folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En Çok Görülen 10 Kabus

En Çok Görülen 10 Kabus

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlock
    warlock's avatar
    Erkek

MaTRaX bunu yazdı:
    -----------------------------

ugur0 bunu yazdı:

nerdeyse 1yıldır hep çatıdan balkondan atladıgımı görüom yav tam yere cakılcakken uyanıom ne demk bu acep

belirli donemlerde cok goruluyor o ruya..

bende oyle goruyodum..

tam asfaltin ayrintilarina kadar her seyini goruyosun kalbin yerinden cikcak gibi oluyo uyaniyosun..

birisi soylemisti.. uyanamazsan zaten olurmussun =)

su siralar da hep birileri kovaliyo ya da ben birilerini kovaliyom..

bi turlu yakalanmiyom ya da yakalayamiyom amk :|
    zaten normal ruya gorsem bayram etcem.. bi ruya goruyosam kesin kabus amk :| 

İlginç :/

Aynı şarkıyı 100 kere dinleme manyaklığı olan, sabah suyu yüzüne çarparken suyun bileklerden dirseklerine akmasına uyuz olan, buzdolabını açıp boş boş baktıktan sonra kapayan, kulağında mp3 ile gezerken klip tadında yürüyen, doğru insanı bekleyip yalnız kalan, ellerini bi türlü ısıtamayan, çift bölmeli çakmakta her iki tarafta gaz seviyesini dengeleme ihtiyacı duyan, girdiği kapalı bir mekanda ilk önce çıkış kapısının nerede olduğunu arayan bir insan oğluyum...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

bende 3-4 yaşındayken bi rüya görmüştüm hala aklımda. gördüğüm ilk ve tek kabus. daha hiç görmedim diyebilirim :]

karanlık bi odadayım, kırmızı bişey var şeytan gibi, parlıyor. ama çok uzakta. sonra birden tam tepemde bi ampül yanıyor işte o sırada uyandım. korkacak ne var bilmiyorum ama korkmuştum acayip şekilde. 

=)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thewhitewizzard
    Thewhitewizzard's avatar
    Erkek

daha bugün kovalandım.çok beterdi . ama çok pis kaçtım : D

sabır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

warlock bunu yazdı:

OdiN bunu yazdı:

tarzan bunu yazdı:

beni rüyamda gergedan kovaladıydı güle güle kalktım.. böyle rüya mı olur len diyerek :D

iyiymiş hocam :D

hocam allah senden razı olsun gülmekden kırıldım yaaaaa :)

:D

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

TBT bunu yazdı:

ltcelik bunu yazdı:

Geçenlerde ilginç bir rüya gördüm...

Köyde derenin kıyısında çimenlik bir yerdeymişim.. İki tane de tosun var ki ne tosun... Kafaları benim gövdem kadar...

Benim niyetim birini kurban etmekmiş ama elimdeki de plastik saplı meyve bıçağı... Kıyamıyorum da aslında hayvancağıza... Sonra mübarek dile gelip ..." birader senin bu iş yapcağın yok" deyip Ön bacaklarının arasına çifteyi dayayıp toynağıyla asıldı tetiğe...

O nasıl bi rüyadır öle yav harbiden Öküz sana Birader mi dedi

evet :)))

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

onur35 bunu yazdı:

hocam bu karabasan olayı nasıl oluyo ya,bilimsel bi açıklaması varmı yoksa inasn üstü bişeymi? az çekmedim zamanında her ne boksa

uyku aknesi,

derin uykuya geçiş sırasında ani uyanmalardan dolayı oluyor, japonlar bunun üzerine bi belgesel yamışlardı...

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlock
    warlock's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:

TBT bunu yazdı:

ltcelik bunu yazdı:

Geçenlerde ilginç bir rüya gördüm...

Köyde derenin kıyısında çimenlik bir yerdeymişim.. İki tane de tosun var ki ne tosun... Kafaları benim gövdem kadar...

Benim niyetim birini kurban etmekmiş ama elimdeki de plastik saplı meyve bıçağı... Kıyamıyorum da aslında hayvancağıza... Sonra mübarek dile gelip ..." birader senin bu iş yapcağın yok" deyip Ön bacaklarının arasına çifteyi dayayıp toynağıyla asıldı tetiğe...

O nasıl bi rüyadır öle yav harbiden Öküz sana Birader mi dedi

evet :)))

İki tane de tosun var ki ne tosun... Kafaları benim gövdem kadar...

:D

Aynı şarkıyı 100 kere dinleme manyaklığı olan, sabah suyu yüzüne çarparken suyun bileklerden dirseklerine akmasına uyuz olan, buzdolabını açıp boş boş baktıktan sonra kapayan, kulağında mp3 ile gezerken klip tadında yürüyen, doğru insanı bekleyip yalnız kalan, ellerini bi türlü ısıtamayan, çift bölmeli çakmakta her iki tarafta gaz seviyesini dengeleme ihtiyacı duyan, girdiği kapalı bir mekanda ilk önce çıkış kapısının nerede olduğunu arayan bir insan oğluyum...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

warlock bunu yazdı:

7. Kalabalıkta çıplak kalma
    Kabuslarınızda kalabalıkta çıplak kaldığınızı ancak kimsenin sizi farketmediğini görüyorsanız, kendinize yeterince güvenmediğiniz ya da başkalarıyla birlikteyken rahat olamadığınız anlamına gelir. Bakışlar üzerinizdeyken zayıf, aptal ve savunmasız hissetmenizin bir sonucu olarak bu kabusları görürsünüz. Bu kabusu genellikle zenginler ya da mevki sahibi kişiler görür. Rüyanızda çıplak olduğunuzu ancak utanmadığınızı görmek ise çok özgür ruhlu biri olduğunuzu gösterir.

her gece tüm mal meydanda aq :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

çıplak kalma rüyasını 4-5 kez gördüm ama işin ilginci bazen utanıyordum bazen utanmıyordum :(

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlock
    warlock's avatar
    Erkek

ulquiorra bunu yazdı:

warlock bunu yazdı:

7. Kalabalıkta çıplak kalma
    Kabuslarınızda kalabalıkta çıplak kaldığınızı ancak kimsenin sizi farketmediğini görüyorsanız, kendinize yeterince güvenmediğiniz ya da başkalarıyla birlikteyken rahat olamadığınız anlamına gelir. Bakışlar üzerinizdeyken zayıf, aptal ve savunmasız hissetmenizin bir sonucu olarak bu kabusları görürsünüz. Bu kabusu genellikle zenginler ya da mevki sahibi kişiler görür. Rüyanızda çıplak olduğunuzu ancak utanmadığınızı görmek ise çok özgür ruhlu biri olduğunuzu gösterir.

her gece tüm mal meydanda aq :D

Hocam sende bir sorun var... :D

Toplam Hit: 10732 Toplam Mesaj: 100