Erkek Zampara Olmayacak Kadın Kahkaha Atmayacak
-
BeyinAdam bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
Bu herifi günahım kadar sevmem ama dediklerine katılıyorum. Dedikleri insan ahlakıyla ilgili.
Tamam.
Temel Ahlakı şuraya bi yazar mısın, temellendir.
Niye hocam öğrenmeye ihtiyacın olduğundan mı soruyorsun, bilgimi sınamak için mi ?
Sırf islamiyette kadınlar çarşaf vs giydiği için men ediyorsunuz bu ahlak kurallarını, biliyorum. İslam düşmanısınız ya heryerde hani :) Konu ne olursa olsun, inananın düşüncesinin zıttını desteklemek karakterinizde var.
Din değerlerini göz ardı edebilecek erdeme sahipsen eğer, empati yapıp şu sorularımı cevaplamanı istiyorum:
Sen kadın olsan, kocanın başka kadınlarla kırıştırması hoşuna gidermiydi ?
Evli olduğun kadının herhangi bir arkadaş ortamında, atıyorum senin iş arkadaşının yaptığı espriye bastıra bastıra gülmesi hoşuna gidermiydi ve o espri yapan arkadaşın senin karının hakkında farklı şeyler düşünme ihtimali senin hoşuna gidermiydi ?
sen olayı hepten yanlış anlamışsın
millet herşeye karışılmasına kızıyor
yok 3 çocuk yap yok kahkaha atma sanane ulan sanane her birey istediğini yapmakta özgür sanamı soracak amk
tamam o zaman yarın bigün bülent arınç getir karını *ikecem dediğinde götürür teslim edersin
işin sonu o çünkü -
Bu herifi günahım kadar sevmem ama dediklerine katılıyorum. Dedikleri insan ahlakıyla ilgili.
Tamam.
Niye hocam öğrenmeye ihtiyacın olduğundan mı soruyorsun, bilgimi sınamak için mi ?
Sırf islamiyette kadınlar çarşaf vs giydiği için men ediyorsunuz bu ahlak kurallarını, biliyorum. İslam düşmanısınız ya heryerde hani :) Konu ne olursa olsun, inananın düşüncesinin zıttını desteklemek karakterinizde var.
Din değerlerini göz ardı edebilecek erdeme sahipsen eğer, empati yapıp şu sorularımı cevaplamanı istiyorum:
Sen kadın olsan, kocanın başka kadınlarla kırıştırması hoşuna gidermiydi ? Düşün yani kocan facebooktan bir kadınla tanışıyor gidip onunla yiyişiyor ve sen bunu öğreniyorsun. Hoşuna gidermiydi ? Müslüman olarak değil insan olarak ne hissederdin ?
Evli olduğun kadının herhangi bir arkadaş ortamında, atıyorum senin iş arkadaşının yaptığı espriye bastıra bastıra gülmesi hoşuna gidermiydi ve o espri yapan arkadaşın senin karının hakkında farklı şeyler düşünme ihtimali senin hoşuna gidermiydi ? Düşün yani ertesi gün işe gidiyorsun ve arkadaşlarının sohbetine kulak misafiri oluyorsun, şöyle diyorlar "olm karısını gördün mü lan nasıl zilli nasıl gülüyo orospu" sen bunu duysan ?
Orospu yazdım çünkü bizim toplumumuz böyle. Hareketli insanlara piç, fırlama derler. Yüksek sesle gülen, tayt giyenelre veya bakımlı kadınlara orospu derler. Ben demiyorum ve sen toplumumuzun insanlara taktığı etiketleri biliyorsun varsayıyorum.
buram buram aşağılık kompleksi kokuyor. islamiyete girmişsin, bastıra bastıra gülse hoşuna gider mi den çıkmışsın.
