folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En Çok Görülen 10 Kabus

En Çok Görülen 10 Kabus

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlock
    warlock's avatar
    Erkek

Explosive bunu yazdı:
    -----------------------------

bu gün banka soydum :D rüyamda

Naptın hocam sen suç işlemişsin yaaa :D 

Aynı şarkıyı 100 kere dinleme manyaklığı olan, sabah suyu yüzüne çarparken suyun bileklerden dirseklerine akmasına uyuz olan, buzdolabını açıp boş boş baktıktan sonra kapayan, kulağında mp3 ile gezerken klip tadında yürüyen, doğru insanı bekleyip yalnız kalan, ellerini bi türlü ısıtamayan, çift bölmeli çakmakta her iki tarafta gaz seviyesini dengeleme ihtiyacı duyan, girdiği kapalı bir mekanda ilk önce çıkış kapısının nerede olduğunu arayan bir insan oğluyum...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NobLeAngeL
    NobLeAngeL's avatar
    Erkek

Kovalarlar yada, boğarlar bağırırım konuşamam ne bileyim ilginç bişey :)

Etikete gerek yok ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlock
    warlock's avatar
    Erkek

NobLeAngeL bunu yazdı:

Kovalarlar yada, boğarlar bağırırım konuşamam ne bileyim ilginç bişey :)

Aynı şarkıyı 100 kere dinleme manyaklığı olan, sabah suyu yüzüne çarparken suyun bileklerden dirseklerine akmasına uyuz olan, buzdolabını açıp boş boş baktıktan sonra kapayan, kulağında mp3 ile gezerken klip tadında yürüyen, doğru insanı bekleyip yalnız kalan, ellerini bi türlü ısıtamayan, çift bölmeli çakmakta her iki tarafta gaz seviyesini dengeleme ihtiyacı duyan, girdiği kapalı bir mekanda ilk önce çıkış kapısının nerede olduğunu arayan bir insan oğluyum...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

4-5 defa dişlerimin döküldüğünü gördüm. korku vericiydi

le le le sakine
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

aksam ruyamda cinle sohbet ediyodum :| hemde kadındı :|

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlock
    warlock's avatar
    Erkek

Helyum bunu yazdı:

aksam ruyamda cinle sohbet ediyodum :| hemde kadındı :|

Hocam valla helal olsun yaaa cinsiyetini bile anlamışsın :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlock
    warlock's avatar
    Erkek

Daft bunu yazdı:

yakın zamanda görmüşlüğüm yok da kabus olarak genelde bişeyler kovalar beni, yılan gibi

ama favori kabusum şudur:

Alien vs Predator 'deki Predator beni kovalıyo, ilkokulumda koşturuyorum. baya bi döndükten sonra okulun duvarından atlıyorum

yuvarlana yuvarlana antalya'dan denizliye gelmişim dedemgilin bahçeye.ne rahatladım arkamdan gelen olmadıgını görünce

rüyalarımın hepsi saçmadır hiçbirinde mantıklı tek bir unsura raslamadım. ama rüya da olsa kabusda olsa film gibi çok zevkli izlemesi.

ama çok sık göremiyorum. kaç haftadır görmedim

Hocam sende ne ruh var öyle yaaa adam zevk alıyoo :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

ben son zamanlarda gördüğüm rüyalarda ya çukura/çamura düşüyorum ya da çantamı kaybediyorum.

en son bi rüya gördüm otobüsteyim, aynen şöyle oldu,
    "lan rüya mi yoksa bu ? dur bi deniyim. kravv.. (avcumdan ateş cıkarmayı deniyorum) ateş cıkmıyo. demekki rüya değil bu"
    ulan niye elimden cıkarmayı deniyosam :D ağzımdan cıkarsam belki rüyada bilincimi acıcam ne güzel :D

bide şöle bişi gördüm, okulda merdivenleri cıkarken yavaş yavaş yükselmeye başlıyorum.asansörde yukarı cıkarken bi etki hissedersin ya aynısını hissediyorum. vucudum kasılıyo. bi mahalleyi tepeden görecek kadar yükseliyorum sonra uçuyorum biraz. yere konup başka şeyler yapayım derken uyanıyorum amk :D

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

en son kabusum mevzide vurulduğumu hissetmemdi.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlock
    warlock's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

en son kabusum mevzide vurulduğumu hissetmemdi.

Hocam sen askerliğini yaptınmı ?

Toplam Hit: 10738 Toplam Mesaj: 100