Ergenekon"Da Yine Gözaltı
-
neyse aslında konulara fikir belirtmiyckdim ama yazdım konu gene baska yönler saptı kalp kırıldı en doğrusu burda bırakmak herkese tşk ediyorum fikirleirni paylaştığı için kusurumuz olduysa affola hoşçakalın
-
Meclis Başkanı Nuri Gürgür, “Ergenekon” soruşturması kapsamında gözaltına ATO Başkanı Sinan Aygün'ün 10 Nisan 2008 tarihinde ofisindeki tuvalette bozuk olan şofbenin tamiri sırasında gizlenmiş Glock marka bir tabanca bulunduğunu açıkladı.
Ankara Ticaret Odası (ATO) Meclis Başkanı Nuri Gürgür, ATO'da yaptığı açıklamada, Aygün'ün ATO'daki çalışma ofisinin arka odasındaki tuvalet kısmında bulunan şofbenin bozulması üzerine tamirci çağrıldığını anlattı. Tamircinin tamirat işlemini yaparken bir Glock marka tabancanın yere düştüğünü ifade eden Gürgür, bunun üzerine olaydan 10 Nisan Polis Karakolu'nun haberdar edildiğini bildirdi.
Aynı gün saat 18.30'da gelen emniyet görevlilerinin tabanca ile ilgili tutanak tuttuklarını anlatan Gürgür, halen bu olayla ilgili Emniyetten kendilerine ulaşan bir açıklama olmadığını söyledi.
“Tabanca nedir? Bir eylemde kullanılmış mıdır? diye açıklama gelmedi” diyen Gürgür, ancak bu olayın son derece ilginç olduğunu söyledi. Gürgür, şunları kaydetti:
“Bu tabancayı oraya koyan Sinan Aygün olamayacağına göre, onun dışında da bu alanı başka kullanacak insan olmayacağına göre, bu tabanca oraya kimin tarafından ve ne amaçla yerleştirildi?
Eğer o gün tesadüfen şofben bozuk olmasaydı, tamirci bu tamiri yaparken bu tabanca oradan düşmemiş olsaydı işte şimdi burada yapılacak olan araştırmada tabanca elbette bulunacaktı ve doğal olarak bu tabancanın Sinan Aygün tarafından oraya konulmadığını anlatmak mümkün olmayacaktı.
Olay son derece ilginç ve düşündürücüdür. Bu olayı herkesin düşünmesini özellikle isterim.” -
Qin demiş ki ;
koskoca iki genarali akp keyfi olarak gözaltına aldırcak öylemi ya siz hangi dünyada yasıyorsunuz askerin ağırlığı olan bir ülkede iki genarali keyfi hangi hükümet gözaltına alabilir
artı akp değil cumhuriyet bassavcılığı göz altına alıyor komik olmayın
neden gözaltına alınmalarında ne var sucu yoksa zaten sorun yokdur serbest bırakılcakdır
demokrasi olan ülkede askerde bürokratta göz altına alınır sorgulanır ortada bişey varki göz altına alınmışlar keyfi bir uygulama olcak değil
basbakanın asıldığı bir ülkede asker nedne göz altına alınmasın göz altına almak sucsuz yere c.evine atmak dğildir
haklarında idda varki göz altına alındılar
ne yani alınmasınlarmı
bunun akp ile alakalandıran arkadaşlara gülüyorum
göz altı emrini cumhuriyet bassavcılığı emri ile alınmıştır
--------------
Tamamen katılıyorum ,
Bu arada forumda bazıları istediklerine küfür ediyorlar , istediklerini banlıyorlar , küfür yasaksa herkese yasak olsun ,
küfür edip başkasını tahrik edeceksin , ondan sonra kendi görüşüne uymayan bir şey söylendiğinde banlayacaksın
-
Kimiler suçlu kimler masum ergenekon diye illegal bir olusum varmı bu oluşum devleti ve milleti olumsuz etkilermi bunu tam bilemeyiz ama bu tutuklamalar göz altılar ülkeyi gerer gerilen ülke istikrarı terk eder.istkrarsızlık ülkenin zararına ülke düşmanın yararınadır.bu iş hangi güç tertipliyorsa ya yabancı emellere hizmet ediyor yada bilmeden kendi ülkesine zarar veriyor ve olan bizim insanımıza oluyor
