Dtp Kapatıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cordelian bunu yazdı:
    -----------------------------

Tariqat_Sapiii bunu yazdı:

Dinleme Lan O Zaman Ben Onca Şehitlerimize Bunu Yapan soysuzlara Tepkimi Koyacam Dinlemiosan Defol Git o kadar kişinin mesajı var burda nie beni gözünün önünde bulunduruon ? İlla çatacaksınız ya töbe yarabbi ya :@

bukadar doluysan hedef belli hocam küfür sanalda kalır dtpnin destekledigi eylem gördügümüzde sokakta icraata geçelim lütfen.

Ben Zaten Yapıyorum Hojam ;) Bak Bende Bir Kürt'üm fakat bu soysuzların yaptıkları ne kürte ne insanlığa yakışır ben ALLAH'ına kadar HEPAR & MHP'liyim. Çünkü Şehitlerini En Çok Onlar Sayıyor. diğer Partilere lafım yok çünkü onları takip edemediğimden bilmiorum ama onlarda elbetteki savunuolardır şehitlerini...

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ohhh...

DOM..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

cordelian bunu yazdı:

Dinleme Lan O Zaman Ben Onca Şehitlerimize Bunu Yapan soysuzlara Tepkimi Koyacam Dinlemiosan Defol Git o kadar kişinin mesajı var burda nie beni gözünün önünde bulunduruon ? İlla çatacaksınız ya töbe yarabbi ya :@

bukadar doluysan hedef belli hocam küfür sanalda kalır dtpnin destekledigi eylem gördügümüzde sokakta icraata geçelim lütfen.

Ben Zaten Yapıyorum Hojam ;) Bak Bende Bir Kürt'üm fakat bu soysuzların yaptıkları ne kürte ne insanlığa yakışır ben ALLAH'ına kadar HEPAR & MHP'liyim. Çünkü Şehitlerini En Çok Onlar Sayıyor. diğer Partilere lafım yok çünkü onları takip edemediğimden bilmiorum ama onlarda elbetteki savunuolardır şehitlerini...

neyse ikili tartışmaya gerek yok.İllaha belirli bir partinin peşinden koşmakta gerekmıyor.Başı birisi çekmedende yürüyebilir insan.Her vatanını milletini seven evlat şehidinide sever sayar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

çok sevınclıyım hacı :D partının uyelerınıe 5 yıl sıyası yasakda geldı alah :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Darısı Aqp nin başına... Siyasi yasağın gelmesi çok iyi oldu. Şimdi zaman kaybetmeden teker teker içeri almaları lazım bunları.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

geç bile kalındı..

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliay
    kanliay's avatar
    Erkek

Niye sadece 2 sinin milletvekilliği düşüyor hepsini düşmesi lazım.Yaptıkları ortada resmen dağdaki piçlerin sözcülüğünü yapıyorlar milleti galeyna getirip isyan çıkartıyorlar.sadece kapatmayla kalınmaması lazım.alayının idama kadar yolu olması lazım.

Gemiler mi batacak??O zaman batsın!!!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

bu gün dtp yi kapattınız, yarın dtp yerine x parti olarak aynı düşünce karşımıza çıkacak.Onuda mı kapatacaksınız ? Hadi onuda kapattınız, doğudaki halkın bilinçlenmesi için ne yapacaksınız ? Dtp yi destekleyen zihniyeti de mi kapatacaksınız ?

ne yapsınlar dostum o zaman sen söyle dtp açık dursun halkı galiyana getirsin daha mı iyi. Türklerin tepkisi dahada büyüsün daha mı iyi. iş tehlikeli boyutlara varıyordu baksanıza dtp binalarına saldırılar düzenleniyodu bunlara misilleme olacaktı. iç savaş çıkabilirdi.

Hiç değilse dtp nin başlarına siyasi yasak geldi yeni parti kursalarda eskisi gibi güçlü olamazlar...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

Çok Saygıdeğer Adminlerimizden Ricaaa Ediyorum Lütfennn Bana Bir Kıyak Geçsin Lütfennnnn :s Sövebilirmiyim Bu Soysuzlaraaa ?

lan bi sus şov yapma adam gibi tartışma oluyor şurada,otur fikrini beyan et adam gibi,

konuya gelince,

kimse cıkıpta demokrasiye darbe vuruldu vırt zırt demesin,

Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir.Bağımsız Anayasa Mahkemesi gereğini yapmıştır.Teröre bulaşmış bir partinin varlığını sürdürebilmesi kabul edilemez.Kana karışmış kişilerin çıkıp bir kesimi savunmaya,temsil etmeye hakları yoktur.

Ellerinden öpüyorum hepsinin

Amphetamine Logic.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Oohhh valla terör bitti artık şehit vermicez.

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
Toplam Hit: 22430 Toplam Mesaj: 142