Ergenekon"Da Yine Gözaltı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coldvoice
    coldvoice's avatar
    Erkek

uunal bunu yazdı:
    -----------------------------

coldvoice bunu yazdı:

Arkadaşlar size bir tavsiye ergenekon her yerde olduğu gibi sanal ortamda da olabiliyor:) Bu aralar yoğun  bilişim suçları ve örgütlerin internet üzerinden haberleşmesinden dolayı rütbeli rütbesiz sivil resmi tüm herkes cirit atıyor ve inanın nokta adres bile bulabiliniyor benden söylemesi:)

ya biraz abartılı olmadı mı sence ya ?

insanları kaosa sokmayın  çıkmaza sokmayın bırakın ya a.k yeter ya cidden ne istiyorsunuz ya anlamıyorum 

kör cahillerimiz bol, 5 paket makarnaya kancak insanımız bol, 5 poşet kömürede kancak insamız bol o insanları anlıyorum ama bu kadarda cahillik olmazki ya  bakalım sonumuz vahim

Yazıyı dikkatli oku.Ben sadece ergenekonu kast etmedim.Tüm bilişim suçları için genel bir ifade belirttim.Ayrıca orta okul ve lise çağındaki gençler gibi sadece tek taraftan duyduğuma inanıpta forumda kaale alınmıcak yazılar yazmam.Bilen bilir....

sevmek güzeldir......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek

yaw mynette dün diodu eğer almasak 4 gün sonra darbe olacaktı . piyasalar allak bullak oldu :)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ne 7temmuzu ,hacilar iste siz her yazilana inanin,tv den gordugunuzle yetinin.

"

Bazı gazeteler tarafından Şener Eruygur'un masasında rapor olarak bulunduğu belirtilen 7 Temmuz planının doğru olmadığı ortaya çıktı. Üst düzey bir Emniyet yetkilisi basında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığını, ellerindeki mevcut belgelerde böyle bir kanıt olmadığını söyledi. Emniyet yetkilisi ayrıca bilinen tek gerçeğin 7 Temmuz'dan sonra Cumhuriyet mitingleri benzeri yasal bazı gösterilerin planladığı olduğunu söyledi.

"

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chinggis
    Chinggis's avatar
    Erkek

Evinizde veya ofisinizde Atatürk resmi , yakanızda Atatürk rozeti vs. gibi şeyler varsa kaldırın , sizi de alırlar içeri .

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

daha iddaname bile hazirlanip bitirilmeden insanlar evlerinden alinip gözaltina aliniyorsa ben bunun neresine inanirim? ahanda gecen hapisde kanser olan adam tahliye edilmis. saglik durumu kötü diye.. bu adami gördünüz mü bilmiyorum ama hakkinda idda bile yok. öylece gözaltina alinmis. sadece sözlere bakacak olursak. sözde darbenin finansörüymüs.. adma gecen sene tutuklandi herif kanser olmus kahrindan a.q.. ortada ne iddaname var yazili nede idda var. zevk niyetine susturmak icin insanlari hapise atiyorlar. asil darbeyi hükümet yapiyo resmen emniyetle.. neymis savci istemis.. pehhhhhhh....

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilenlerden 9'u, tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilenler arasında Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, Mustafa Balbay ve Erol Mütercimlerin de bulunduğu öğrenildi.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde savcılıkç sorgulanan 9 kişi, tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Mahkemeye sevk edilenler arasında ATO Başkanı Sinan Aygün ile Emekli Albay Hasan Atilla Uğur, Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay ve akademisyen Erol Mütercimler de yer alıyor.
    -----------------------------------

Tutuklamalar gelmeye başladı. Kim ne yapıyor belli değil.

λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

evet dikkat ettim.. bir an önce tutuklanmalarini saglamaya calisiyorlar..  daha idda yyok ortada.. kaldi ki deliller yok ortada...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sinan Aygün sevkedildiği mahkemece az önce tutuklandı. Emekli Albay Atilla Uğur'da tutuklananlar arasındaymış. Vay aq neler oluyor :|

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    abi muebbete carptirilacaklar daha bekleyin , sonrada orduya yuklenecekler...sonra millet orduyu elestirecek ...sonra vatanin anasini aglatacaklar...sonra feto denen got oglani gelecek , beyinsizler ordusu tarafindan karsilanacak...sonra kan dokulecek memlekette !

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Sinan Aygün'ün tutuklanmasına çok şarşırdım.Tr için birşey yaptığına inandığım ender insanlardandı..Ne şerefsizler yaşıyor bu ülkede hemde yanı başımızda..Sinan Aygün gibi bi değeri daha sebebini bile bilmezken,terör örgütü ayağına harcadılar.Yazıklar olsun!

Ordudan birkaç tutuklama olacak genelkurmay bile sesini çıkarmadığına göre,bunların hepsinin ardından bide Akp kapanırsa(ki yanayım) Tr çok zor duruma düşebilir..Borsa gelmiş 50binlerden 30 binlere..Türkiye bok yoluna girmişken Akp medyası halka herşey güllük gülistanlık gibi yansıtıyor..yazık amk yaşanmaz bu memlekette.Daha dün hukuka/Yargıya bok atanlar(akp ve medyası) şimdi çıkartmışlar yazarlarını kendi kafalarına göre yorumlatıyorlar hukuka saygı,güven..

Enlasyon hedefi 2007 de 4 iken 8.40 geldi,%100den fazla şaşma var..ee 2008 hedefi ne yine 4 ee sonuç 10 bile tutturulamayacak artık tek haneli bile olmayacak enflasyon,artan petrol fiyatları akpnin tek mazereti olacak yine..Kanala,kanal7,ülke,tgrt,stv,kanaltürk,atv vs ile diğer kanallar arasında dağlar kadar fark war..Hiç bu sorunlardan bahsedirler mi yoookk..Bu ülkede sorun yok,herşey yolunda,durmak yok..

Toplam Hit: 25454 Toplam Mesaj: 172