Ergenekon"Da Yine Gözaltı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Bu gün bok attığınız değerli insaların,yarın kurumus tassaklarını yalamak için birbirnizi hayvanlar gibi ezikcesiniz ! Zaman diyoruz ya hep zaman işte bu kavram her şeyi zamanın aptalarının suratına şimsek gibi gercekleri caktıgında kafalarını dahi kaldıracak guruları da kalmıyacak.Gören gözler iyice kör olmuş zifiri karanlıkta cinsel ilişkiye girmiş.Kıçlarının üzerine oturmıyarlar.İddanamesiz,sorgusuz sualsiz bir paşayı evinden 6000 polisle almak,sirkte çalısan saklabanın 100 metrede ipin üzerinde gezerken ayagının kayması ve yere düşmesi sonucu sırıtmasına benziyor.Hani şu kokonolar ve yaşlı mumyalar,parayı bulmuşlar fakat eşşeklikleri baki.Bir gösteriş bir gösteriş fakat düz yolda yürümesini bilmiyorlar.İşte,görmemezlik,sabit fikirlilik,partizanlık.Hani adam gelse gözünün önünde agzına sıcsa eyw diyenler.Günler çabuk geçer,zaman olur.Hazırlayın şimdiden temiz camasır,sigara vs.O partizanlıgınızını yaptıgnız kişilere mapusta iyi gelir,götürüsünüz.Kapıda sır olup haremlik seramlıkta yaprsınız sırayı arada kavgada edersiniz o ona baktı yada kadınlar konusmasında.Çünkü o sırada eminim ki kadınların sesinden dahi tahrik olanlarda olucaktır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    HolygaN bunu yazdı:
    -----------------------------

İyi güzel diyosun temızlensın tabıde. Bunun kanıtı nerde iddaname nerde. Her önune gelenı tutup alıyorlar. Neye dayanarak alıyorlar.

Yakında osman pamukoğlunuda gözaltına alırlar. O da çok gündeme gelıyor

O zaman İzle bakalım Türkiye Cumhuriyeti Meşale gibi nasıl Yanıyor..İsterse Fırtına essin Söndüremezler..

Osman Pamuk Oğlunu Babam gibi severim..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Real_Love
    Real_Love's avatar
    Erkek
    ABD ve gerilememizi isteyenler var.bize hiç savaş açmalarına ve saldırmalarına gerek yok çünkü o zaman hepimiz bir olur birbirimiz için öleceğimizi bildiklerinden stratejik davranıp içimize sen ergenekoncusun sen akp lisin senin başörtün var benim atm var.sen kürtçüsün ben türkçüyüm.bu ne ya yeter artık aklımızı başımıza alalım türkiye yine bir uçurumun başına getirildi ya uyanırız yada uyumaya devam ederiz.

Üzülme can ! Terkederse canan terketsin ...Dua et Rabbin seni terketmesin! Çünkü O terkederse gerçekten B İ T E R S İ N !..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Veli Küçük :|

Assınlar hepsini anasını satayım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:

kimsin lan sen?assınlarmış hepsini,onların boku ol sen,arada dikkat et seni asmasınlar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:

kimsin lan sen?assınlarmış hepsini,onların boku ol sen,arada dikkat et seni asmasınlar.
    Onlar benim bokum olsun a.q. :|

Ben senin görüşüne saygı duyuyorum. Sanane bence tekin birileri değil. Benim görüşüm saygı duymayı ören...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:

AntiOksidan bunu yazdı:

Onlar benim bokum olsun a.q. :|

Ben senin görüşüne saygı duyuyorum. Sanane bence tekin birileri değil. Benim görüşüm saygı duymayı ören...

Görüşün eğer Türk ordusunun subaylarına,generallerine hakaret içeriyorsa saygı duymam,farklı şeyler yaparım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Benim lafım özellikle Veli Küçük'e.

Ama orduyu satan subaylar varsa onlarada laf atma hakkım var bence :| Biz adamları pirimiz sayalım adamlar bize dal soksun. Acaip bişe olur bence. Bilmiyorum...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:

daha artık bu siteye yazmıym yazmıyım diye o kadar kendime söyledim ama dayanamıycam 1 mesaj atcam

hoca bi sölesene sinan aygün ne yapmış ? bu ülkede bilime,teknolojiye, ekonomiye herşeye faydası var bu adamın. 

böyle bir adam bi daha zor gelir.

diğer komutanların, add başkanının da ne yaptıklarını antioksidant yazmış anlatmaya gerek yok.

bundan başka mesaj atmıycam ne yazarsanız yazın arkamdan...

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    AntiOksidan bunu yazdı:
    student bunu yazdı:
    Antikky bunu yazdı:

Beğenmeyen,devlet Atatürk,memleket düşmanları;hümeyni sevdalıları siktir olup gidebilirler.Küfür edip kışkırtıyorum varmı ötesi?

Ben ederim sen edemezsin,Atatürk düşmanıysan evine gelir evindede yüzüne ederim.
    Beğenmiyorsan siktirolup gidersin kimseyi zorla tutmuyoruz...

şikayeti olana
    destek@tahribat.com mail atsın,birde ordan küfrediyim.

Neden  insanları zorla Atatürk düşmanı yapmaya çalışıyorsun ki ?

Forumda yönetici olman insanlara küfür etme hakkını sana veriyorsa ve sen de bu düşüncenle Atatürkçü olduğunu söylüyorsan neden insnalar Atatürk düşmanı oluyor bunu biraz düşün.

Atatürkçü olduğunu söyleyip , forumdakilere  Atatrkü savunuyorum diye küfür edersen  sayende  Atatürkçülüğün değeri yıpranır.Demek ki Atatürkçüler böyle oluyorlarmış diye düşünülmeye başlanır.

Eğer birileri Atatürk adına başkalarına küfür ediyorsa , onların herhnagi bir konuda zorluyorsa tabi ki bu nedenlerden dolayı Atatürk düşmankarıda ortaya çıkacak.

Nasıl ki din adına insanlara yanlış şeyler öğretilir ve uygulanırsa , zulm edilirse insnalar din düşmanı olura aynı şekilde Atatürk adı altında yapılan haksızlıklar , hakaretler   Atatürk adına yapıldığı için tepki olarak Atatürk düşmanlığı ortaya çıkacaktır.

Ki,msenin Atatürkün adını bu şekilde yıpratmaya hakkı yoktur. 

antikky doğru söylemiş.hayırdır akp zihniyeti karşıt fikre söz hakkı tanımazken sesiniz çıkmıyordu?
    birisi antikyynin bu lafından dolayı atatürkten soğuyorsa da  soğumaya bahane arıyor demektir,siktrsin gitsin

akp yi savunan bi kişide dinle ilgili birşey söyledğinde hemen sizde diyosunuz dinden soğutuyosunuz insanı,yobazlar fln filan o zmn sizde soğumaya bahane arıyosunuz aynı şey bi farkı yok

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
Toplam Hit: 25395 Toplam Mesaj: 172