Ergenekon"Da Yine Gözaltı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

neden bukadar zorluyosunuzki kendinizi söylediğim gibi sucu yoksa bırakılır

suan suclu değil sadece sanıklar ve haklarındaki iddaları düze cıktığında herkes görcek neyin ne olduğunu

adalet önünde her insan aynıdır ben yargılanıyosam sen yargılanıyosan bir asker bir iş adamıda yargılanır

rahat olun bu ülkede demokrasi var : )

sucsuz yere kimse koskoca bir generali keyfi uygulamayla göz altına aldıramaz veya içeri attıramaz

demekki iddalar cok büyükki bu göz altılar oldu

rahat olun kendi adli birimlerimize güvenmemiz gerek diyen sizdiniz

aynı sey buyrun güvenin ve sonucu bekleyin

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

hocam sinan aygünün şohbenindeki silah şans eseri bulunmasaydı şimdi ne olacaktı peki bunu açıkla bana?

resmen ortada bir komplo var, suçsuzsa bırakılır diyorsun da böyle bir durumda ne yapabilirdi adam?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

oligarşinin iki kanadı birbirini yemekle meşgul;

bir yanda halk düşmanı, neoliberal, kapitalist, siyasal islamcı gerici demokrasi düşmanı akepe

diğer yanda geleneksel bürokratik, darbeci, çeteci, ulusalcı baskıcı güçler...

ikisinin de tek derdi pastadan daha fazla pay alabilmek, ikisi de sermayenin bir kanadını temsil ediyor.

ikisininde canları cehenneme. o yüzden atatürkünde dediği gibi it iti boğana kadar bekleyeceğiz :D

ayrıca güzel maç hakeden kazansın :D

baksan iki tarafta öyle mazlum öyle özgürlükçü aman allahım (ohhh my goooddd) inanamıyorum argümanlara sanki tanımadığımız bilmediğimiz kişiler çalmadan oynar bizim ayılar diyesim geliyor hahahahah 

bassinyourface
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    POLECAT bunu yazdı:
    -----------------------------
    AntiOksidan bunu yazdı:
    student bunu yazdı:
    Antikky bunu yazdı:

Beğenmeyen,devlet Atatürk,memleket düşmanları;hümeyni sevdalıları siktir olup gidebilirler.Küfür edip kışkırtıyorum varmı ötesi?

Ben ederim sen edemezsin,Atatürk düşmanıysan evine gelir evindede yüzüne ederim.
    Beğenmiyorsan siktirolup gidersin kimseyi zorla tutmuyoruz...

şikayeti olana
    destek@tahribat.com mail atsın,birde ordan küfrediyim.

Neden  insanları zorla Atatürk düşmanı yapmaya çalışıyorsun ki ?

Forumda yönetici olman insanlara küfür etme hakkını sana veriyorsa ve sen de bu düşüncenle Atatürkçü olduğunu söylüyorsan neden insnalar Atatürk düşmanı oluyor bunu biraz düşün.

Atatürkçü olduğunu söyleyip , forumdakilere  Atatrkü savunuyorum diye küfür edersen  sayende  Atatürkçülüğün değeri yıpranır.Demek ki Atatürkçüler böyle oluyorlarmış diye düşünülmeye başlanır.

Eğer birileri Atatürk adına başkalarına küfür ediyorsa , onların herhnagi bir konuda zorluyorsa tabi ki bu nedenlerden dolayı Atatürk düşmankarıda ortaya çıkacak.

Nasıl ki din adına insanlara yanlış şeyler öğretilir ve uygulanırsa , zulm edilirse insnalar din düşmanı olura aynı şekilde Atatürk adı altında yapılan haksızlıklar , hakaretler   Atatürk adına yapıldığı için tepki olarak Atatürk düşmanlığı ortaya çıkacaktır.

Ki,msenin Atatürkün adını bu şekilde yıpratmaya hakkı yoktur. 

antikky doğru söylemiş.hayırdır akp zihniyeti karşıt fikre söz hakkı tanımazken sesiniz çıkmıyordu?
    birisi antikyynin bu lafından dolayı atatürkten soğuyorsa da  soğumaya bahane arıyor demektir,siktrsin gitsin

akp yi savunan bi kişide dinle ilgili birşey söyledğinde hemen sizde diyosunuz dinden soğutuyosunuz insanı,yobazlar fln filan o zmn sizde soğumaya bahane arıyosunuz aynı şey bi farkı yok

müslüman olmadığımdan ben öyle birşey hiçbir zaman demedim arkadaşım.benim söylediklerimi diğer arkadaşların söyledikleri gibi anlatmaya çalışma,onların da kendileri buna cevap versinler,kald ıki bu çok alakasız bu bana kalırsa neyse olay dine sarkmasın,biri sizin uyguladığınız ,insanların uyguladığı dinen emredilen şeyler veya emredilmeyip öyle yaptığınız şeyler,biri de ataya düşman olan sktrsn diyen bir adam,farkı anlayabildin mi,tamam mı?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    portakal
    portakal's avatar
    Erkek
    HolygaN bunu yazdı:
    AsortiC bunu yazdı:

Ekonominin kötü gittiğini belirten bi Sinan Aygün mü ?
    AKP takarmı sinan aygünü..
    Kimin suçu varsa alınacak içeri, geçmiş devlete ihanet eden devlet adamlarıyla dolu, sıra onlarada gelmeli..

