El Yapımı Deri Çalışmalarım
-
Dedemden Yadigar bir saati var. Ölçülerini gondereyim konuşalım yarın olur mu hocam.
Çok çok beğendim. Hep hayranimdir bu tarz hobiler olan insanlara. Hocam bu iş için hangi alet edevat lazım ve nerden nasıl başlanır bende ugrasayim.
-
hocam eline sağlık. delikler çok yakın değil mi?
-
Hep aynı kesim ve dikim tarzı, bunları geliştir bence,
-
mehmetdiyebiri bunu yazdı
Tamamdır. Teşekkür ederim. Dediğim gibi kordonu göndermeden önce isim ve İbanını pimlersin.
-
haa ne güzel la :D
kolay gelsin
-
cizik
-
bladex38 bunu yazdı
Hocam bnde kılıç varda kın yapacak birsini arıyordum eğer uğraşırım diyorsan özelden yazıyım :)
ellerine sağlık bu arada
: D
-
@bladex38 muhtemelen yapabilirim hocam. tam ölçüleri ve mümkünse fotoyu gönder özelden.
@angels_demos ilerleyen zamanlarda fiyatta değişiklik yapalım ozaman, hehe
@3d_enjoy hocam önümüzdeki günlerde Gerede'ye deri almaya gideceğim. gittiğimde sana yazarım almak istersen alıp gönderirim.
@Roark 30TL civarına geliyor hocam size.
@_PesimisT_ ölçüleri bekliyorum hocam. Gerekli alet edevatı ilerleyen günlerde uzunca bir şekilde yazacağım.
@Prometheus haklısın hocam çok yakın. Delikler ve kordonlar için kalıp çıkarmakla uğraşıyorum bu ara. tam standarda oturtamadım.
@Robinson_Crusoe hocam haklısın, bir kaç örnek göndersen onları denesem ben de .
@karabudun hocam siparişin hazır, dün başlamıştım anca bitti. 18mm siyah deri üzerine beyaz mumlu ip

mehmetdiyebiri tarafından 09/Nis/16 14:57 tarihinde düzenlenmiştir -
mehmetdiyebiri bunu yazdı
Pim attım.
-
@MehmetDiyeBiri
ilginç aletler varmış. adamın aklına gelmiyor.
peki Dikişi nasıl yapıyorsun. ipin başlangıcı, sonu ve her ikisinin düğümünü nasıl sonlandırıyorsun. ^.^)/
ve mükemmeliyet adına, dikiş adımlarını küçük tutup, kenara biraz daha yaklaştırabilirsen, bence görsel olarak daha iyi olur.
ha tabi kişisel zevkler farklı tabi.
saat deri saat kordonu saat kayışı deriden saat kayışı deriden saat kordonu