Erkek Zampara Olmayacak Kadın Kahkaha Atmayacak
-
MbK bunu yazdıstudent bunu yazdı
Bazen İnsanlık ölmüş deyip , Anadolu insanı ile övünürüz ya, Anadolu insanının saf , temiz kalpli , iyiliksever olduğunuyla ilgili övünürüz ya ,
işte o Anadolu insanının genel düşüncesidir Bülent Arınç'ın söyledikleri .Ak Parti bu yüzden Anadolu insanının sevgisini kazanıyor , bazıları ne kadar gerici , yobaz desede , anadolu insanı bu değerler ile yetişmiştir , bizim zaman zaman övündüğümüz anadolu insanı için Bülent Arınç'ın söyledikleri çok anlamlıdır ,
Bülent Arınç sözlerini siz çok yadırgayabilirsiniz , hakaretlerde edebilirsiniz ama her seçim sonrası da neden Ak Pareti bu kadar çok oy alıyor diye diye düşünür , bu halk çok saf (!) diye bahaneler üretirsiniz. Anadolu insanının dilinden anlayan , onlarla aynı hassasiyetleri taşıyan Ak Parti de yoluna devam eder
Afrikadaki asyadaki amerikada avrupadaki insan değil o zaman amk.
Karısını çocuğunu bi adam arkadan yürüten zihniyet anca böyle olur.
Bir gün Florya İBB tesislerine sabah kahvaltısına git gör bakalım anadolu insanı kalmış mı ?
Benim anamda da nenemde de başörtüsü vardı ama 30-40 kişilik gruplarla hiç kahvaltıya gitmediler.
Bilmem anlatabildim mi ???
Aha dediğim çıktı. Hocam anlatamıyoruz heral. Anadolu insani derken Çarşaflı Ninja ve Mısır Firavunlari gibi türbanlı insanları kast etmiyoruz. Bak git bir hafta köyde kal ya MHP li vardır ya akp li.çünkü bu iki Parti de köylere nüfuz etti. Her koyde Ülkü Ocağı varmış mesela. Veya bugün köye din öğretmeye gidiyorlar akp liler. Köylü karnı doysun , cebinde parası olsun gerisinin koy götüne düşünen insanlar. Bir de dini açıdan sömürülmeye açıktırlar çünkü dini bilmezler. AkP her köye giderek bunu somurdy. Ben Mehdi yim Mesih im diye çıksa onlara da inanır çünkü Dini tek Gosteren onlarla ilgilenen onlar
-
tustanbakanadam bunu yazdıMbK bunu yazdıstudent bunu yazdı
Bazen İnsanlık ölmüş deyip , Anadolu insanı ile övünürüz ya, Anadolu insanının saf , temiz kalpli , iyiliksever olduğunuyla ilgili övünürüz ya ,
işte o Anadolu insanının genel düşüncesidir Bülent Arınç'ın söyledikleri .Ak Parti bu yüzden Anadolu insanının sevgisini kazanıyor , bazıları ne kadar gerici , yobaz desede , anadolu insanı bu değerler ile yetişmiştir , bizim zaman zaman övündüğümüz anadolu insanı için Bülent Arınç'ın söyledikleri çok anlamlıdır ,
Bülent Arınç sözlerini siz çok yadırgayabilirsiniz , hakaretlerde edebilirsiniz ama her seçim sonrası da neden Ak Pareti bu kadar çok oy alıyor diye diye düşünür , bu halk çok saf (!) diye bahaneler üretirsiniz. Anadolu insanının dilinden anlayan , onlarla aynı hassasiyetleri taşıyan Ak Parti de yoluna devam eder
Bir gün Florya İBB tesislerine sabah kahvaltısına git gör bakalım anadolu insanı kalmış mı ?
Benim anamda da nenemde de başörtüsü vardı ama 30-40 kişilik gruplarla hiç kahvaltıya gitmediler.
