Dtp Kapatıldı
-
cordelian bunu yazdı:
-----------------------------
Tariqat_Sapiii bunu yazdı:
Dinleme Lan O Zaman Ben Onca Şehitlerimize Bunu Yapan soysuzlara Tepkimi Koyacam Dinlemiosan Defol Git o kadar kişinin mesajı var burda nie beni gözünün önünde bulunduruon ? İlla çatacaksınız ya töbe yarabbi ya :@
bukadar doluysan hedef belli hocam küfür sanalda kalır dtpnin destekledigi eylem gördügümüzde sokakta icraata geçelim lütfen.
-----------------------------Ben Zaten Yapıyorum Hojam ;) Bak Bende Bir Kürt'üm fakat bu soysuzların yaptıkları ne kürte ne insanlığa yakışır ben ALLAH'ına kadar HEPAR & MHP'liyim. Çünkü Şehitlerini En Çok Onlar Sayıyor. diğer Partilere lafım yok çünkü onları takip edemediğimden bilmiorum ama onlarda elbetteki savunuolardır şehitlerini...
-
ohhh...
-
cordelian bunu yazdı:
Dinleme Lan O Zaman Ben Onca Şehitlerimize Bunu Yapan soysuzlara Tepkimi Koyacam Dinlemiosan Defol Git o kadar kişinin mesajı var burda nie beni gözünün önünde bulunduruon ? İlla çatacaksınız ya töbe yarabbi ya :@
bukadar doluysan hedef belli hocam küfür sanalda kalır dtpnin destekledigi eylem gördügümüzde sokakta icraata geçelim lütfen.
-----------------------------Ben Zaten Yapıyorum Hojam ;) Bak Bende Bir Kürt'üm fakat bu soysuzların yaptıkları ne kürte ne insanlığa yakışır ben ALLAH'ına kadar HEPAR & MHP'liyim. Çünkü Şehitlerini En Çok Onlar Sayıyor. diğer Partilere lafım yok çünkü onları takip edemediğimden bilmiorum ama onlarda elbetteki savunuolardır şehitlerini...
neyse ikili tartışmaya gerek yok.İllaha belirli bir partinin peşinden koşmakta gerekmıyor.Başı birisi çekmedende yürüyebilir insan.Her vatanını milletini seven evlat şehidinide sever sayar. -
çok sevınclıyım hacı :D partının uyelerınıe 5 yıl sıyası yasakda geldı alah :D
-
Darısı Aqp nin başına... Siyasi yasağın gelmesi çok iyi oldu. Şimdi zaman kaybetmeden teker teker içeri almaları lazım bunları.
-
geç bile kalındı..
-
Niye sadece 2 sinin milletvekilliği düşüyor hepsini düşmesi lazım.Yaptıkları ortada resmen dağdaki piçlerin sözcülüğünü yapıyorlar milleti galeyna getirip isyan çıkartıyorlar.sadece kapatmayla kalınmaması lazım.alayının idama kadar yolu olması lazım.
-
zumsuk bunu yazdı:
bu gün dtp yi kapattınız, yarın dtp yerine x parti olarak aynı düşünce karşımıza çıkacak.Onuda mı kapatacaksınız ? Hadi onuda kapattınız, doğudaki halkın bilinçlenmesi için ne yapacaksınız ? Dtp yi destekleyen zihniyeti de mi kapatacaksınız ?
ne yapsınlar dostum o zaman sen söyle dtp açık dursun halkı galiyana getirsin daha mı iyi. Türklerin tepkisi dahada büyüsün daha mı iyi. iş tehlikeli boyutlara varıyordu baksanıza dtp binalarına saldırılar düzenleniyodu bunlara misilleme olacaktı. iç savaş çıkabilirdi.Hiç değilse dtp nin başlarına siyasi yasak geldi yeni parti kursalarda eskisi gibi güçlü olamazlar...
-
Çok Saygıdeğer Adminlerimizden Ricaaa Ediyorum Lütfennn Bana Bir Kıyak Geçsin Lütfennnnn :s Sövebilirmiyim Bu Soysuzlaraaa ?
-----------------------------lan bi sus şov yapma adam gibi tartışma oluyor şurada,otur fikrini beyan et adam gibi,
konuya gelince,
kimse cıkıpta demokrasiye darbe vuruldu vırt zırt demesin,
Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir.Bağımsız Anayasa Mahkemesi gereğini yapmıştır.Teröre bulaşmış bir partinin varlığını sürdürebilmesi kabul edilemez.Kana karışmış kişilerin çıkıp bir kesimi savunmaya,temsil etmeye hakları yoktur.
Ellerinden öpüyorum hepsinin
-
Oohhh valla terör bitti artık şehit vermicez.