El Yapımı Deri Çalışmalarım
-
Uzunca bir süredir aklımda olan bilekliği nihayet bugün bitirebildim. Eğer isteyen olursa bunu taraftar bilekliği şeklinde de yapabilirim. Ortadaki kayış ve dikişler bir renk, kayışın ortasından geçtiği deri bir renk. Örneğin Barcelona için Ortadaki kayış ve ip Lacivert, Kayışın içinden geçtiği deri Bordo

-
RETRET bunu yazdımehmetdiyebiri bunu yazdı
@RETRET gönül ister ki evet diyeyim ama maalesef hocam, hehe.
Saatten çok da farklı değil aslında sağlıklı deriden olanı lazım ötekiler alerji yapıyormuş
gecemodasi.com/images_buyuk/f24/Deri-Fantazi-Takim_10324_1.jpg
Buna bittim :D retret nasıl bir yaratıksın aga sen :D birde merak ettim o iç çamaşırı kendine mi istiyon sen ? :D
-
mehmetdiyebiri bunu yazdı
@erblood siparişin hazır hocam, güle güle kullan

bugün elime geçti çok teşekkür ederim.işlerinde başarılar dilerim.
-
@erblood, güle güle kullan hocam
İlk (bayan) çanta denemem. Eşim hemen el koydu tabiki, hehe

-
İlk bıçak kılıfı denemem

-
Hocam çalışmalarından ötürü tebrik ediyorum. Böyle zanaatkar ve çalışkan insanları gördükçe mutlu oluyorum. Bence kâr amaçlı hale getir. En azından e-ticaret ile satış yapabilirsin. Belki çok vaktini alıyor olabilir ama yaptığın işler hiç de azımsanmayacak, değersiz şeyler değil. Bence ufak kârlarla da olsa bu işi ticarete dökmelisin. Piyasada hazır yapılanlardan hiç bir farkını göremiyorum, hatta bazıları çok daha güzeller.
-
@Austen teşekkür ederim hocam. Yavaş yavaş e-ticaret işine gireyin diyecektim, paypal Türkiye'den çekildi
-
yeni yılan derisi çalışmam. 18mm (bayan)

-
2 yeni çalışma daha (İstanbul yolcuları)
"Aged Yellow" 20mm

"Big Brother" 20mm

-
saat deri saat kordonu saat kayışı deriden saat kayışı deriden saat kordonu