Ergenekon"Da Yine Gözaltı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Qin bunu yazdı:
    -----------------------------

delil varsa veren kişi hem kimse ne fark eder önemli olan delilin olup olmadığıdır baskası delilleri saklardı vermezdi demek istiyosun öylemi

anti akp tavrını anlıyorum görüşünede saygı duyuyorum ama biraz objektif ol olayı savcılık yaparken getirip akp bağlıyosun

evet akp nin tek özelliği çetelerin üstünü kapamaması üstüne gidip sonuna kadar ne olursa olsun sucluları cıkarmasıdır ama diğer hükümetler gibi örtbas edebilirdi susurluk vs vs gibi

hayir akp nin tek ozelligi cetelerin ustunu kapamasi degil bir ozelligi de kendi cetesini olusturmaya calismasi

Turhan Comez i bildiklerini aciklamamasi icin iceri aliyor olacaklar, bu hicbir zaman soylenmeyecek konusulmayacak belki ama

Turhan Comez akp de donen dolaplari bilen ve bunlari aciklayabilecek birisi oldugu icin susturmaya calisiliyor,

Abdullatif Sener de ayni sekilde bircok seyi bildigi icin istifa etti ama o susacaktir,  

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Antikky bunu yazdı:

Beğenmeyen,devlet Atatürk,memleket düşmanları;hümeyni sevdalıları siktir olup gidebilirler.Küfür edip kışkırtıyorum varmı ötesi?

Ben ederim sen edemezsin,Atatürk düşmanıysan evine gelir evindede yüzüne ederim.
    Beğenmiyorsan siktirolup gidersin kimseyi zorla tutmuyoruz...

şikayeti olana
    destek@tahribat.com mail atsın,birde ordan küfrediyim.

Neden  insanları zorla Atatürk düşmanı yapmaya çalışıyorsun ki ?

Forumda yönetici olman insanlara küfür etme hakkını sana veriyorsa ve sen de bu düşüncenle Atatürkçü olduğunu söylüyorsan neden insnalar Atatürk düşmanı oluyor bunu biraz düşün.

Atatürkçü olduğunu söyleyip , forumdakilere  Atatrkü savunuyorum diye küfür edersen  sayende  Atatürkçülüğün değeri yıpranır.Demek ki Atatürkçüler böyle oluyorlarmış diye düşünülmeye başlanır.

Eğer birileri Atatürk adına başkalarına küfür ediyorsa , onların herhnagi bir konuda zorluyorsa tabi ki bu nedenlerden dolayı Atatürk düşmankarıda ortaya çıkacak.

Nasıl ki din adına insanlara yanlış şeyler öğretilir ve uygulanırsa , zulm edilirse insnalar din düşmanı olura aynı şekilde Atatürk adı altında yapılan haksızlıklar , hakaretler   Atatürk adına yapıldığı için tepki olarak Atatürk düşmanlığı ortaya çıkacaktır.

Ki,msenin Atatürkün adını bu şekilde yıpratmaya hakkı yoktur. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    Qin bunu yazdı:

delil varsa veren kişi hem kimse ne fark eder önemli olan delilin olup olmadığıdır baskası delilleri saklardı vermezdi demek istiyosun öylemi

anti akp tavrını anlıyorum görüşünede saygı duyuyorum ama biraz objektif ol olayı savcılık yaparken getirip akp bağlıyosun

evet akp nin tek özelliği çetelerin üstünü kapamaması üstüne gidip sonuna kadar ne olursa olsun sucluları cıkarmasıdır ama diğer hükümetler gibi örtbas edebilirdi susurluk vs vs gibi

hayir akp nin tek ozelligi cetelerin ustunu kapamasi degil bir ozelligi de kendi cetesini olusturmaya calismasi

Turhan Comez i bildiklerini aciklamamasi icin iceri aliyor olacaklar, bu hicbir zaman soylenmeyecek konusulmayacak belki ama

Turhan Comez akp de donen dolaplari bilen ve bunlari aciklayabilecek birisi oldugu icin susturmaya calisiliyor,

Abdullatif Sener de ayni sekilde bircok seyi bildigi icin istifa etti ama o susacaktir,  

varsa bildikleri söylemiyorsa oda şerefsizdir.. ne diyelim hocam kimse dört dörtlük değildir ben at gözlüğü takan savunucularından değilim varsa hatası eleştirirm

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    student bunu yazdı:
    Antikky bunu yazdı:

Beğenmeyen,devlet Atatürk,memleket düşmanları;hümeyni sevdalıları siktir olup gidebilirler.Küfür edip kışkırtıyorum varmı ötesi?