açıklama diyorki kadın toplum içinde kahkaha atmasın
sen diyorsunki bi iş arkadaşının espirisine bastıra bastıra gülmesin
kafaya bak hayal gücüne bak amk -
Erkeklerde;
Devamlı küfür eden,Sakızı cak cak çiğneyen,Her lafında "Lan" olan,girdiği ortamı kendi evi zannedip lakayt lakyt davranan,yanında kızlar varken y*rak kürek konular açıp kendini birşeymiş gibi gösteren
Tiplerden nefret ediyorum.Allaha şükür ne bende ne de çevremde böyle tipler yok :)
Kızlarda;
Sakızı cak cak çiğneyen,Sigara içen(Nasıl içtiği önemli değil,İçmesin!),Küfür eden,Lan Oha s*ktir git diyen,Erkeklerin yanında dikkat çekmeye çalışan,arkadaşlarının yanında devamlı öpmeye,yanağını sıkmaya çalışan(Sevgililer için),Uyumsuz renklerde giyinip kendini süper model gibi gösteren kızlardanda tiksiniyorum.
Bülent Arınç doğru demişte işte şimdiki nesile söyle adama küfür ederler.Bana babam karışmıyo o kim ulan karışcak diye.
Bugun 19 Yaşına girdim,Daha babamın yanında değil yatmak bacak bacak üstüne atmadım,atamam,yanılıpta atarsam benim bacaklarımı kırar.
Biz böyle yetiştik,böyle gördük.Şimdiki gençler geçn değil sanki yetişkin 35-40 yaşında insan.İstediği hareketi hiç utanmadan yapıyorlar.
Çocuk yetiştirirken Dayak Şart.Sen evladına 1 fiske bile vurmadan yetiştirirsen,Aman kızım aman çocuğum dersen böyle olur.
-
ya bi siktirin gidin amk.
BeyinAdam senin karının başkalarıyla gülüşmesine kızıyorsun ama başkasının karının gülmesine karışması da seni tatmin ediyor heralde ? nasıl bi kafa var abi sizde..
GodKlaus açtığın konudan belli psikolojin zaten
http://tahribat.com/Forum-Sakatlamali-Oyun-Istek-193601/
SUPERBICO tarafından 30/Tem/14 00:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Tamam.
Sen kadın olsan, kocanın başka kadınlarla kırıştırması hoşuna gidermiydi ? Düşün yani kocan facebooktan bir kadınla tanışıyor gidip onunla yiyişiyor ve sen bunu öğreniyorsun. Hoşuna gidermiydi ? Müslüman olarak değil insan olarak ne hissederdin ?
Evli olduğun kadının herhangi bir arkadaş ortamında, atıyorum senin iş arkadaşının yaptığı espriye bastıra bastıra gülmesi hoşuna gidermiydi ve o espri yapan arkadaşın senin karının hakkında farklı şeyler düşünme ihtimali senin hoşuna gidermiydi ? Düşün yani ertesi gün işe gidiyorsun ve arkadaşlarının sohbetine kulak misafiri oluyorsun, şöyle diyorlar "olm karısını gördün mü lan nasıl zilli nasıl gülüyo orospu" sen bunu duysan ?
Orospu yazdım çünkü bizim toplumumuz böyle. Hareketli insanlara piç, fırlama derler. Yüksek sesle gülen, tayt giyenelre veya bakımlı kadınlara orospu derler. Ben demiyorum ve sen toplumumuzun insanlara taktığı etiketleri biliyorsun varsayıyorum.
:D Ne alaka?
Bilgini sınamıyorum. Ahlak anlayışın resmen "Kahkaha"
Madem bu bir ahlaksızlık bana bunu açıklaman lazım. İslam düşmanısınız diyor ya? :) Profilime göz gezdir, bilmediğin bir şey hakkında "lak" diye yorum getirme. Önce bi araştır emin ol. Zira Kur'an'da sana bunu söylüyor! :)
Kadın olup, kocasının başka kadınlarla kırıştırması ile "Kahkaha" atmanın hiçbir ilişkisi yok bunu biliyor musun hocam?
