Ergenekon"Da Yine Gözaltı
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------google grubu oluşturdum hemen
http://groups.google.ru/group/akporgutu
Bu terör örgütüne karşı çıkmak için..Kimleri göze aldıkalrını ve bu adamların akp ile ne gibi ilişkileri olduğunu göstereceğiz.Bakalım % de kaçı akp karşıtıymış en aşşağı %99 u dur...Destek olmak için üye olun.Ergenekona karşı çıkanlar mutlaka gelsin.
Bir oluşum bu ciddi bir olay olacak arkadaşlar.Delil niteliğinde belgeleri yayınlayarak ne olduğunu göstereceğiz.Burdan bütün herkeze psikolojik savaş açacağız...Bütün anti akpcileri ve anti egenekoncuları bekliyorum..
-----------------------------
Bu gece senide içeri alırlar ergenekondan :) -
Qin bunu yazdı:
HolygaN bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------o baş savcıya onlarıda içeri alması yönünde delilleri veren kim acaba ??
Hoca ortada delil olsa alsınlar bişey değil. Ortada delil yok.Adamların evlerıne kapıları kırarak gırıp delil arıyorlar.Qın madem onlar koskoca general o koskoca generallerı öyle gözaltına almak doğrumudur. Onlara yada sinan aygune deselerkı sizi savcılığa beklıyoruz. Kaçaklarmıydı
delil varsa veren kişi hem kimse ne fark eder önemli olan delilin olup olmadığıdır baskası delilleri saklardı vermezdi demek istiyosun öylemianti akp tavrını anlıyorum görüşünede saygı duyuyorum ama biraz objektif ol olayı savcılık yaparken getirip akp bağlıyosun
evet akp nin tek özelliği çetelerin üstünü kapamaması üstüne gidip sonuna kadar ne olursa olsun sucluları cıkarmasıdır ama diğer hükümetler gibi örtbas edebilirdi susurluk vs vs gibi
-----------------------------ne kadar iyi niyetlisin bu ülkede kimseye çalışan savcı, polis, devlet görevlisi yok öyle mi??Ben sana fetullahın adamı olan her meslekten bir kaç kişi bulabilirim!!
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Qin bunu yazdı:
HolygaN bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------o baş savcıya onlarıda içeri alması yönünde delilleri veren kim acaba ??
Hoca ortada delil olsa alsınlar bişey değil. Ortada delil yok.Adamların evlerıne kapıları kırarak gırıp delil arıyorlar.Qın madem onlar koskoca general o koskoca generallerı öyle gözaltına almak doğrumudur. Onlara yada sinan aygune deselerkı sizi savcılığa beklıyoruz. Kaçaklarmıydı
delil varsa veren kişi hem kimse ne fark eder önemli olan delilin olup olmadığıdır baskası delilleri saklardı vermezdi demek istiyosun öylemianti akp tavrını anlıyorum görüşünede saygı duyuyorum ama biraz objektif ol olayı savcılık yaparken getirip akp bağlıyosun
evet akp nin tek özelliği çetelerin üstünü kapamaması üstüne gidip sonuna kadar ne olursa olsun sucluları cıkarmasıdır ama diğer hükümetler gibi örtbas edebilirdi susurluk vs vs gibi
-----------------------------ne kadar iyi niyetlisin bu ülkede kimseye çalışan savcı, polis, devlet görevlisi yok öyle mi??Ben sana fetullahın adamı olan her meslekten bir kaç kişi bulabilirim!!
-----------------------------ozaman akp kapama davası açan savcı ya kimin adamı diyelim ??
-
Qin bunu yazdı:
-----------------------------ozaman akp kapama davası açan savcı ya kimin adamı diyelim ??
-----------------------------Eğer birinin evinedaha önce cinayette işlenmiş silah koyarsan daha sonra bunu gidip seninle ilgili olmayan bir polise, savcıya şikayet edip delil olarak gösterirsen ne düşünecekler??Senin gibi adamlar diyecek ki bunlar hain suçlu cinayeti bunlar işledi.Doğal oalrak savcıda öyle diyecek poliste.
Çünkü aksini ispatlayamıyor!!
Tabi ki burdaki basit bir örnek.Bu tarz şeyleri akpnin derin devleti yaptı.Yani terör örgütü dediğim akp bunu yaptı.Peki sonra ?Sonrası mı işte senin gibiler çıkıp bunu savcı mı yaptı?Bu adamlar suçlu değilse neden orda dedi.Adamların suçları henüz bulunamadı.
