Ergenekon"Da Yine Gözaltı
-
hope_siz
Bulunan el bombaları şimdi nerde?
Edit: Düzelltim
-
hoca bu techizatlar nerede bi gostersinler ya millete ? ekrane 2el bombasi 2silah koymayla bitmiyor...ato daki silah bile 1hafta once bir tamirci belinden dusurmus,ato guvenligi karakola gidip tutanak tutturmus,simdi sen o silahi cikartip ergenekona ait diyorsun :D
-
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------hope_siz
-----------------------------
soruşturmayı ben yürütmüyorum, silahlar nerde bilemeyeceğim.cumputerwolf tamircinin belinden glock marka silah düşüyor diyorsun yani:) hadi tamirci glock taşıyor hadi onu düşürüyor hadi onu bulup tutanak tutturuyorlar ozaman tuvalette niye saklanıyor?? diğer silahlar nerden çıkıyor, bu silahların bunlarda ne işi var??
-
Hoca ne kadar safsiniz siz ya , Parola:Inkilap diye bir kitap 27mayis devrimini anlatir...1gece 6 farkli gorus iktidara cikar iner cikar iner,sonunda cumhuriyetciler kazanir...bu ihtilalden once , yurtsever bir pasanin evine baskin yapilir , baskin yapan polislerden birisine 1silah verilir,bunu arama sirasinda pasanin yataginin altinda bulacaksin denilir ;) ...devlet isi hoca bunlar ,gotumuze jop sokarlar haberimiz olmaz.TV den izlediginizin dogrulugunu oturup tekrar tekrar dusunun.Ziktir edin tartismayada gerek yok ,daha fazla.Tarih ispatlayacak herseyi,yarin birgun iddaaname ve yargilama surecinde suanki goz altinda olanlar muebbe hapse carptirilacak...sonrasinda 70milyon it gibi pisman olacak...burada yazmanin hicbir anlami yok...yasayarak herseyi gorecegiz.
-
taraflı yıldırma operasyonundan ibaret herşey. amaç nedir iran arap gibi islam devleti olma herkesin özgürlüğünü elinden alma kadınlara 2. insan ve köle muamelesi yapmak.... böyle giderse örn:sol ayakla adım atmak günah sol ayakla adım atanlar ceza alacak; sağ ayakla adım atılması gerekir sağ ayakla adım atmak caiz yada kadının saçı göründü irandaki gibi tekme tokat dalın. vs. vs. evet yıldırma operasyonu. kimleri yıldırma operasyonu akp gidişatına destek vermeyen laikliği savunan özgürlüğü savunan ülkenin gidişatı hakkında yorum yapan fikir yürüten öneride bulunan gidişat hakkında ikazda bulunan insanları yıldırma girişimleri. bu insanlar tanınmışlar kendi alanlarında.bu insanlara susmazsan ahanda böyle tutar içeri atarım dercesine susturmaya çalışma girişimleri. bu insanlar susunca ne olacak; laik ve atatürkçü kesim hiç bir iletişimsel birimde düşünürü olmadığı için sessiz kalmak zorunda kalacak. sessiz kalmamak isterse ne olacak. kolundan tutulduğu gibi 3er 5er içeri atılacak millet konuşmaya korkacak. istemiyoruz kardeşim özgürlüğümüz kısıtlansın istemiyoruz. bu olanlar kötü kokular saçıyor. almışlar bu kişilere terör örgütü muamelesi yapıyorlar yok bomba yok silah. siz tanınmışlar siyasetçiler hanginizin evinde arabasında kenarında köşesinde silah yok.... resmen abartma! bombalarmış o bombalarla neden kaç yaşına gelmiş adamlar bugüne kadar bi olay yapmamış. eğer iyi bişey yapmak istiyorsanız pkkyı dağıtın ülkemizden özgürlüğümüzü kısıtlamayın.
-
hope_siz bunu yazdı:
HolygaN bunu yazdı:
-----------------------------hope_siz
soruşturmayı ben yürütmüyorum, silahlar nerde bilemeyeceğim.cumputerwolf tamircinin belinden glock marka silah düşüyor diyorsun yani:) hadi tamirci glock taşıyor hadi onu düşürüyor hadi onu bulup tutanak tutturuyorlar ozaman tuvalette niye saklanıyor?? diğer silahlar nerden çıkıyor, bu silahların bunlarda ne işi var??
Bombalar imha edilmişte onun için sordum. Böyle, ülkeyi bırak dünyada ses getirecek bir operasyon yapıyosun. Delil olarak bulduğun bombaları imha edıyosun -
ComputerWolf bunu yazdı:
Hoca ne kadar safsiniz siz ya , Parola:Inkilap diye bir kitap 27mayis devrimini anlatir...1gece 6 farkli gorus iktidara cikar iner cikar iner,sonunda cumhuriyetciler kazanir...bu ihtilalden once , yurtsever bir pasanin evine baskin yapilir , baskin yapan polislerden birisine 1silah verilir,bunu arama sirasinda pasanin yataginin altinda bulacaksin denilir ;) ...devlet isi hoca bunlar ,gotumuze jop sokarlar haberimiz olmaz.TV den izlediginizin dogrulugunu oturup tekrar tekrar dusunun.Ziktir edin tartismayada gerek yok ,daha fazla.Tarih ispatlayacak herseyi,yarin birgun iddaaname ve yargilama surecinde suanki goz altinda olanlar muebbe hapse carptirilacak...sonrasinda 70milyon it gibi pisman olacak...burada yazmanin hicbir anlami yok...yasayarak herseyi gorecegiz.
Babam 80 darbesınde askerdı. Bi eve baskın düzenlemişler. Komutan babama bi bıçak verıp. Bunu evde buldugunu söyleyeceksın demış babam yapmamış ama başkası yapmış. Sonuçta o adamı döve döve almış götürmüşler
Edit. Toplu alıntı yapamıyorum mesaj çift oldu. Kusura bakmayın -
ComputerWolf bunu yazdı:
keşke bunu 14 sayfa yazı yazıldıktan sonra yazmasaydın da en başka yazsaydın.. tüm medya zaten yanlı davranıyor, inş suçu olanlar suçunu çeker, suçu olmayanları da suçlu gibi gösterenlerle beraber -
Arkadaşlar size bir tavsiye ergenekon her yerde olduğu gibi sanal ortamda da olabiliyor:) Bu aralar yoğun bilişim suçları ve örgütlerin internet üzerinden haberleşmesinden dolayı rütbeli rütbesiz sivil resmi tüm herkes cirit atıyor ve inanın nokta adres bile bulabiliniyor benden söylemesi:)
-
coldvoice bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar size bir tavsiye ergenekon her yerde olduğu gibi sanal ortamda da olabiliyor:) Bu aralar yoğun bilişim suçları ve örgütlerin internet üzerinden haberleşmesinden dolayı rütbeli rütbesiz sivil resmi tüm herkes cirit atıyor ve inanın nokta adres bile bulabiliniyor benden söylemesi:)
-----------------------------ya biraz abartılı olmadı mı sence ya ?
insanları kaosa sokmayın çıkmaza sokmayın bırakın ya a.k yeter ya cidden ne istiyorsunuz ya anlamıyorum
kör cahillerimiz bol, 5 paket makarnaya kancak insanımız bol, 5 poşet kömürede kancak insamız bol o insanları anlıyorum ama bu kadarda cahillik olmazki ya bakalım sonumuz vahim