El Yapımı Deri Çalışmalarım
-
Hocam çok güzel bir hobi ile uğraşıyorsun. Öncelikle seni tebrik etmek istiyorum. :)
Sormak istediğim bir soru var. Rica etsem bana bileklik yapabilir misin aslında şöyle sormam lazım özel tasarımlı kalın bir bileklik yapabilir misin diye sormak istiyorum.
Benim şahsıma ait bir logo çalışmam var. Biraz spesifik bir logo. Onu işleyebilir misin? :)
-
@mehmetdiyebiri
Çok sagolun hocam siz gitmeden önce bana haber verin :)
peki bu derinin ölçüsü nedir-fiyatı nedir özellikle kahverengi tonlarında almak istiyorum :)
-
Aklimdaki kordon ornegini yarin eve gecince gondereyim. Yalniz dikis sart mi ? Boyle dikisin fazla belli oldugu kordonlari sevmiyorum -_-
-
-
Çok güzel olmuş tebrikler.
-
@HarmOniYaFil dikişi kenara daha da yaklaştırabilmek için bir aparat sipariş ettim gelmesini bekliyorum.
@adamhakli bilekliği yapabilirim. nasıl bir şey istediğini bir görsel ile açıklarsan halledebilirim. Logoyu ip ile mi işlememi istiyosun yoksa yakarak mı yoksa damga olarak mı ?
@3d_enjoy hocam tam fiyat aklımda yok yanılıyor olabilirim ancak metrekaresi 200tl civarına geliyor diye hatırlıyorum.
@Kreyzi dikiş olup olmaması tamamen sizin keyfinize, paşa gönlünüze bağlı hocam. Beklemedeyim.
@archair23 hocam ona kayış yapabilirim. elimde lacivert deri var ( son 1 kayış çıkacak kadar) aşağıdaki linkten ulaşabilirsin laaciver deri ile yaptığım çalışmaya
http://www.tahribat.com/forum/deriden-el-yapimi-saat-kordonu-calismalarim-217681/2#msg2706905
güncelleme : bir de fiyat için önceki sayfalarda 20 tl 30 tl gibi rakamlar zikrettim fakat bu paralar geçtim el emeğini malzemeyi bile amorti etmiyor. Tekrar söylüyorum bir kayış için minimum 5 saatimi harcıyorum ve bunu göz ardı ediyorum. fiyat konularını istenilenlere göre özel mesaj ile halledelim müritler ve mürideler.
mehmetdiyebiri tarafından 10/Nis/16 01:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Deri, demir, odun... Bunlara hayat veren insanları çok seviyorum. Bir yotube kanalı açıp deneyimlerini orada paylaşsana bir instagram hesabındanda satış yaparsın hem hobi hem ek gelir olur.
-
@kafkafkaf ebin bir bölümünü atelyeye dönüştürmeyi üşünüyorum, belki ondan sonra video işine girebilirim.
@TiThousand siparişin hazır yarın kargoda olur. 18mm - vintage
-
Teşekkür ederim @mehmetdiyebiri
-
Usta cok guzeller emeğine sağlık. Acaba bu kordonların saatle birlesme yerlerinin boyutları standart mı? Ve istek alınıyorsa piniyle birlikte hallediyosan hocam, benim kordonsuz saate gore isteyebilirim. Sayğılar
saat deri saat kordonu saat kayışı deriden saat kayışı deriden saat kordonu