En Çok Görülen 10 Kabus
-
Thewhitewizzard bunu yazdı:
-----------------------------
daha bugün kovalandım.çok beterdi . ama çok pis kaçtım : D
-----------------------------Hocam bende gece yatarken bişey yoktu,sabah kalktım ayak tutmuyo :/
-
Olm bende kendimi çıplak değilde pijamayla görürdüm rüyalarımda hep böyle okulda falan pijamayla utanırdım vay anasını
-
benim de zilyon tane ilginç rüyam vardır. en son gördüğüm ilginç rüyayı anlatayım. muhterem bir insan oldum rüyada...
köye gitmişim köy meydanından geçiyorum böyle bir bakıyorum meydana yakın bir yerde baraj var. normalde yok tabi o rüyada koydum barajı :D burda balık çok olur diye gidiyorum oltamı alıp, oltayı bir sallıyorum suya düşer düşmez patır patır balıkları yakalıyorum. balıklara da rüyada garip bi isim vermiştim normalde öyle bi balık yok yani :D neyse çekiyorum balıkları kovayı dolduruyorum köy kahvesine gidiyorum. ahali üşüşüyo başıma vayy nası yaptın falan diye ben de hiç onlarla konusmadan diyorum 'alın bu balıkları evine balık girmeyen, ihtiyacı olanlara dağıtın.'
oha lan ben bir sevgi kelebeğiyim diye uyandım :D
-
11- Zenci
-
bende rüyalarda kendimi çok kovalanırken buluyorum ya .D izbandut qibi bir adam beni kovalıyor elinde silah veya kesici bir alet var beni tutuyor tam kesecek lavuk uyanıyorum ya :D Tam zirvedeyken kesilmesi çok kötü oluyor .D artık gece nerem açıkta kalıyorsa bilmiyorum hanii :D
-
Yaklaşık 2 3 senedir gördüğüm rüya sayısı 1 ya da 2. Sebebi büyük ihtimal bu 2 3 sene içersinde uyku düzenimin bozulması günde max 5 6 saat uyumamdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. İlginç olan ise 10 tane kategori içinden hiçbirini görmedim. Belkide sırf bunu düşündüm diye yattığımda bu gece bir kabus görebilirim :D
-
hypnot1c bunu yazdı:
Yaklaşık 2 3 senedir gördüğüm rüya sayısı 1 ya da 2. Sebebi büyük ihtimal bu 2 3 sene içersinde uyku düzenimin bozulması günde max 5 6 saat uyumamdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. İlginç olan ise 10 tane kategori içinden hiçbirini görmedim. Belkide sırf bunu düşündüm diye yattığımda bu gece bir kabus görebilirim :D
:D -
yau ölmek fena oluyor..iki kere rüyada öldüm..biri neysede 2. si fenaydı.kulaktan şiş girerek ölünürmü yau...uyandım kulagım cinliyordu..5 dk kendime gelemedim..
hee bide rüyamda tayyip gördüm..ertesi gün bilgisayar aldım ...ne alaka bilmiom :)
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
onur35 bunu yazdı:
hocam bu karabasan olayı nasıl oluyo ya,bilimsel bi açıklaması varmı yoksa inasn üstü bişeymi? az çekmedim zamanında her ne boksa
-----------------------------beynin uykuday ken uyanması ve vucudun beyinle birlikte uyanamaması diyebiliriz, bilimsel açıklaması budur, daha çok yorgu n olunan analrda başgösterir ve beyin kendini uyandırır ama vucud uyanamadığı için beynin verdiği komutları vucut uygulayamaz, bu durum da karabasan denilen olay meydana gelir ki yok iman eksikliği falan söz konusu değildir, tamamen biyolijik ve psikolojik bi olay,düşün bilgisayar açık ama mousun kablosu takılı olmadığı için mouseyi ne kadar harekete ttirirsen ettir bi boka yaramıyor, olay budur,
-----------------------------yemin olsun bi psikoloğa sorsam bu kadar açıklayıcı olmazdı.saol hocam
-
Kutengri bunu yazdı:
Olm bende kendimi çıplak değilde pijamayla görürdüm rüyalarımda hep böyle okulda falan pijamayla utanırdım vay anasını
-----------------------------Aynen ya bi okulda pijamayla bi de okuldan gelirken normal ilkokul kıyatfetleriyle geliyorum ama ayaklarımda ayakkabılarım yok öyle görüyorum kendimi.
Bide bi yerden düşerken brden uyanırsınız içinize böyle bişey düşer tam uyanırken o çok kötü oluyo :|