Aha dediğim çıktı. Hocam anlatamıyoruz heral. Anadolu insani derken Çarşaflı Ninja ve Mısır Firavunlari gibi türbanlı insanları kast etmiyoruz. Bak git bir hafta köyde kal ya MHP li vardır ya akp li.çünkü bu iki Parti de köylere nüfuz etti. Her koyde Ülkü Ocağı varmış mesela. Veya bugün köye din öğretmeye gidiyorlar akp liler. Köylü karnı doysun , cebinde parası olsun gerisinin koy götüne düşünen insanlar. Bir de dini açıdan sömürülmeye açıktırlar çünkü dini bilmezler. AkP her köye giderek bunu somurdy. Ben Mehdi yim Mesih im diye çıksa onlara da inanır çünkü Dini tek Gosteren onlarla ilgilenen onlar
Benim gördüğüm hayatın yüzde birini yaşamamışsındır.
Bana insan ayrımcılığı yapıp durmayın bu amk yerinde.
Kendi kendinizle çeliyosunuz bu adamlar sizleri kandırıyor sizin de hoşunuza gidiyor.
Yok anadolu insanı gibi konuşmuş yok cart etmiş curt etmiş.
Kul hakkı yiyeni Allah affetmez ben hiç affetmem.
-
- MbK bunu yazdı
tustanbakanadam bunu yazdıMbK bunu yazdıstudent bunu yazdıBazen İnsanlık ölmüş deyip , Anadolu insanı ile övünürüz ya, Anadolu insanının saf , temiz kalpli , iyiliksever olduğunuyla ilgili övünürüz ya ,
Kendi kendinizle çeliyosunuz bu adamlar sizleri kandırıyor sizin de hoşunuza gidiyor.
Kusura bakma da senin affına kalmadık. Türkiye de Ulusal Parti ve HEPAR harici hiçbir partiye sempati duymuyorum. Ancak bu adamın bu konuşmada dediklerinin yanlış olduğu anlamına gelmiyor.
Bu arada "Amk yerinde" derken umarım burası değildir
-
tustanbakanadam bunu yazdı
- MbK bunu yazdı
tustanbakanadam bunu yazdıMbK bunu yazdıstudent bunu yazdıBazen İnsanlık ölmüş deyip , Anadolu insanı ile övünürüz ya, Anadolu insanının saf , temiz kalpli , iyiliksever olduğunuyla ilgili övünürüz ya ,
Kusura bakma da senin affına kalmadık. Türkiye de Ulusal Parti ve HEPAR harici hiçbir partiye sempati duymuyorum. Ancak bu adamın bu konuşmada dediklerinin yanlış olduğu anlamına gelmiyor.
Bu arada "Amk yerinde" derken umarım burası değildir
Kul hakkı yemiş gibi üstüne alınman çok manidar.
Beni hangi siyasi düşünceği desteklediğin ilgilendirmiyor.
Amk yerinden kastım tam da burası oluyo.
Bilerek bu tarz konular açıyosunuz sırf milleti birbirine düşürmek için.
Siyaset yasak arkadaş bu sitede gidin sokaklarda yapın particiliğinizi.
-
sana ne?
+
ona ne?
+
bize ne? -
Hayatta bir birey olup, kendi düşüncesini geliştirecek kadar cesur olamamış insanların diğerlerinden korkması.
-
GodKlaus bunu yazdıAndrei bunu yazdıGodKlaus bunu yazdıAndrei bunu yazdı
Kahkaha var kahkaha var.Hahaha dersin 2-3 kişi bakar HAHAHAHAHAH ZAAAAAA !! diye anırırsa herkez bakar.ve Orospu lakabı yakışır.
Tayt giyip üzerine uzun tşört giyersen sıkıntı yok.Ama kimileri var sadece tayt giyiyor üstüne bir tane paçavra.Böylesine ne demeli ??
şort içinde aynı şey.götü belli edecek şekilde giyersen ve bunu sürekli bir alışkanlık haline getirirsen öyle olur.