Ayrıca doğu perinçekte tutuklanıp serbest kalmıştı.Yani şu anda sizin teziniz palavradan başka birşey değildir.Hiç kimse suçlu değil, akpye karşı olan her türlü ismin tutuklanması tamamen tesadüf sen bizim buna mı inanmamızı istiyorsun ??
-
FireX bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------google grubu oluşturdum hemen
http://groups.google.ru/group/akporgutu
Bu terör örgütüne karşı çıkmak için..Kimleri göze aldıkalrını ve bu adamların akp ile ne gibi ilişkileri olduğunu göstereceğiz.Bakalım % de kaçı akp karşıtıymış en aşşağı %99 u dur...Destek olmak için üye olun.Ergenekona karşı çıkanlar mutlaka gelsin.
Bir oluşum bu ciddi bir olay olacak arkadaşlar.Delil niteliğinde belgeleri yayınlayarak ne olduğunu göstereceğiz.Burdan bütün herkeze psikolojik savaş açacağız...Bütün anti akpcileri ve anti egenekoncuları bekliyorum..
Bu gece senide içeri alırlar ergenekondan :)
-----------------------------:D bi an gözüme geldi bende akp karşıtıyım ya kesin alırlar.Tvler falna evden boxer+atlet ile çıkıyorum boxerda disneyden winidi puu var hani şu ayıcık..Çıkarken ellerim kelepçeli noluyo lan diyorum!! auhzuahu :D
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Qin bunu yazdı:
-----------------------------Eğer birinin evinedaha önce cinayette işlenmiş silah koyarsan daha sonra bunu gidip seninle ilgili olmayan bir polise, savcıya şikayet edip delil olarak gösterirsen ne düşünecekler??Senin gibi adamlar diyecek ki bunlar hain suçlu cinayeti bunlar işledi.Doğal oalrak savcıda öyle diyecek poliste.
Çünkü aksini ispatlayamıyor!!
Tabi ki burdaki basit bir örnek.Bu tarz şeyleri akpnin derin devleti yaptı.Yani terör örgütü dediğim akp bunu yaptı.Peki sonra ?Sonrası mı işte senin gibiler çıkıp bunu savcı mı yaptı?Bu adamlar suçlu değilse neden orda dedi.Adamların suçları henüz bulunamadı.
Ayrıca doğu perinçekte tutuklanıp serbest kalmıştı.Yani şu anda sizin teziniz palavradan başka birşey değildir.Hiç kimse suçlu değil, akpye karşı olan her türlü ismin tutuklanması tamamen tesadüf sen bizim buna mı inanmamızı istiyorsun ??
hocam cinayette kullanılan silahı sen ne cabuk çözdün balistikden geldimi sonuclareğer bu komplysa ki ben genede derim sonuc acıklansın öyle ama lakin sen kompla diyosan
bu komployu erdoğanmı yaptı
neden bir iş rakibi bir düşmanı vs vs coğaltmıyorda direk erdoğana atıyosun esas burda senin tezin cürük kalıyo
aklın fikrin erdoğana camur atmak bu kadar olmaz
savcı göz altına alıyor erdoğan yaptı
silah bulnuyor erdoğan yaptı
deprem oluyor erdoğan salladı
ya bırakın biraz adalet işlesin neyin ne olduğu cıksın ortaya sonra bu yorumları yapın
siz koskoca emniyet güclerinden ve savcılardan daha hızlısınız ve zeki
valla korkuyom bu arada biri kalpden falan ölse erdoğan boğazladı dersiniz:))
BU ARADA DALDAN DALA ATLAMAYIN SORUN SAVCILARDA KİŞİLERE HİZMET EDİYOR DEDİN OZAMAN BENDE DEİDMKİ AKP KAPAMA DAVASI AÇAN SAVCI KİME HİZMET EDİYOR KİMİN ADAMI KONUDAN KONUYA ATLANDI BURDA CEVAP VERİLEMEYİNCE
-
mndlna bunu yazdı:
ak partıye kapatma davası acan savcılar vatanı kurtardılar da arkasından alkıs tuttugunuz adamları goz altına alındıkları ıcın hukuk sıyasete alet mı oldu??? sızın sosyal hukuk devletınden anladıgınız bu kadar sanırım...ak partı yandaslarına hukuka saygılı olmayı ogutlerken sız neden hukuka saygılı olmayı denemıyorsunuz???
-----------------------------Gül yüzüne diye başlayan bir söz vardır bilir misin??