Ben ederim sen edemezsin,Atatürk düşmanıysan evine gelir evindede yüzüne ederim.

şikayeti olana

Forumda yönetici olman insanlara küfür etme hakkını sana veriyorsa ve sen de bu düşüncenle Atatürkçü olduğunu söylüyorsan neden insnalar Atatürk düşmanı oluyor bunu biraz düşün.

Atatürkçü olduğunu söyleyip , forumdakilere  Atatrkü savunuyorum diye küfür edersen  sayende  Atatürkçülüğün değeri yıpranır.Demek ki Atatürkçüler böyle oluyorlarmış diye düşünülmeye başlanır.

Eğer birileri Atatürk adına başkalarına küfür ediyorsa , onların herhnagi bir konuda zorluyorsa tabi ki bu nedenlerden dolayı Atatürk düşmankarıda ortaya çıkacak.

Nasıl ki din adına insanlara yanlış şeyler öğretilir ve uygulanırsa , zulm edilirse insnalar din düşmanı olura aynı şekilde Atatürk adı altında yapılan haksızlıklar , hakaretler   Atatürk adına yapıldığı için tepki olarak Atatürk düşmanlığı ortaya çıkacaktır.

antikky doğru söylemiş.hayırdır akp zihniyeti karşıt fikre söz hakkı tanımazken sesiniz çıkmıyordu?
    birisi antikyynin bu lafından dolayı atatürkten soğuyorsa da  soğumaya bahane arıyor demektir,siktrsin gitsin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Qin bunu yazdı:

göz altı emrini cumhuriyet bassavcılığı emri ile alınmıştır

yani apoya gül uzatmış işci partili perincek godoşunu bile sırf aynı operasynda die savunmakda ayrı bir trajedidir

apoya gül vermek hadisesi ; o sırada Doğu Perinçek adını hatırlayamayacağım bi derginin editörüdür. apoyla röportaja gider. bu kan dursun, hepimiz emperyalizme karşıyız, dağdan mücadeleyi bırakın diye konuşur. ona gül değil karanfil uzatır ve bu resmi kendi dergisinde kapaktan verir.

Not: Tatmin olmayan araştırabilir çok kolay bulabilisiniz ayrıntılı yazılar mevcuttur, gugıldan arama yeteneği olmayan angutlar için ben link verebilirim.

savcılığın göz altınaalma durumu ; bugün poliste de savcılıkta da aklına gelcek heryerde ve özellikle hükümette ne kadar fetullahçı olduğunu ve baskı güçlerini herkes biliyo. Bunu değerlendir sonra yorum yap.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    student bunu yazdı:
    Antikky bunu yazdı:

şikayeti olana

sonuna kadar katılmakla beraber her karsıt fikri potansiyel ülke düşmanı atatürk düşmanı gibi göstermekde yanlış bence

kimse kimin ne olduğunu bilmiyor cünkü

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı:

Qin bunu yazdı:

göz altı emrini cumhuriyet bassavcılığı emri ile alınmıştır

yani apoya gül uzatmış işci partili perincek godoşunu bile sırf aynı operasynda die savunmakda ayrı bir trajedidir

apoya gül vermek hadisesi ; o sırada Doğu Perinçek adını hatırlayamayacağım bi derginin editörüdür. apoyla röportaja gider. bu kan dursun, hepimiz emperyalizme karşıyız, dağdan mücadeleyi bırakın diye konuşur. ona gül değil karanfil uzatır ve bu resmi kendi dergisinde kapaktan verir.

Not: Tatmin olmayan araştırabilir çok kolay bulabilisiniz ayrıntılı yazılar mevcuttur, gugıldan arama yeteneği olmayan angutlar için ben link verebilirim.

savcılığın göz altınaalma durumu ; bugün poliste de savcılıkta da aklına gelcek heryerde ve özellikle hükümette ne kadar fetullahçı olduğunu ve baskı güçlerini herkes biliyo. Bunu değerlendir sonra yorum yap.

olur hepimiz alalım sepetlere karanfilleri  tüm pkklılara karanfil  verelim lütfen dağdan inin aman dikkat et sapı batmasın pkklı kardeş ne oldu gülü verince apo silahı bırakdımı yoksa töbe tbe kimi kandırıyonuz ya

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    akpye karşıt olanlara kafir gözüyle bakmayacaksınız o zaman.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:
    akpye karşıt olanlara kafir gözüyle bakmayacaksınız o zaman.
    :)) sana kafir dedimmi hiç?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    @Qin:
    Hadi o gül verdi,tayyipte sayın dedi,ne ayak?
Toplam Hit: 25404 Toplam Mesaj: 172