinlerim :Ç
ama sikindirik pkk partisi vs vs diye yeniden açıcak piçler yani pek sevinilesi bişey değil ama yinede güzel bir haber... de şimdiye kadar akılları nerdeydi ?
-
higher bunu yazdı:
ridaniye seferine giderken muş'ta yaptırdığı bir hayratın, sefer dönüşü harap bir halde olduğunu görünce, çeşmenin üzerine yazdırdığı söylenen şiir. doğruluğu tartışılır. türkçeye çevrildikten sonra kaldırıldığı söyleniyor.
Kürde fırsat verme ya Rab.dehre sultan olmasın,
Ayağını sıksın çarık, asla iflah olmasın,
Vur sopayı al ekmeği,karnı bile doymasın,
Ol çeşmeden GAVUR içsin,RUM içsin kürde nasip olmasın
Vasiyetim oldur kim,
Kürd bin kere yalvarsa;inanma kanma,
Yakana bit,kapına kürt dadandırmaOsmanlıdan bu yana urasıyoruz hesabını sız yapın
-----------------------------Irkçılık yapma ulan! daha kimin yazdığını bilmiyorsun bunu yazan yavuz sultan selimdir. ordaki kürt olarak alevileri kastetmiştir. Yavuz sultan selimin yaptığı türkmen katliamından haberin yok mu ? Onlar da türk ama niye çünkü alevi diye alayını kesti. IRKÇILIK YAPMAYIN!!!!
Konuya cevaben.
Bir kürt olarak partinin kapatmasını gönülden sevindim hiç olmazsa ötmez bu o.çler
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
Ya Bi Adminde Onaylarsa TBT TBT Olalı Böyle Küfür Görmicek Lütfen Adminlerden Bitanesi Onaylasın...
-----------------------------küfür çaresizlerin işidir mantıklı birşeyler söyle dostum