El Yapımı Deri Çalışmalarım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek

Hoxam ellerine sağlık. çok güzel gözüküyo hepsi. Ortalama fiyat ne kadara çıkıyor?

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Bu en sonda ekledigin kordonun masrafi ne olur bize hocam ? Kac zamandir kordon ariyorum guzel bisi bulamadim senden alayim.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek

Çok beğendim ben şahsen almayı düşünüyorum. Eve gideyim de saatin fotosunu falan atarım hocam sana. Ellerine sağlık.

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Sana cüzdan resmi gondersem bir şeyler yapar misin?

Kordonlar güzel, ipler de oturmuş. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Hocam derinin üstüne printer ile resim vs. nasıl enjekte ediliyor, mesela bir kitap ele alalım kabını deri kaplamak istiyorum, çok güzel bir his veriyor insana ve piyasadaki dandik karton kapaklara da gıcığım, 20x20cm civarında mesela..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetdiyebiri
    mehmetdiyebiri's avatar
    Erkek

@HarmOniYaFil  %100 el işçiliği hocam. Hocam dediğini anladım. iki kat derinin arasına bir tane pad koyarak biraz daha kabart diyorsun. Elimdeki deriler nispeten kalın olduğu için o topa girmeye cesaret edemedim. ama en kısa sürede onu da deneyeceğim.

@DaSpOnGe haklısın hocam, yazın teri emince kokı yapıyor. Ben de o ter ve su  emme olayını azaltabililmek için bazı derilere balmumu uyguluyorum.

@karabudun hocam bileklik tarzı dediğin nato kayışlar mı acaba ? Eğer bir örnek gösterirsen yapmaya çalışırım.

@mataramasuko tabiki de istek yapabiliyorsunuz. İlk sıraya seni yazıyorum hocam ozaman. Ölçüleri ve renk tercihini söylersen yarın çalışmaya başlarım.

@izzmarit ,cahilliğimi bağışla steampunk'tan kastın nedir bir görselle açıklarsan anlayabilirim hehe.

@legendary fiyat olarak ne diyeceğimi bilemiyorum. 10 lira civarı kargo masrafı tutar , 20 civarı da malzeme tutar herhalde. (az mı dedim çok mu dedim bilmiyorum hacılar.)

@Kreyzi hocam sen ölçüleri gönder, her halukarda dışardan alacağından ucuz olur.

@exchanger belkiyorum fotoğrafları hocam.

@yazipcikacak cüzdan ile hiç uğraşmadım, o biraz daha ustalık gerektiriyor. yapabilirim desem yalan olur.

@glaurung o konuda inan senden daha az bilgim vardır.

----------

Hepinize güzel yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkürler arkadaşlar.

Bu da yeni bitirdiğim lacivert 22mm

Resim
    Resim
    Resim
    Resim
    Resim

PUHU Leather Goods - https://www.instagram.com/puhuleathergoods
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

kargo 10 tl old. eminmisin. alışveriş sitelerinde 6 tl falan onlar anlaşmalı mı acaba sen de on kargodan fazla yollayacam desen anlaşabilirsin. veya gittigidiyor a ürünleri koy, oradan bakalım isteyen sipariş versin. tahribattan. geldiğini bildirerek tabiki :)mavi kordon güzelmiş, kahverengi eski işi gibi bana göre. 

baron_27 tarafından 08/Nis/16 20:17 tarihinde düzenlenmiştir

///______________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetdiyebiri
    mehmetdiyebiri's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı

kargo 10 tl old. eminmisin. alışveriş sitelerinde 6 tl falan onlar anlaşmalı mı acaba sen de on kargodan fazla yollayacam desen anlaşabilirsin. veya gittigidiyor a ürünleri koy, oradan bakalım isteyen sipariş versin. tahribattan. geldiğini bildirerek tabiki :)mavi kordon güzelmiş, kahverengi eski işi gibi bana göre. 

hocam ben oraya kâr amacı gütmüyorum diye belirttim sen bana kargonun 10tl olduğuna emin misin diyorsun. Ben bulunduğum ilçeden 8 tl'den aşağıya bir kargo gönderemedim henüz. Ürünleri gittigidiyora koymaya gerek yok bence. zaten müritlere özel, burdan görebilirler. Güzel yorumun için ayrıca teşekkürler hocam

PUHU Leather Goods - https://www.instagram.com/puhuleathergoods
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    aynen, anlamışsın beni @MehmetDiyeBiri.

dikişleri direkt mi yaptın, yoksa önce yerini mi açıyorsun?
    karşılıklı derileri yapıştırıyor musun?
    birde o delikleri şiş kızartarak mi yoksa kemer pensesi ile açtın ?
    deriler kalın biraz galiba ^_^
    ama güzel duruyorlar. büyük kasalı saatler için kalın deri, yaprak(ince) saat modelleri için, ince deri kullanmak gerekli gibi.
    @MataraMaSuKo `nun saati için, şu şekil kordon ucu : _n_ iyi gider. ^.^//

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    mehmetdiyebiri bunu yazdı

@mataramasuko tabiki de istek yapabiliyorsunuz. İlk sıraya seni yazıyorum hocam ozaman. Ölçüleri ve renk tercihini söylersen yarın çalışmaya başlarım.

HarmOniYaFil bunu yazdı
    aynen, anlamışsın beni @MehmetDiyeBiri.

dikişleri direkt mi yaptın, yoksa önce yerini mi açıyorsun?
    karşılıklı derileri yapıştırıyor musun?
    birde o delikleri şiş kızartarak mi yoksa kemer pensesi ile açtın ?
    deriler kalın biraz galiba ^_^
    ama güzel duruyorlar. büyük kasalı saatler için kalın deri, yaprak(ince) saat modelleri için, ince deri kullanmak gerekli gibi.
    @MataraMaSuKo `nun saati için, şu şekil kordon ucu : _n_ iyi gider. ^.^//

o şekil kordon ucu nasıl oluyor hocam :)

@mehmetdiyebiri

hocam şu resimdeki hoşuma gitti, açıkçası ölçüleri tam bilmiyorum kordonun arkada 22mm olduğu yazıyor.

maliyetine değil de ufak da olsa bir kar payı koyarsan birden fazla almak isterim.