-
student bunu yazdı:
-----------------------------Qin demiş ki ;
koskoca iki genarali akp keyfi olarak gözaltına aldırcak öylemi ya siz hangi dünyada yasıyorsunuz askerin ağırlığı olan bir ülkede iki genarali keyfi hangi hükümet gözaltına alabilir
artı akp değil cumhuriyet bassavcılığı göz altına alıyor komik olmayın
neden gözaltına alınmalarında ne var sucu yoksa zaten sorun yokdur serbest bırakılcakdır
demokrasi olan ülkede askerde bürokratta göz altına alınır sorgulanır ortada bişey varki göz altına alınmışlar keyfi bir uygulama olcak değil
basbakanın asıldığı bir ülkede asker nedne göz altına alınmasın göz altına almak sucsuz yere c.evine atmak dğildir
haklarında idda varki göz altına alındılar
ne yani alınmasınlarmı
bunun akp ile alakalandıran arkadaşlara gülüyorum
göz altı emrini cumhuriyet bassavcılığı emri ile alınmıştır
--------------
Tamamen katılıyorum ,
Bu arada forumda bazıları istediklerine küfür ediyorlar , istediklerini banlıyorlar , küfür yasaksa herkese yasak olsun ,
küfür edip başkasını tahrik edeceksin , ondan sonra kendi görüşüne uymayan bir şey söylendiğinde banlayacaksın
-----------------------------
söylemek istedim ama sonra boşver dedim bazen susmak en güzel cevaptır site onların istediklerini banlar istediklerini banlamazlar hocam sağlık olsun ne diyelim -
Bu forumda bir sürü tartışma olmustur.Kimse kimseyi görüsüne uymadıgı icin banlamamıştır.Onun banlanma sebebi başka.Ne dedigini bilmemesi
-
Qin bunu yazdı:
HolygaN bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------o baş savcıya onlarıda içeri alması yönünde delilleri veren kim acaba ??
Hoca ortada delil olsa alsınlar bişey değil. Ortada delil yok.Adamların evlerıne kapıları kırarak gırıp delil arıyorlar.Qın madem onlar koskoca general o koskoca generallerı öyle gözaltına almak doğrumudur. Onlara yada sinan aygune deselerkı sizi savcılığa beklıyoruz. Kaçaklarmıydı
delil varsa veren kişi hem kimse ne fark eder önemli olan delilin olup olmadığıdır baskası delilleri saklardı vermezdi demek istiyosun öylemianti akp tavrını anlıyorum görüşünede saygı duyuyorum ama biraz objektif ol olayı savcılık yaparken getirip akp bağlıyosun
evet akp nin tek özelliği çetelerin üstünü kapamaması üstüne gidip sonuna kadar ne olursa olsun sucluları cıkarmasıdır ama diğer hükümetler gibi örtbas edebilirdi susurluk vs vs gibi
Bak kendınle çelişmişsin. Hem savcı yapıyor diyosun hem akp. İyi olanı akp yapıyodur kötü olanı savcıHem 1 senedır bu olaylar sürüyor. İddaname nerde. Savcımı hazırlamıyor. Yoksa çetelerın üstüne giden akp mı?
-
adamların evlernden şirketlerinden el bombaları , suikast silahları çıkıyor, birileri de gelmiş halen adamları koruyor ve akepe nin parmağı var diyor, tamam akepe nin parmağı var ama olayda değil birilerinin götüne girmiş biçiminde.. albayından gazetecisine yazarına silahcısına kadar hepsinin götüne girmiş bi parmak
-
Banımız kaldırılmış , kimseye haksızlık olmasın
-
Beğenmeyen,devlet Atatürk,memleket düşmanları;hümeyni sevdalıları siktir olup gidebilirler.Küfür edip kışkırtıyorum varmı ötesi?
Ben ederim sen edemezsin,Atatürk düşmanıysan evine gelir evindede yüzüne ederim.
Beğenmiyorsan siktirolup gidersin kimseyi zorla tutmuyoruz...şikayeti olana
destek@tahribat.com mail atsın,birde ordan küfrediyim.