Bu adamların her dediğine inanırsan bu adamlar laiktir..Fakat yine kendileri hem müslüman hem laik olunmaz sloganları atmış, attırmıştır..Diyelim ki bunada inanmadık.301 i kaldırıyorlar!!! Bunu Türkiye ye ve değerlerine hakaret etmek isteyenden başka kim kaldırmak ister??
Hani onuda geçtik..Bu kadar akp karşıtının yargınlanmasıda çok mu normal.NErdeyse hepsinin akp karşıtı olması??Orduya karşı bir harekat başlatıldı.Ordu buna karşı bir yazı hazırladı.Hemde çok sert bir bir biçimde.Ordunun gizli örgüt kurduklarını söylediler.Peki sonra??Ardından bir sürü paşa şu bu göz altına alındı..İnsanlar gözünde onlar birer suçlu.
Devletin gözünde onlar birer suçlu!!Serbest bırakılsa dahi...O insanların sırf akpye karşı olduklarından dolayı içerde bir kaç gün kalmalarının ardından üstlerindeki baskıyı ve psikolojileirnin durumunu düşüne biliyor musun??
Hayır ama o adamlar suçlu değil mi?O adamlar hain.Ama asla onca şeyi özelleştiren Atatürk ün didinip çalışıp kurduğu sanayiyi, tarımı bitiren, çekirdeği bile çinden alan, dış borcu 70 milyar dolardan 340 milyar dolarlada taşıyan hükümet suçsuz, o kadar özelleştirmeye rameh hala dış borç açılıyor bu hükümet suçsuz değil mi??
Sizin gözünüzde asla tam tersi olamayacak.Asla gerçeği göremeyeceksiniz.Bunun nedenide size düzenli olup gelen akpyi övüp diğerlerini götüleyen bu işten para kazanan amerikanın desteklediği adamlardır.Beyin yıkayıcı adamlar.Birazcık dine inanın ve kafaınızda soru işaretleri olsun bu adamlar sizi kendine çekecektir...ÇEkiyorlrda zaten.Bu saeyde akpnin gerçekte ne olduğunu görmüyrosunuz.
Biz büyük orta doğu ve büyük afrika projesinin uygulayıcılarız diye tvde bas bas bağırıyorken hala onların peşinden gidiyorsunuz.Başka açıklaması olamaz olmaz..
-
wayy be diyecegim... hursit tolon kimmis die bir baktim bu haber cikti http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=174363
-
Qin bunu yazdı:
-----------------------------hocam cinayette kullanılan silahı sen ne cabuk çözdün balistikden geldimi sonuclar
eğer bu komplysa ki ben genede derim sonuc acıklansın öyle ama lakin sen kompla diyosan
bu komployu erdoğanmı yaptı
neden bir iş rakibi bir düşmanı vs vs coğaltmıyorda direk erdoğana atıyosun esas burda senin tezin cürük kalıyo
aklın fikrin erdoğana camur atmak bu kadar olmaz
savcı göz altına alıyor erdoğan yaptı
silah bulnuyor erdoğan yaptı
deprem oluyor erdoğan salladı
ya bırakın biraz adalet işlesin neyin ne olduğu cıksın ortaya sonra bu yorumları yapın
siz koskoca emniyet güclerinden ve savcılardan daha hızlısınız ve zeki
valla korkuyom bu arada biri kalpden falan ölse erdoğan boğazladı dersiniz:))
BU ARADA DALDAN DALA ATLAMAYIN SORUN SAVCILARDA KİŞİLERE HİZMET EDİYOR DEDİN OZAMAN BENDE DEİDMKİ AKP KAPAMA DAVASI AÇAN SAVCI KİME HİZMET EDİYOR KİMİN ADAMI KONUDAN KONUYA ATLANDI BURDA CEVAP VERİLEMEYİNCE
-----------------------------Ya arkadaş devlet görevlilerinle olan açıklamayı yukarıda yaptım sana.Erdoğan değil.Amerikanın desteklediği fetullah yönetimindek adamlar.ERdoğanda bu işin başka bir kolu..Bu işin erdoğanın başkanlığında dğeil.Başkanlığa bakacaksan amerikanın gizli örgütlerine gizli teşkilatlarına kadar gider.Amerika senelerce böyle yönetildi..Doç.dr ümit sayının kitaplarına bakınız.ADam 16 sene bu iş üstünde çalışmış, amerikaya gidip gelmiş araştırmalar yapmış bu konuda doçentliğini vermiştir.Sadece bu kitap değil bir çok kitpata kuru kafa ve kemikler örgütleri gibi bir çok örgütü anlatır.
