Erkek Zampara Olmayacak Kadın Kahkaha Atmayacak
-
Ulan simdi discovery izliyordum adam marsa insan gondermek icin gotunu yirtiyor nasil bir motor yapsam diyor , diger kanalda da Abd askeri teknolojisi ve askeri robot teknolijisinin daha iler seviyeye getirilmesi ile ilgili calismalari anlatiyor bir nete göz atayim dedim cikmis bulent bey kadinlar kahkaha atmiyacak diyor haber siteleri de bunlari gundem konusu olarak bas sayfaya koyuyor. O zaman bende soruyorum ne zaman adam oluruz ?
-
Akıllanmadı hala m.kodumun pezevenkleri. Geçen sene slogan atanlar ileride kurşun da atar. Görücez o zaman palayı kahkahayı.
-
Bu herifi günahım kadar sevmem ama dediklerine katılıyorum. Dedikleri insan ahlakıyla ilgili.
-
THT2005 bunu yazdı
Ulan simdi discovery izliyordum adam marsa insan gondermek icin gotunu yirtiyor nasil bir motor yapsam diyor , diger kanalda da Abd askeri teknolojisi ve askeri robot teknolijisinin daha iler seviyeye getirilmesi ile ilgili calismalari anlatiyor bir nete göz atayim dedim cikmis bulent bey kadinlar kahkaha atmiyacak diyor haber siteleri de bunlari gundem konusu olarak bas sayfaya koyuyor. O zaman bende soruyorum ne zaman adam oluruz ?
Sayfa bulunamıyor
Aradığınız sayfa kaldırılmış, adı değiştirilmiş veya geçici olarak kullanılamıyor. -
BeyinAdam bunu yazdı
Bu herifi günahım kadar sevmem ama dediklerine katılıyorum. Dedikleri insan ahlakıyla ilgili.
herkesin içerisinde atılan kadın kahkahasının ahlakla ne ilgisi var :D oturtamadınız kendi düşüncelerinizi genele vuramayacağınızı.
bana göre de kadınların internette yazması forumlara takılması ahlaksızlık. insan ahlakıyla ilgili tabi ahlaksızsa takılır, yazışır.
bazen beynimi akıtıp öyle yaşayasım geliyor. daha rahat olurdu
edit: bu fantastik açıklamar her zaman akp nin bir fiyaskosunu örtmek için çıkar. son zamanlarda israil gazze muhabbetine gaza gelen insanların dikkatini başka yönlere çekmek için uydurulmuş bir şey yine. hükümetin ne kadar vasıfsız olduğunu , dış politikada siklenmediğimizi anlamaya başlamıştı insanlar algı başka yönlere kaydırıldı.
ultrAsker tarafından 30/Tem/14 00:05 tarihinde düzenlenmiştir -
BeyinAdam bunu yazdı
Tamam.
Temel Ahlakı şuraya bi yazar mısın, temellendir.
-
THT2005 bunu yazdı
Türkiyenin neden bu halde olduğunu bu konudan anlayabiliriz.
İlk önce kafaları değiştirmek lazım.
-
Hırsız olmayacak, yalan söylemeyecek, rüşvet almayacak, ümmetin parasını zimmetine geçirmeyecek, iftira atmayacak, zulüm etmeyecek.
Dinime küfreden müslüman olsa :)
Topluma şirin görünme çabaları, samimi değil.
-
Daniel-Koo bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
Tamam.
Temel Ahlakı şuraya bi yazar mısın, temellendir.
Niye hocam öğrenmeye ihtiyacın olduğundan mı soruyorsun, bilgimi sınamak için mi ?
Sırf islamiyette kadınlar çarşaf vs giydiği için men ediyorsunuz bu ahlak kurallarını, biliyorum. İslam düşmanısınız ya heryerde hani :) Konu ne olursa olsun, inananın düşüncesinin zıttını desteklemek karakterinizde var.
Din değerlerini göz ardı edebilecek erdeme sahipsen eğer, empati yapıp şu sorularımı cevaplamanı istiyorum:
Sen kadın olsan, kocanın başka kadınlarla kırıştırması hoşuna gidermiydi ? Düşün yani kocan facebooktan bir kadınla tanışıyor gidip onunla yiyişiyor ve sen bunu öğreniyorsun. Hoşuna gidermiydi ? Müslüman olarak değil insan olarak ne hissederdin ?
Evli olduğun kadının herhangi bir arkadaş ortamında, atıyorum senin iş arkadaşının yaptığı espriye bastıra bastıra gülmesi hoşuna gidermiydi ve o espri yapan arkadaşın senin karının hakkında farklı şeyler düşünme ihtimali senin hoşuna gidermiydi ? Düşün yani ertesi gün işe gidiyorsun ve arkadaşlarının sohbetine kulak misafiri oluyorsun, şöyle diyorlar "olm karısını gördün mü lan nasıl zilli nasıl gülüyo orospu" sen bunu duysan ?
Orospu yazdım çünkü bizim toplumumuz böyle. Hareketli insanlara piç, fırlama derler. Yüksek sesle gülen, tayt giyenelre veya bakımlı kadınlara orospu derler. Ben demiyorum ve sen toplumumuzun insanlara taktığı etiketleri biliyorsun varsayıyorum.
DadasAdam tarafından 30/Tem/14 00:19 tarihinde düzenlenmiştir -
atı alan üsküdarı geçti bunlar hala hikaye okuyor.
benim küçükken atlet giydiğim için dayak yediğim mahallede şimdi kızlar bikini ile geziyor.
bülent hala elizabeth mk.