Dtp Kapatıldı
-
Eylemlere devam etselerde, protestolarını kat kat arttırsalarda eşleri dostları yeni parti kursada; mühür yediler ya, susturuldular ya o yeter.
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
-----------------------------
Ya Bi Adminde Onaylarsa TBT TBT Olalı Böyle Küfür Görmicek Lütfen Adminlerden Bitanesi Onaylasın...
-----------------------------sivil admin olarak izin veriyorum :P
-
Bu Saatten Sonrada Yapabilecekleri ibnelikleri izleyin ve görün arkadaşlar sonuclarının neler dogurabilecegini görebilir gibiyim. Bunlara Gerekli Tepkiyi ve Nasıl Davranmamız Gerektigini Damarlarında Türk Kanı Tasıyan Biz Türkler Olarak Üzerimize Düşen Bireysel Görevi En iyi Sekilde Yerine Getirmemiz Lazım. Yaptıklarına Karsılık Bizde Onların Yaptıklarının 2 Katını Yapalım Onları Her Ne Konuda Olursa Olsun Püskürtelim. Kalleşlikse Kalleşlik ibnelikse ibnelik Bu Saatten Sonra Bizimde onlara verdikleri Tepkilerin Mislisini Her Şekilde Vermemiz Gerekiyor. Olaki Eylemci meylemci Görmiyeyim Saga Sola Molotof Sallayan bilmem Ne Yapan Yaşlı genç Cocuk Kadın Hiç Farketmez bende Tüm Türk Gençliğinin Böyle Düsünmesini istiyorum.
-
İçimin Yağları eridi Desem yeridir Çok Güzel oldu Bence kapatılmasıda Gerekiyordu
-
Beyler Konu Var ama lütfen provake edenlere fırsat vermeyin sakin olun.. Zor bir süreçteyiz birlik beraberlik devam etsin kalkıp ona bok atıp buna bok atıp mahvetmeyin.
-
snnyk bunu yazdı:
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
Ya Bi Adminde Onaylarsa TBT TBT Olalı Böyle Küfür Görmicek Lütfen Adminlerden Bitanesi Onaylasın...
-----------------------------küfür çaresizlerin işidir mantıklı birşeyler söyle dostum
-----------------------------Onca ŞEHİTLERİMİZİN Kanlarını Yere Döken soysuzlara destekleyenler ve onları davul zurnayla karşılayanlara ALLAH İçin sen mantıklı bişeler söylede bizde öğrenelim. En Mantıklı Şeyleri Söylemem İçin Adminlerden İzin İstiyorum !!! Kiii Onun Bunun Çocukları Olduklarını Yazıcam...
-
dtp geçersiz bir i$lem yürüttü ve kapatıldı xD muah.
-
decameron bunu yazdı:
Geç bile kalındı, orospu çocukları artık bülbül gibi şakamayacak.
----------------------------- -
Çok Saygıdeğer Adminlerimizden Ricaaa Ediyorum Lütfennn Bana Bir Kıyak Geçsin Lütfennnnn :s Sövebilirmiyim Bu Soysuzlaraaa ?
-
orrrrrrooooossspuuuuuu çocukları analarının mına girsinler şimdi.