En Çok Görülen 10 Kabus
-
Rüyamda ucurumdan düstüm. İşin pis yanı uyandıktan sonra da düstügümü hissettim vede yatakta fena sallandım. Hayırdır inş.
-
edit:aşırı gereksiz oldu
-
gokayortaburun bunu yazdı:
-----------------------------Rüyamda ucurumdan düstüm. İşin pis yanı uyandıktan sonra da düstügümü hissettim vede yatakta fena sallandım. Hayırdır inş.
-----------------------------Hocam aydınlıktır aydınlık :)
-
Dün gece rüyamda cenaze gördüm ne iş ???
-
Amk bende ak sakallı dedeye bisikletle son sürat çarpıyodum yanındada küçük ak giyinmiş bir kız şansıma küfür ederke uyandım ak sakallı dedeyi görüyosun ama adama bisikletle çarpıyosun sayısal sonucu istesen verirmi adam daha vermez tabi amk fakirliğin gözü kör olsun :)).
-
Rüyada intahar ettim :|
Jackson p*çi kovalıyordu beni o ben öldürmeden bıçakla öldürdüm kendimi. İşkence edecekti yoksa g*t...
-
TBT bunu yazdı:
-----------------------------
warlock bunu yazdı:
-----------------------------
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------Merdivenlerden çıkamıyom bende 21 senedir uğraşıom hala çıkamadım
-----------------------------Asansöre bin hocam :D
-----------------------------zuhahahaha :D
-----------------------------:D koptum amk :D
-
rüyamda hep sevişiyorum. bi dişi gördüm mü kesin biyerde denk getiriyorum. hatta bi ara bugün kandil lan diyerek fazla ileri gitmedim.
-
WALLACEs bunu yazdı:
-----------------------------rüyamda hep sevişiyorum. bi dişi gördüm mü kesin biyerde denk getiriyorum. hatta bi ara bugün kandil lan diyerek fazla ileri gitmedim.
-----------------------------Bugünde rüyamda kalemimin ucu bitiyordu hayırdır inşallah. Paylaşayım dedim.