Şimdi gelelim bok atma şu bu meslesine akpye kapatma davasını açan savcı kime hizmet ediyor?Oda amerikaya olabilir.Amerika bir karışıklık çıkartacaksa tez(akp laikliği bozuyor) ve anti tez(ergenekon yani laik olanlar derin devlet kurar) çıkartır.
Fakat gayet yerinde bir karar.Laikliği ne şekilde bozuyor sizde biliyorsunuz.Fakat bunu asla haykırmayacaksınız.Erdoğana bok attığım tek nokta vardır bu soruşturmadakiler neden akp, erdoğan ve akplilere karşı olanlar ??
O zaman zihinlerde şu mesaj bırakılmak isteniyor yani bilinç altında akpye karşıysanız suçlusunuz.Fakat akp karşıtlarınada şu mesaj verildi akp suçludur.Bunu kesinlikle amerika yaptı derim.Çünkü yine bir tez ve anti tez görüyoruz.Bunda sırf amerikanın parmağı değil Türkiye üzerinde Türkiye yi bozmak isteyen 32 ülkenin istihbarat birimleri vardır..
Solcu,sağcı,dinli,laik,kürt,Türk...sıralanır gider.HErşey bitti şimdi bilinç altı oyunları oynanıyor akpciysende değilsende suçlusun.Biz birine aşık olduğumuzda onu görmek isteriz çeşitli hareketer isteriz.Engellemeye çalışsakta yanaklarımız kızarır yada çeşitli hallere gireriz.Bilinç altımız sağlar.Siz öyle olmasını istemezsiniz, öyle bir şey düşünmezsiniz ama onu yaparsınız.
İşte bilinç altımızda artık Türk milletini eninde sonunda suçlu bulacak mesjalar veriyorlar.Bunu siz fark edemeyeceksiniz.Biz suçlu değiliz diyeceksiniz fakat bilinç altınız bunu red edecektir.Çünkü bu ülkede akpye karşı olanlar ve akpciler var.Akpye karşı olanlar ergenekon sayesinde suçlu olarak yargılandı akplilerde açılan kapatma davası ile ilgili.
Fakat ne yapılacaktı akpye müsade mi edilecekti ??Hayır..Burada bize düşen görev vardı EN BÜYÜK GÜÇ ÖRGÜTLÜ GÜÇTÜR bu yüzden akp karşıtları oturup hiç bıkmadan anlatacaklardı akpnin ne olduğunu.Fakat halkı akpli yapmak isteyenler bu işeten para mı alıyor, tarikatlardan paramı alıyor biz oturup millet için ülkemiz için yapacaktır.
Fakat düşündüm bundanda kurtuluş yok gel görki senin gibi adama akpnin ne olduğunu anlat..Olayları anlat.Ben sana örneği veriyourm hala diyorsun şimdi polisler, hukukçular akp adına mı çalışıyor...
Fakat kafan faili meçul cinayetindeki kullanılan silahın balistik raporları ile silahı kime bırakıyorsak onun evindeki balistik raporların tutacağına bir türlü basmadı.Hala birşeyler diyorsun..Bu sadece ufak bir örnekti.Suçlu olmasanda suçlu gibi gösterecek bir sürü delil vardır ellerinde eminim..
-
bakın bakalım emekli paşalar kim!!!
Apoyu getirme iznini veren, apoyu sorgulayan, aponun ailesinin/yakınlarının apoyla görüşmesini yasaklayan
Atatürkçü düşünce derneği başkanı falan filanBirde bunların üstüne sivas olayını yıktılar.Yuh ciddi ciddi yuh!!!
Bende gidicem aftan yararlanıcam.Böyle bir projem var 20-30 kişi gidelim bizde ergenekoncuyuz aftan yararlanmak istiyoruz diyelim.Suçumuzu soracaklar anlatırız;
Başta bütün ergenekoncular gibi Atatürkçü ve akp karşıtıyız..
Ülkemizi,milletimizi, bayrağımızı seviyoruz.
Akpnin amerikan uşakları olduğuna bizde inandık.Atatürk ün yaptığı sanayi ve tarım geliştirmelerini okuduk.Nutuğu okuduk.Akpnin o sayayiyi ve tarımı bitirişini izledik.Sinirlendik.
Dış borcun 70 milyardolardan 320 milyar doalrı geçmesinin kötü birşey olduğuna inandık.vs.. bütün suçlarımızı söylüyelim.
Sonunda deriz.NAsıl olsa bütün Atatürkçü adamları ergenekondan göz altına alıp tutuklayacaksınız.Biz bari aftan yararlanalım!!Çok kızdırırlarsa haberlerde beni görebilirsiniz.