folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En Çok Görülen 10 Kabus

En Çok Görülen 10 Kabus

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokayortaburun
    gokayortaburun's avatar
    Erkek

Rüyamda ucurumdan düstüm. İşin pis yanı uyandıktan sonra da düstügümü hissettim vede yatakta fena sallandım. Hayırdır inş.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

edit:aşırı gereksiz oldu

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlock
    warlock's avatar
    Erkek

gokayortaburun bunu yazdı:
    -----------------------------

Rüyamda ucurumdan düstüm. İşin pis yanı uyandıktan sonra da düstügümü hissettim vede yatakta fena sallandım. Hayırdır inş.

Hocam aydınlıktır aydınlık :)

Aynı şarkıyı 100 kere dinleme manyaklığı olan, sabah suyu yüzüne çarparken suyun bileklerden dirseklerine akmasına uyuz olan, buzdolabını açıp boş boş baktıktan sonra kapayan, kulağında mp3 ile gezerken klip tadında yürüyen, doğru insanı bekleyip yalnız kalan, ellerini bi türlü ısıtamayan, çift bölmeli çakmakta her iki tarafta gaz seviyesini dengeleme ihtiyacı duyan, girdiği kapalı bir mekanda ilk önce çıkış kapısının nerede olduğunu arayan bir insan oğluyum...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlock
    warlock's avatar
    Erkek

Dün gece rüyamda cenaze gördüm ne iş ???

Aynı şarkıyı 100 kere dinleme manyaklığı olan, sabah suyu yüzüne çarparken suyun bileklerden dirseklerine akmasına uyuz olan, buzdolabını açıp boş boş baktıktan sonra kapayan, kulağında mp3 ile gezerken klip tadında yürüyen, doğru insanı bekleyip yalnız kalan, ellerini bi türlü ısıtamayan, çift bölmeli çakmakta her iki tarafta gaz seviyesini dengeleme ihtiyacı duyan, girdiği kapalı bir mekanda ilk önce çıkış kapısının nerede olduğunu arayan bir insan oğluyum...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

Amk bende ak sakallı dedeye bisikletle son sürat çarpıyodum yanındada küçük ak giyinmiş bir kız şansıma küfür ederke uyandım ak sakallı dedeyi görüyosun ama adama bisikletle çarpıyosun sayısal sonucu istesen verirmi adam daha vermez tabi amk fakirliğin gözü kör olsun :)).

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek

Rüyada intahar ettim :|

Jackson p*çi kovalıyordu beni o ben öldürmeden bıçakla öldürdüm kendimi. İşkence edecekti yoksa g*t...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

TBT bunu yazdı:

warlock bunu yazdı:

manhyak bunu yazdı:

Merdivenlerden çıkamıyom bende 21 senedir uğraşıom hala çıkamadım

Asansöre bin hocam :D

zuhahahaha :D

:D koptum amk :D

Zehirrr . . .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

rüyamda hep sevişiyorum. bi dişi gördüm mü kesin biyerde denk getiriyorum. hatta bi ara bugün kandil lan diyerek fazla ileri gitmedim.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlock
    warlock's avatar
    Erkek

WALLACEs bunu yazdı:

rüyamda hep sevişiyorum. bi dişi gördüm mü kesin biyerde denk getiriyorum. hatta bi ara bugün kandil lan diyerek fazla ileri gitmedim.

Bugünde rüyamda kalemimin ucu bitiyordu hayırdır inşallah. Paylaşayım dedim.

Toplam Hit: 10731 Toplam Mesaj: 100