Dtp Kapatıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:
    -----------------------------

çok iyi oldu umarım hepsi dağa çıkarlar. kürtler gibi iğrenç bir kavimle barış(!) yapıp beraber yaşamaya çalışmaktansa savaşmak çok daha iyidir. barış zamanı binlercemizi pislikleriyle zehirleyip yok edebilirlerken savaşta sadece onlarcamızı öldürüyorlar daha iyisi bizde onları öldürebiliyoruz.

çözümün adı barış değil ZAFERDİR, kürt denen irin çıbanını bu topraklardan söküp atmadıkça barıştan bahsedemeyiz. ayrıca kapatmak tabiki yeterli değil , neden kapatıldığına bakmak gerek, terör örgütünün siyasi uzantısı olduğu kanıtlandığı için , öyleyse dtp lilere terörist muamelesi yapmak gerekmiyormu ?

örneğin ahmet denen it, yada emine denen fahişe terörist başı değilmi ? halen nasıl ellerini kollarını sallayarak gezebilecekler bu gerçekten düşündürücü

Senin insanlığından şüphem var..;)

Yöneticiler lütfen forumda böyle mesajlara izin vermeyin..

-----------------------------------

Bu arada partinin kapatılmasına acayip sevindim, 2 milletvekili düştüğü için 19 kişi kalmışlar :D Parti kursalar bile mecliste grup oluşturamıyolarmış sanırım :D

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Onlar ateş yakarak provokasyon yapıyorlarsa, biz onların cehennemi oluruz.

Sözde kalmasın hiçbişey. Olası bi tepkide herkes sokağa.

Yaşasın Faşizm..

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Ahmet Türk ve Aysel Tuğluk dahil 37 kişiye 5 yıl boyunca siyaset yasağı getirilmesine
    karar verildi.Kılıç, DTP Genel Başkanı Ahmet Türk ile Diyarbakır
    Milletvekili Aysel Tuğluk'un milletvekilliklerinin düşürülmesine karar
    verildiğini söyledi.Partinin tüm malvarlığının da Hazine'ye geçmesine karar verildi.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

shadowans bunu yazdı:

Onlar ateş yakarak provokasyon yapıyorlarsa, biz onların cehennemi oluruz.

Sözde kalmasın hiçbişey. Olası bi tepkide herkes sokağa.

Yaşasın Faşizm..

Hurray Fascism  yeahhhhh

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    monoton
    monoton's avatar
    Erkek

garga bunu yazdı:

ayrica, daha once bir muridin ima ettigi gibi, ben tayyibin bunu bir herkesin gozune girme hamlesi olarak goruyorum...

ve sanirim basarilida olur.

bencede olayın özeti bu bununlada sınırlı değil dtp ye oy verenler de mecbur tayyibe vericekler 1 taşla 2 kuş

bu seçimde akp nin gelebileceğini sanmıyordum ama şimdi iş değişti hepsi politika bunların.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

monoton bunu yazdı:

garga bunu yazdı:

ayrica, daha once bir muridin ima ettigi gibi, ben tayyibin bunu bir herkesin gozune girme hamlesi olarak goruyorum...

ve sanirim basarilida olur.

bencede olayın özeti bu bununlada sınırlı değil dtp ye oy verenler de mecbur tayyibe vericekler 1 taşla 2 kuş

bu seçimde akp nin gelebileceğini sanmıyordum ama şimdi iş değişti hepsi politika bunların.

bi gün gelir akepe de kapatılır.yada biter. millet uyansın yeterki.diğerlerinin köprü vazifesini yaptığını bi şeyin değişmediğini iyicene görsün yeterki. şehit aileleri ve gaziler uyandırmak için azda olsa etkili olmuştur.

anayasa mahkemesi iyiki var.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onalti
    onalti's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:

higher bunu yazdı:

ridaniye seferine giderken muş'ta yaptırdığı bir hayratın, sefer dönüşü harap bir halde olduğunu görünce, çeşmenin üzerine yazdırdığı söylenen şiir. doğruluğu tartışılır. türkçeye çevrildikten sonra kaldırıldığı söyleniyor.

Kürde fırsat verme ya Rab.dehre sultan olmasın,
    Ayağını sıksın çarık, asla iflah olmasın,
    Vur sopayı al ekmeği,karnı bile doymasın,
    Ol çeşmeden GAVUR içsin,RUM içsin kürde nasip olmasın

Vasiyetim oldur kim,
    Kürd bin kere yalvarsa;inanma kanma,
    Yakana bit,kapına kürt dadandırma

Osmanlıdan bu yana urasıyoruz hesabını sız yapın

Irkçılık yapma ulan! daha kimin yazdığını bilmiyorsun bunu yazan yavuz sultan selimdir. ordaki kürt olarak alevileri kastetmiştir. Yavuz sultan selimin yaptığı türkmen katliamından haberin yok mu ? Onlar da türk ama niye çünkü alevi diye alayını kesti. IRKÇILIK YAPMAYIN!!!!

Konuya cevaben.

Bir kürt olarak partinin kapatmasını gönülden sevindim hiç olmazsa ötmez bu o.çler

ne ayaksın lan sen..

Sikindirik bi parti kapatıldı diye bütün kürtlere karşı cephe almayı mı düşünüyosun. Aklını başına al, Türkler bizim kardeşimiz. dün öyleydi bugün böyle ve yarında öyle olacak.

Naber lan filozoflar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

İyi oldu bu orospu cocuklarına iyi oldu..

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Yazık oldu. Kapatarak nereye varacaklar acaba? Yarın çıkıp bakın işte demokrasi anlayışları bu diyerek ülkeyi bölecekler

We can be more, we can be much more.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    keskinlikursat
    keskinlikursat's avatar
    Erkek

Türkiye  Türklerindir.

Ülkenin Bekasına Varlığına Birliğine Hainlik Edenler Anayasanın 69. Maddesi Uyarında Cezalandırılmışlardır.

Bence Geç Kalınmış Bir Karar.

Toplam Hit: 22394 Toplam Mesaj: 142