El Yapımı Deri Çalışmalarım
-
DE5TROY3R bunu yazdı
İp kotu gosteriyor. Ip kullanmadan yapabiliyormusun
Hocam eğer saat kayışı için diyorsan yapabilirim.
Eğer kartlıklar için diyorsan yine yaparım ama, yapışan yerlerinden uzun kullanımda veya fazla kart koyma gibi durumlarda ayrılma yapabilir.
-
ilk kanvas denemem. Daha doğrusu deri-kanvas karışık çalışmam
-
Lacivert nubuk kartlık. Bir önceki nubuk kartlıkta bulunan hataları minimize etmeye çalıştım
-
Madem bu isleri yapiyorsun sana kucuk bir fikir olsun istanbul besiktasta ikinci el lux saat satan yerler var. Bir katalog hazirlamak zor degil sana ornek sanatsal oyle paintte yapilmis sekilde degil ciddi katalog modelleri gosterim cok basit e brosur olarak yaptiracaksin maatbaa vs ile degil elektronik sagda solda bulunsun. Biraz pahali bisey yapmaya bak Dunyanin her yerinde bu isler boyle. Los angeles Beverly hills de bir magaza var iranli bir kadinin ismini unuttum normal urunleri alip daha pahali hale getiriyor misal donna karan canta aliyor uzerine isle yapiyor kisiye ozel ve speical edition cart curt bu canta xxx e ozeldir diye veriyor. Uzun yazdigim icin k bakma benim hic bir yazim kisa olmuyor .
-
@scarletbeard hocam çok sağ olasın fikir için. zaten bu ara başını ağrıtıcam biraz. İnternet satışı için bilgi ve tecrübelerine ihtiyacım var
Bunlarda son çalışmalar. İlk Nato kayış denemelerim
-
Hocam sen bunları satıyor musun?
Şu kartlık kaç para? :)))
-
bileklik ne kadar hocam siyah-kahverengi
-
@SkynetX @koray özel mesaj attım hocam
-
Yapacan mı fetiş elbiseyi?
-
@RETRET yok hocam.
Gelelim yeni çalışmalarımıza. İlk olarak pam 372'ye giden 2 yeni elbise. Ayrıca ilk kot çalışmam. (Denim and Royal Blue)
Longines'e giden 2 yeni elbise
Tissot'a giden yeni elbise
Ne zamandır saatlerle beraber de kullanabileceğim bileklikler yapmayı düşünüyordum, nihayet bikaç model yapıp bitirebildim.
Gelelim çanta çalışmalarına
Bu da diğeri. Bunda el dikişi yok. Yarısı kumaş yarısı deri clucth. Dikiş makinası ile dikildi.
saat deri saat kordonu saat kayışı deriden saat kayışı deriden saat kordonu