Başıa açık konusuna kesinlikle katılmıyorum.Ablam başını uzaylı gibi kapatıyor.yani böyle garip garip bağlıyor.Kaç kere suratına söyledim.Böyle kapancaksan kapanma açık gez daha iyi diye.
Doğuyu bilemem ama batıda kesinlikle "bunun başı açık bu orospu !"diye bir kavram yok
kimin ne derece kahkaha atacagına sen karar veremezsin, orospu hic diyemezsin. hayvan gibi gülerse bu kisiyi ilgilendirir.
sort giyen bir kadına da orospu deme hakkını sana hickimse vermez. hayır sanki fantezi dekoltelerden bahsediyoruz arkadas, bu ne rahat sıfat yapıstırma anlayısıdır.
bu mantıkla tatil beldelerinde sokakta yürüyen insanların cogu mayoyla, bikiniyle dolasıyor, bunların hepsi orospu mu simdi ? öyle ya, kıcı da belli, gögüsleri de belli.
dogu - batı diye ayrım yapmadım ben. zaten bu sekilde de genelleyemezsin, batıda da muhafazakar kesimin kazık diktigi yerler var.
son olarak :
http://www.turkcebilgi.com/sozluk/orospu
http://tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&guid=TDK.GTS.53d81b7f95ffd9.29217967
edit : sayfanın tepesindeki mesajı bana atmadın heralde ? ama su kısma yorum yapacagım sadece :
"Sende arkasından gidyorsun.Bir erkek olarak kızın kıçına bakıyoruz yalan yok"
ister inan, ister inanma, senelerdir böyle bir durum oldugunda ya hızlanıp o kisiyi geciyorum ya da basımı direkt olarak ileriye sabitliyorum, isteyince oluyor mümin kardesim. tabi bunu da genelleyerek yazmıssın, sen de bendenmissin, tebrik ederim.
Verdğin linklere baktım.Ben yine diyorumki Tatil beldeside olsa;ben müslümanım diyen hiçbir kadın yada erkek mayo,bikini giyip şehirde dolaşmaz.Eğer Gerçekten birşeylerin bilincindeyse.
dostm farkında olmadan tatil beldesinde bikini şort transparan gezen insanların inançlarını eleştiriyorsun kötü bir şekilde. müslümanım diyen kişi yapmaz ordakiler müslüman değil'e geliyor söylediklerin. ordaki insanların müslüman olmadığını idda ettin özetle.
bende şunu diyorum aklında bulunsun ince bir ayrıntıdır dinimizle ilgili. eğer o eleştirdiğin insanların içlerinde 1 gram allah sevgisi var ise o insanları inanmamakla suçladığın için cok büyük günaha girersin ve senin inancın tehlikeye girer ! bunu boşbakan olcak zat ta yapıyor farkında değil
"Herhangi bir kimse, din kardeşine "Ey kafir!" derse, bu tekfir sebebiyle ikisinden biri muhakkak küfre döner. Eğer o kimse dediği gibi ise ne ala. Aksi takdirde sözü kendi aleyhine döner." (Müslim, 1/319)
-
Amma kavga cikardiniz ha :)
Tamam arkadas erkek zampara olsun onune gelene asilsin
Kadinda gotunu basini acsin avazi ciktigi kadar kahkaha atsin
No problem :)
-
akp'den ve varoş, maganda anlayıştan hoşnut değilim ama burada arınç'a katılıyorum. asena erkin'e saydırmış burada. ki asena erkin gibi karılar yozlaşmış aile ilişkileleri için güzel bir örnektir. evliyken popçuyla avm tuvaletinde yiyişmek, tek başına tatil yapıp direkte dans etmek vs..bunları türkiye'de kabul edecek genişlikte bir gavat varsa buyursun saydırsın arınç'a.
-
Basbakan Arinc... Basbakan Arinc... Basbakan Arinc...