El Yapımı Deri Çalışmalarım
-
mehmetdiyebiri bunu yazdı
Bileklik derken kastettiğim nato kordon değil. Ama zaten senden istediğim o değildi. Paylaştığın örneklerde olan normal siyah kordon. Sadece 18mm genişliğinde ve kalın iple dikilmiş olanlardan. Şayet yaparsan İban no gönder ben sana dediğin gibi 20 tl göndereyim. Adresimi veririm kargo benden gönderirsin.
karabudun tarafından 08/Nis/16 21:06 tarihinde düzenlenmiştir -
elinize saglık çalışmalarınızı beğendim Acaba deriyi nerden temin edebilirirz,fiyatı nedir bilgi veririseniz sevinirim :)
-
:D evet, ifade ve şekil, biraz yanlış anlaşılmaya müsait. @MataraMaSuKo
şu foto`daki gibi olsa güzel olur diye düşündüm.
t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQndDf6UceZL3V9fvGlyHNdpeAOWRv9BLD0gWqyxEeLiqUY77K414x7F5Ta
http://i.hizliresim.com/E8MnyB.jpg
pim`in takılacağı yere bakarak şöyle bir benzetmede bulunabilirim: omuz baş omuz, görüntüsü olacak. saat kasasından çizgi devam edecek, kesinti yada yükseklik, alçaklık farkı olmayacak.
bence böyle güzel olur ^^)//
RitmFarbRacourci tarafından 08/Nis/16 21:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Ellerine sağlık hocam ben de saatimin fotoğrafını paylaşıp kordon yaptırabilirim
-
Sana tavsiyem standart seyler degil sira disi tasarimlar calisman
ebayde satmani dilerim cok basit ebayde satis
arti kar marzini ucur misal 10 liraya mal ediyorsan 100 lira talep edip satman cok kolay ilerlersin fiyattan korkma el isciligi cok pahali ebay de satmasida cok kolay
-
@HarmOniYaFil önce deriyi simetrik olarak yapıştırıyorum. Delmek için şunu aldım : http://www.ebay.com/itm/371449140293
@mataramasuko hocam her 2 ucun da ölçüleri lazım. bi de şu resim dediğin hangisidir hocam? Kar payını halledilir hocam. Ölçüleri burdan veya Özel mesaj olarak gönderirsin.

@karabudun 18mm, siyah, kalın beyaz mumlu ip ile. Yarın başlıyorum hocam.
@3d_enjoy hocam ben deriyi Bolu - Gerede'den temin ediyorum. Siz nerde ikamet ediyorsunuz ?
@HarmOniYaFil yapabilirim onu, tam ölçüleri verilirse.
@makets beklerim hocam.
@scarletbeard ilerleyen günlerde, biraz daha bu işte iyileşince seninle iletişime geçeceğim hocam, hehe.
az önce bitirdiğim lacivertin saat üzerindeki görüntüsü, (elimde en uygun bu saat vardı)

-
Hocam bnde kılıç varda kın yapacak birsini arıyordum eğer uğraşırım diyorsan özelden yazıyım :)
ellerine sağlık bu arada
-
kar amacı güt lütfen
-
Hocam Kocaelinde oturuyorum
-
Fiyat ne hocam yaptirmak istesek:)
saat deri saat kordonu saat kayışı deriden saat kayışı deriden saat kordonu