bkz: akp
    sacmalama bence
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    cold-m4 bunu yazdı:

hocam sinan aygünün şohbenindeki silah şans eseri bulunmasaydı şimdi ne olacaktı peki bunu açıkla bana?

resmen ortada bir komplo var, suçsuzsa bırakılır diyorsun da böyle bir durumda ne yapabilirdi adam?

simdi olay daha taze komplo olduğunun veya olmadığına kesin  bişey diyemeyiz sevgili kardeşim bırakın adalaet biraz işlesin ilerki zamanlarda hersey gercekliğiyle su yüzüne cıkıcakdır

ben nerdne bilim simdi sinan aygününmü değilmi o silah ev aranmış silah cıkmış

ama bu sinan aygününmü veya bir baskaısımı koydu nerdne bilemem ona karar vercek ne sensin nede benim ikimizde uzak ve olayı basından takip edenleriz

bırak sen bu ülkenin adlikurumlarına güvenmiyomusun

elbet cıkıcakdır ortaya nedne bu aceleniz neden yanlı gazteler kuyruğuna basılmış kediler gibi viyaklıyor daha adamlar

emniyet binasına varmadna ifade vermeden herkes astı kesti

as sabredin aaa öptüm gözlerinden :: )

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Ak parti ye kapatma davası açılıyor...

-1 hafta sonra ergenekon adında iddanamesi ortaya konulmamış bilinmedik bir savcı ile çok önemli kişileri göz altına alıyor...

-Ak parti kendisine karşı açılan kapatma davası açıldığında bu hukuksuzluktur, hukuk devletine yakışmaz vs. diyerek ve bir asabiyetle erdoğan tarafından sert eleştirilere mağdur oluyor..

-Ak partinin davasının bugüne denk geliyor ve bu gün 7 tane önemli insan ki; bunlar arasında Atatürkçü düşünce derneğinin başkanı orgenaraller ve daima bu ülkenin çıkarları adına televizyonlarda konuşmuş önemli insanlar yer alıyor.

-Avrupa da bugünbir hazırlık soruşturmasının hazırlanması en fazla 6 aydır ama ergenekon 1. senesini deviriyor..

-Bu gün kimse ergenekonun iddanamesi ne zaman biteceğini bilmezken erdoğan beyefendi televizyonda iddaname 2-3 güne kadar bitecektir diyor..

-Bu güne kadar gözaltına alınanların ortak paydasının hepsi Atatürkü seven insanlar ve bu ülkenin çıkarını koruyan insanlar..

Şimdi soruyorum.

-iddanamenin ne zaman hazırlanacağını yetkili ağızlar bile söylemezken, erdoğan bey nereden biliyorda iddanamenin ne zaman biteceğini söyleyebiliyor?

-ergenekon madem bu kadar önemli bir soruşturma niye çok tecrübeli ve daha bilgili bir savcı bu soruşturmayı düzenlenmiyor..

.... diğer soruları anlayın artık yazamayacam

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    portakal
    portakal's avatar
    Erkek
    ak partıye kapatma davası acan savcılar vatanı kurtardılar da arkasından alkıs tuttugunuz adamları goz altına alındıkları ıcın hukuk sıyasete alet mı oldu??? sızın sosyal hukuk devletınden anladıgınız bu kadar sanırım...ak partı yandaslarına hukuka saygılı olmayı ogutlerken sız neden hukuka saygılı olmayı denemıyorsunuz???
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    HolygaN bunu yazdı:
    zumsuk bunu yazdı:

o baş savcıya onlarıda içeri alması yönünde delilleri veren kim acaba ??

Hoca ortada delil olsa alsınlar bişey değil. Ortada delil yok.Adamların evlerıne kapıları kırarak gırıp delil arıyorlar.

Qın madem onlar koskoca general o koskoca generallerı öyle gözaltına almak doğrumudur. Onlara yada sinan aygune deselerkı sizi savcılığa beklıyoruz. Kaçaklarmıydı

-----------------------------ya sormayın!!Bu büyük bir oyun.Büyük bir proje..İnsanları suçlu göstermek çin çabalıyorlar.ÜStüne üstük avrupa ve amerikada bu işin arkasında.Akpyi kim destekliyor bakın!!Kapatma davasına karşı çıkanlar kim ameirka ve avrupa akpyi destekleyenlerde bunlar.

Şimdi akp bir örgüt olmuş.Akp bir gizli örgüt falan değil derin devletini yapmaya çalışıyor.Sözde onlar derin devleti çökertiyormuşmuş..Fakat olay aslında kendileri bir derin devlet kuruyor.

Fakat durum başka diyorum ARTIK YENİ BİR ÖRGÜTÜMÜZ VAR TERÖR ÖRGÜTÜ ADI AKP!!

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

google grubu oluşturdum hemen

http://groups.google.ru/group/akporgutu

Bu terör örgütüne karşı çıkmak için..Kimleri göze aldıkalrını ve bu adamların akp ile ne gibi ilişkileri olduğunu göstereceğiz.Bakalım % de kaçı akp karşıtıymış en aşşağı %99 u dur...Destek olmak için üye olun.Ergenekona karşı çıkanlar  mutlaka gelsin.

Bir oluşum bu ciddi bir olay olacak arkadaşlar.Delil niteliğinde belgeleri yayınlayarak ne olduğunu göstereceğiz.Burdan bütün herkeze psikolojik savaş açacağız...Bütün anti akpcileri ve anti egenekoncuları bekliyorum..

Toplam Hit: 25402 Toplam Mesaj: 172