El Yapımı Deri Çalışmalarım
-
Hoxam ellerine sağlık. çok güzel gözüküyo hepsi. Ortalama fiyat ne kadara çıkıyor?
-
Bu en sonda ekledigin kordonun masrafi ne olur bize hocam ? Kac zamandir kordon ariyorum guzel bisi bulamadim senden alayim.
-
Çok beğendim ben şahsen almayı düşünüyorum. Eve gideyim de saatin fotosunu falan atarım hocam sana. Ellerine sağlık.
-
Sana cüzdan resmi gondersem bir şeyler yapar misin?
Kordonlar güzel, ipler de oturmuş.
-
Hocam derinin üstüne printer ile resim vs. nasıl enjekte ediliyor, mesela bir kitap ele alalım kabını deri kaplamak istiyorum, çok güzel bir his veriyor insana ve piyasadaki dandik karton kapaklara da gıcığım, 20x20cm civarında mesela..
-
@HarmOniYaFil %100 el işçiliği hocam. Hocam dediğini anladım. iki kat derinin arasına bir tane pad koyarak biraz daha kabart diyorsun. Elimdeki deriler nispeten kalın olduğu için o topa girmeye cesaret edemedim. ama en kısa sürede onu da deneyeceğim.
@DaSpOnGe haklısın hocam, yazın teri emince kokı yapıyor. Ben de o ter ve su emme olayını azaltabililmek için bazı derilere balmumu uyguluyorum.
@karabudun hocam bileklik tarzı dediğin nato kayışlar mı acaba ? Eğer bir örnek gösterirsen yapmaya çalışırım.
@mataramasuko tabiki de istek yapabiliyorsunuz. İlk sıraya seni yazıyorum hocam ozaman. Ölçüleri ve renk tercihini söylersen yarın çalışmaya başlarım.
@izzmarit ,cahilliğimi bağışla steampunk'tan kastın nedir bir görselle açıklarsan anlayabilirim hehe.
@legendary fiyat olarak ne diyeceğimi bilemiyorum. 10 lira civarı kargo masrafı tutar , 20 civarı da malzeme tutar herhalde. (az mı dedim çok mu dedim bilmiyorum hacılar.)
@Kreyzi hocam sen ölçüleri gönder, her halukarda dışardan alacağından ucuz olur.
@exchanger belkiyorum fotoğrafları hocam.
@yazipcikacak cüzdan ile hiç uğraşmadım, o biraz daha ustalık gerektiriyor. yapabilirim desem yalan olur.
@glaurung o konuda inan senden daha az bilgim vardır.
----------
Hepinize güzel yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar.
Bu da yeni bitirdiğim lacivert 22mm

-
kargo 10 tl old. eminmisin. alışveriş sitelerinde 6 tl falan onlar anlaşmalı mı acaba sen de on kargodan fazla yollayacam desen anlaşabilirsin. veya gittigidiyor a ürünleri koy, oradan bakalım isteyen sipariş versin. tahribattan. geldiğini bildirerek tabiki :)mavi kordon güzelmiş, kahverengi eski işi gibi bana göre.
baron_27 tarafından 08/Nis/16 20:17 tarihinde düzenlenmiştir -
baron_27 bunu yazdı
kargo 10 tl old. eminmisin. alışveriş sitelerinde 6 tl falan onlar anlaşmalı mı acaba sen de on kargodan fazla yollayacam desen anlaşabilirsin. veya gittigidiyor a ürünleri koy, oradan bakalım isteyen sipariş versin. tahribattan. geldiğini bildirerek tabiki :)mavi kordon güzelmiş, kahverengi eski işi gibi bana göre.
hocam ben oraya kâr amacı gütmüyorum diye belirttim sen bana kargonun 10tl olduğuna emin misin diyorsun. Ben bulunduğum ilçeden 8 tl'den aşağıya bir kargo gönderemedim henüz. Ürünleri gittigidiyora koymaya gerek yok bence. zaten müritlere özel, burdan görebilirler. Güzel yorumun için ayrıca teşekkürler hocam
-
aynen, anlamışsın beni @MehmetDiyeBiri.
dikişleri direkt mi yaptın, yoksa önce yerini mi açıyorsun?
karşılıklı derileri yapıştırıyor musun?
birde o delikleri şiş kızartarak mi yoksa kemer pensesi ile açtın ?
deriler kalın biraz galiba ^_^
ama güzel duruyorlar. büyük kasalı saatler için kalın deri, yaprak(ince) saat modelleri için, ince deri kullanmak gerekli gibi.
@MataraMaSuKo `nun saati için, şu şekil kordon ucu : _n_ iyi gider. ^.^//
-
mehmetdiyebiri bunu yazdı
@mataramasuko tabiki de istek yapabiliyorsunuz. İlk sıraya seni yazıyorum hocam ozaman. Ölçüleri ve renk tercihini söylersen yarın çalışmaya başlarım.
HarmOniYaFil bunu yazdıaynen, anlamışsın beni @MehmetDiyeBiri.
dikişleri direkt mi yaptın, yoksa önce yerini mi açıyorsun?
karşılıklı derileri yapıştırıyor musun?
birde o delikleri şiş kızartarak mi yoksa kemer pensesi ile açtın ?
deriler kalın biraz galiba ^_^
ama güzel duruyorlar. büyük kasalı saatler için kalın deri, yaprak(ince) saat modelleri için, ince deri kullanmak gerekli gibi.
@MataraMaSuKo `nun saati için, şu şekil kordon ucu : _n_ iyi gider. ^.^//
o şekil kordon ucu nasıl oluyor hocam :)
@mehmetdiyebiri
hocam şu resimdeki hoşuma gitti, açıkçası ölçüleri tam bilmiyorum kordonun arkada 22mm olduğu yazıyor.
maliyetine değil de ufak da olsa bir kar payı koyarsan birden fazla almak isterim.
saat deri saat kordonu saat kayışı deriden saat kayışı deriden saat kordonu