El Yapımı Deri Çalışmalarım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Dedemden Yadigar bir saati var. Ölçülerini gondereyim konuşalım yarın olur mu hocam. 

Çok çok beğendim. Hep hayranimdir bu tarz hobiler olan insanlara. Hocam bu iş için hangi alet edevat lazım ve nerden nasıl başlanır bende ugrasayim.

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

hocam eline sağlık. delikler çok yakın değil mi?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Hep aynı kesim ve dikim tarzı, bunları geliştir bence,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek
    mehmetdiyebiri bunu yazdı

Tamamdır. Teşekkür ederim. Dediğim gibi kordonu göndermeden önce isim ve İbanını pimlersin.

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opsiyonel_Bilgiler
    Opsiyonel_Bilgiler's avatar
    Erkek

haa ne güzel la :D

kolay gelsin

imza mı gelmiş?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cizik

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek
    bladex38 bunu yazdı

Hocam bnde kılıç varda kın yapacak birsini arıyordum eğer uğraşırım diyorsan özelden yazıyım :)

ellerine sağlık bu arada

: D

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetdiyebiri
    mehmetdiyebiri's avatar
    Erkek

@bladex38 muhtemelen yapabilirim hocam. tam ölçüleri ve mümkünse fotoyu gönder özelden.

@angels_demos ilerleyen zamanlarda fiyatta değişiklik yapalım ozaman, hehe

@3d_enjoy hocam önümüzdeki günlerde Gerede'ye deri almaya gideceğim. gittiğimde sana yazarım almak istersen alıp gönderirim.

@Roark 30TL civarına geliyor hocam size.

@_PesimisT_ ölçüleri bekliyorum hocam. Gerekli alet edevatı ilerleyen günlerde uzunca bir şekilde yazacağım.

@Prometheus haklısın hocam çok yakın. Delikler ve kordonlar için kalıp çıkarmakla uğraşıyorum bu ara. tam standarda oturtamadım.

@Robinson_Crusoe hocam haklısın, bir kaç örnek göndersen onları denesem ben de .

@karabudun hocam siparişin hazır, dün başlamıştım anca bitti. 18mm siyah deri üzerine beyaz mumlu ip

mehmetdiyebiri tarafından 09/Nis/16 14:57 tarihinde düzenlenmiştir

PUHU Leather Goods - https://www.instagram.com/puhuleathergoods
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek
    mehmetdiyebiri bunu yazdı

Pim attım.

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @MehmetDiyeBiri

ilginç aletler varmış. adamın aklına gelmiyor.

peki Dikişi nasıl yapıyorsun. ipin başlangıcı, sonu ve her ikisinin düğümünü nasıl sonlandırıyorsun. ^.^)/

ve mükemmeliyet adına, dikiş adımlarını küçük tutup, kenara biraz daha yaklaştırabilirsen, bence görsel olarak daha iyi olur.

ha tabi kişisel zevkler farklı tabi.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...