Bastıra bastıra gülmesi ne açıdan bastıra bastıra? Sanırım senin deyiminle kadın "götünü, ön tarafını açarak ahahahahahahahaha" diyerek yerlere yatıyor? bunu anlıyorum. Yazık, anlayışın nasıl ya.
Bak şimdi 2 erkek, 3 kız bi ortamdaydık. Güzel bir sohbet oldu ve öyle bir güldük ki görmen lazım Allah herkese nasip etsin. O kızlar hakkında hiçbir şey düşünmedim ya la ben? :) Ne alaka yani?
Bi de, kız güldükten sonra bi başkasının "ahahah nasıl güldü lan zilli, orospu yaaaa nası gülüyo" demesi o kadının ahlaksızlığı mıdır yoksa onu söyleyenin mi?
Neden her konuda kadın suçlu oluyor? Zihniyet meselesi bu abi. Kusura bakma da, senin zihniyette o yönde sanırım. Pek bilmiyorum, sadece algıladığımı söylüyorum.
-
GodKlaus bunu yazdı
Erkeklerde;
Devamlı küfür eden,Sakızı cak cak çiğneyen,Her lafında "Lan" olan,girdiği ortamı kendi evi zannedip lakayt lakyt davranan,yanında kızlar varken y*rak kürek konular açıp kendini birşeymiş gibi gösteren
Tiplerden nefret ediyorum.Allaha şükür ne bende ne de çevremde böyle tipler yok :)
Kızlarda;
Sakızı cak cak çiğneyen,Sigara içen(Nasıl içtiği önemli değil,İçmesin!),Küfür eden,Lan Oha s*ktir git diyen,Erkeklerin yanında dikkat çekmeye çalışan,arkadaşlarının yanında devamlı öpmeye,yanağını sıkmaya çalışan(Sevgililer için),Uyumsuz renklerde giyinip kendini süper model gibi gösteren kızlardanda tiksiniyorum.
Bülent Arınç doğru demişte işte şimdiki nesile söyle adama küfür ederler.Bana babam karışmıyo o kim ulan karışcak diye.
Bugun 19 Yaşına girdim,Daha babamın yanında değil yatmak bacak bacak üstüne atmadım,atamam,yanılıpta atarsam benim bacaklarımı kırar.
Biz böyle yetiştik,böyle gördük.Şimdiki gençler geçn değil sanki yetişkin 35-40 yaşında insan.İstediği hareketi hiç utanmadan yapıyorlar.
Çocuk yetiştirirken Dayak Şart.Sen evladına 1 fiske bile vurmadan yetiştirirsen,Aman kızım aman çocuğum dersen böyle olur.
sakin ol şampiyon. 19 yaşında şimdiki nesil falan diyosun :D
-
GodKlaus bunu yazdı
Erkeklerde;
Kızlarda;
Kişiliğin daha oturmamış.
-
-
Bu konuda değilde bir öğretmen gözüyle yeni yetişen nesil çok gözüme batıyor. Geçenlerde otobüsteyim 6-7 liseli kız otobüs dolu yaşlı bir amca bindi hahah hoho hiç bi.tanesi kalkıp yer vereyim demedi ayaktaydım ben yer veremedim zati. biri kalksa diyorum hiç biri oralı değil orta yaşlı bi adam kalktı yer verdi yerin dibine girdim. Sonra bi tanesi utandıda kalktı zorla bunun gibi çok karşılaşıyorum üzülüyorum
Parktan geçiyorum liseli veya orta okul harbşden yaşları küçük pezevenk kızı sıkıştırıyor öpmek için dik dik baktımda ayrldılar lan ne günlere kaldık hele bir yaşınızın adamı olun lan.
-
Erkeğin zamparalılık yapmaması kadının iffetli olması tabi ki olması gereken şeyler yanlış bişey yok kısımda ama kadının ulu orta yerde kahkaha atmayacak demek salakça.