folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder En Çok Görülen 10 Kabus

En Çok Görülen 10 Kabus

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlock
    warlock's avatar
    Erkek

onur35 bunu yazdı:
    -----------------------------

warlock bunu yazdı:

griffin bunu yazdı:
    inception bunu yazdı:

onur35 bunu yazdı:

hocam bu karabasan olayı nasıl oluyo ya,bilimsel bi açıklaması varmı yoksa inasn üstü bişeymi? az çekmedim zamanında her ne boksa

Hocam karabasan sadece bi rüyadan ibaret :/ gerçekle ilgisi yok 

VAr.

Bencede var

hocam zaten varda.sadece bi rüya gibi bişeymi yoksa bi varlık falan mı? bende piskolojik durumla alakalı olduğunu duymuştum.genelde ergenlik döneminde çok oldu bende

Hocam varlık bunlar kurandada geçiyormuş zaten.

Aynı şarkıyı 100 kere dinleme manyaklığı olan, sabah suyu yüzüne çarparken suyun bileklerden dirseklerine akmasına uyuz olan, buzdolabını açıp boş boş baktıktan sonra kapayan, kulağında mp3 ile gezerken klip tadında yürüyen, doğru insanı bekleyip yalnız kalan, ellerini bi türlü ısıtamayan, çift bölmeli çakmakta her iki tarafta gaz seviyesini dengeleme ihtiyacı duyan, girdiği kapalı bir mekanda ilk önce çıkış kapısının nerede olduğunu arayan bir insan oğluyum...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

benim rüyalarımın genelde hepsi kısa film gibi ama korku filmi :D yazmaya kalksam sonunda sağlam bi senaryo çıkartabilceğime eminim :D 

dewdim dewrildim geldim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlock
    warlock's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

benim rüyalarımın genelde hepsi kısa film gibi ama korku filmi :D yazmaya kalksam sonunda sağlam bi senaryo çıkartabilceğime eminim :D 

--------------------------

valla yaz istersen bu aralar sağlam bir film çıkmadı belki patlama yapar ne dersin :D

Aynı şarkıyı 100 kere dinleme manyaklığı olan, sabah suyu yüzüne çarparken suyun bileklerden dirseklerine akmasına uyuz olan, buzdolabını açıp boş boş baktıktan sonra kapayan, kulağında mp3 ile gezerken klip tadında yürüyen, doğru insanı bekleyip yalnız kalan, ellerini bi türlü ısıtamayan, çift bölmeli çakmakta her iki tarafta gaz seviyesini dengeleme ihtiyacı duyan, girdiği kapalı bir mekanda ilk önce çıkış kapısının nerede olduğunu arayan bir insan oğluyum...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Geçenlerde ilginç bir rüya gördüm...

Köyde derenin kıyısında çimenlik bir yerdeymişim.. İki tane de tosun var ki ne tosun... Kafaları benim gövdem kadar...

Benim niyetim birini kurban etmekmiş ama elimdeki de plastik saplı meyve bıçağı... Kıyamıyorum da aslında hayvancağıza... Sonra mübarek dile gelip ..." birader senin bu iş yapcağın yok" deyip Ön bacaklarının arasına çifteyi dayayıp toynağıyla asıldı tetiğe...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

nerdeyse 1yıldır hep çatıdan balkondan atladıgımı görüom yav tam yere cakılcakken uyanıom ne demk bu acep

imza
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlock
    warlock's avatar
    Erkek

ugur0 bunu yazdı:

nerdeyse 1yıldır hep çatıdan balkondan atladıgımı görüom yav tam yere cakılcakken uyanıom ne demk bu acep

Hocam valla aynısı yaa tam çakılacakken uyanıyorum ne iş...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek

manhyak bunu yazdı:

Merdivenlerden çıkamıyom bende 21 senedir uğraşıom hala çıkamadım

biraz açarmısın nasıl çıkamıyosun, hep aynı şeylermi tema değişiyomu ?

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

ugur0 bunu yazdı:

belirli donemlerde cok goruluyor o ruya..

bende oyle goruyodum..

tam asfaltin ayrintilarina kadar her seyini goruyosun kalbin yerinden cikcak gibi oluyo uyaniyosun..

birisi soylemisti.. uyanamazsan zaten olurmussun =)

su siralar da hep birileri kovaliyo ya da ben birilerini kovaliyom..

bi turlu yakalanmiyom ya da yakalayamiyom amk :|
    zaten normal ruya gorsem bayram etcem.. bi ruya goruyosam kesin kabus amk :| 

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TBT
    TBT's avatar
    Erkek

ltcelik bunu yazdı:

Geçenlerde ilginç bir rüya gördüm...

Köyde derenin kıyısında çimenlik bir yerdeymişim.. İki tane de tosun var ki ne tosun... Kafaları benim gövdem kadar...

Benim niyetim birini kurban etmekmiş ama elimdeki de plastik saplı meyve bıçağı... Kıyamıyorum da aslında hayvancağıza... Sonra mübarek dile gelip ..." birader senin bu iş yapcağın yok" deyip Ön bacaklarının arasına çifteyi dayayıp toynağıyla asıldı tetiğe...

O nasıl bi rüyadır öle yav harbiden Öküz sana Birader mi dedi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

onur35 bunu yazdı:

hocam bu karabasan olayı nasıl oluyo ya,bilimsel bi açıklaması varmı yoksa inasn üstü bişeymi? az çekmedim zamanında her ne boksa

-----------------------------beynin uykuday ken uyanması ve vucudun beyinle birlikte uyanamaması diyebiliriz, bilimsel açıklaması budur, daha çok yorgu n olunan analrda başgösterir ve beyin kendini uyandırır ama vucud uyanamadığı için beynin verdiği komutları vucut uygulayamaz, bu durum da karabasan denilen olay meydana gelir ki yok iman eksikliği falan söz konusu değildir, tamamen biyolijik ve psikolojik bi olay,düşün bilgisayar açık ama mousun kablosu takılı olmadığı için mouseyi ne kadar harekete ttirirsen ettir bi boka yaramıyor, olay budur,

Toplam Hit: 9870 Toplam Mesaj: 100