En Çok Görülen 10 Kabus
-
benim en korkunç rüyamda lise1de görmüştüm. uzay boşluğunu görüyordum sanki uzayda bedenim olmadan süzülüyordum, yıldızlar o kadar berrak ve güzeldiki içim titriyordu. Birden bütün uzaydan gelen bir ses duydum, tek bir noktadan değil heryerden geliyordu sanki içimde hissediyordum, "Şimdi sana varlığımı kanıtlayacağım, Ben varım" dedi iç ürpertici, yumuşak ve çok görkemli bir sesti. vücudumu göremiyordum ama titrediğini hissediyordum. sonra birden 12 tane sembol oluştu burç sembolleri gibiydi herbiri yuvarlak bir çemberle çevriliydi, ama sembolleri hatırlamıyorum. herbiri ayrı bir renkte ve çok güzeldi. uzayda üçgen şeklini aldılar. yıldızlar herbirinin etrafında dönüyor ve parlıyorlardı. "İşte bu benim kanıtım" dedi bağırarak. Uyandığımda kalbim yerinden fırlayacak gibiydi hemen saate baktım saat tam 03:00'dı. Noluyoz aq dedim. yorganın altına girip yarım saat uyumaya çalıştım korkudan yataktan çıkamamıştım :) o sembolleri uzun süre aradım ama bulamadım, aslında unutmuştum belki hatırlarım diye uğraştım ama nafile beni bayaa uzun bir süre etkisinden kurtulamamıştım...
hadi bunu yorumlayım :) buna benzer unutamadığım 3 rüyam daha var sonra onlarıda yazarım,
-
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------benim en korkunç rüyamda lise1de görmüştüm. uzay boşluğunu görüyordum sanki uzayda bedenim olmadan süzülüyordum, yıldızlar o kadar berrak ve güzeldiki içim titriyordu. Birden bütün uzaydan gelen bir ses duydum, tek bir noktadan değil heryerden geliyordu sanki içimde hissediyordum, "Şimdi sana varlığımı kanıtlayacağım, Ben varım" dedi iç ürpertici, yumuşak ve çok görkemli bir sesti. vücudumu göremiyordum ama titrediğini hissediyordum. sonra birden 12 tane sembol oluştu burç sembolleri gibiydi herbiri yuvarlak bir çemberle çevriliydi, ama sembolleri hatırlamıyorum. herbiri ayrı bir renkte ve çok güzeldi. uzayda üçgen şeklini aldılar. yıldızlar herbirinin etrafında dönüyor ve parlıyorlardı. "İşte bu benim kanıtım" dedi bağırarak. Uyandığımda kalbim yerinden fırlayacak gibiydi hemen saate baktım saat tam 03:00'dı. Noluyoz aq dedim. yorganın altına girip yarım saat uyumaya çalıştım korkudan yataktan çıkamamıştım :) o sembolleri uzun süre aradım ama bulamadım, aslında unutmuştum belki hatırlarım diye uğraştım ama nafile beni bayaa uzun bir süre etkisinden kurtulamamıştım...
hadi bunu yorumlayım :) buna benzer unutamadığım 3 rüyam daha var sonra onlarıda yazarım,
-----------------------------Hocam tek kelimeyle yorumlim (çok bilim kurgu izliyorsun heralde) :D
-
ben bide en cok ucuyorum amk..
ama kanatlanip ucmak deil..
boyle japonlarin filmi olur ya ziplarlar ayaklarini ileri geri sallayarak ucup giderler..
oyle amk ucuyorum amk :|
oyle cabaliyorum ki bide daha fazla yuksege ucayim diye..
kalkinca kendimi baska yerde bulcam diye korkuyom..
o deil ucacam ayagina ayaklari yatakta da sallarsak hayalari patlaticaz amk :|
-
MaTRaX bunu yazdı:
-----------------------------
ben bide en cok ucuyorum amk..
ama kanatlanip ucmak deil..
boyle japonlarin filmi olur ya ziplarlar ayaklarini ileri geri sallayarak ucup giderler..
oyle amk ucuyorum amk :|
oyle cabaliyorum ki bide daha fazla yuksege ucayim diye..
kalkinca kendimi baska yerde bulcam diye korkuyom..
o deil ucacam ayagina ayaklari yatakta da sallarsak hayalari patlaticaz amk :|
-----------------------------Hocam sen cennetliksin :D :))
-
ben rüya görmem :)Övünmek gibi olmasın
-
vayy konu diye ben buna derim işte . full genel kültür
-
raul bunu yazdı:
vayy konu diye ben buna derim işte . full genel kültür
Eyvallah hocam... ;) -
en cok güldüren kabuslar diye okudum gözlerimde bir sorun var :D
-
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------en cok güldüren kabuslar diye okudum gözlerimde bir sorun var :D
-----------------------------Bencede hocam sen bir doktora görün :D
-
Mk 3 tane kabus gördüm beni etkileyen şöyle sıralayım;
İlkinde karanlık ıssız bir ormandaydım çalılar belime kadar uzanıyordı sadece önümü görebiliyordum koşuyordum arkama baktığımda bir yılan beni takip ediyor sadece çalıların oynayışını görüyordum.Bir anda bir kurt kovalamaya başladı o anda yılana ne oldu hatırlamıyorm delicesine kaçıyordum ve kurt ilk hamlesini yaptı koşarken beni topuğumun üstündeki kemikten ısırarak yakaladı.Bu rüyanın geçtiği ortamı Bursada bir şantiyenin lojmanında kalırken gördüm gerçekten tıpatıp aynıydı şantiyedeki işçiler buralarda yılan var pek dolanma diyincede dedim kesin gerçek olacak bu rüya mk :D
2.sinde ben akdenizde T.B.M.Y.O'da okuyorum şu an 2.sınıf öğrencisiyim zaten.Bu kabus gibi değilde kalktığımda üzerimde bir mutluluk hissi vardı zaten.Annem solumda babam sağımda ellerimden tutmuşlar bzm okulun duvarına dönmüşüz sırtımısı üzerimise tsunami kalkmış geliyor.Dalgalar vuruyor ve boğularak ölüyorum.Nedense rahatlamıştım boğulduğumda
3.sü Antalyada ikamet etmekteyim antalya kıyısındayım babam ve kardeşim sahilde turluyoruz.Gezinirken denize sırtımı verip şehire bakıyorum öyle etraftaki insnlar kaçışıyor biranda kimse kalmıyor arkamı dönüp tsunami dalgalarını görüyorum şehadet getiriyorum ellerimi iki ana açıp dalganın vurmasını bekliyorum etrafta kimse kalmamış bu sırada dalgaların içinden bi otobüs çıkıyor içinde garip yaratıklar var belki Hakkın rahmetine kavuşmuş bedenlerde olabilir tam tanımlayamıyorum onlar geçip gidiyor bu kadar
Beni bugüne kadar etkileyen bunlar oldu.Mk bi arada lisede sadece belimde bir havluyla olduğumu görmüştüm havlu bir anda kayboldu aboo ne utanmıştım rüyamda bea :D :D