Erkek Zampara Olmayacak Kadın Kahkaha Atmayacak
-
Gördüğünüz gibi çok farklı kültürlerde yetişip çok farklı şekilde düşünebilen bir ülkeye sahibiz.
"Milli içkimiz ayran, kürtaj cinayettir, kadın kahkaha atmayacak ha " diyenler bunları söylemeden önce yüzde yüz biliyor ki farklı görüşteki insanlar birbirlerine saygı duyacağı yerde birbirine girecek, bir ton kel alaka tartışmalar çıkacak.
Bu tarz söylemlerin hangi zamanlarda söylendiğine de dikkat ederseniz ne büyük "TESADÜF" olduğunu da anlayabilirsiniz herhalde.
Neyse Bülentcim, Tayyipcim,Fadimecim bizleri Sazan yerine koyarak Aaa kuşa bak, aaa cambaza bak diyerek istediği zaman istediği şekilde yönlendire dursun bakalım da umarım bir gün halk olarak birlikte "Bu tiyatrodan sıkıldık artık" diyebilir, kendi yönümüzü kendimiz çizebiliriz.
Not: Herkes istediği zaman istediği şekilde yaşayabiliyorsa adı "ÖZGÜRLÜK" yoksa birilerinin öngördüğü kadarıyla "ESARET" olur.
-
Ne kadınların ne de erkeklerin kılık kıyafetine karışın, tahammül etmeyi öğrenin ki size de tahammül etsinler. Bir insan ulu orta kahkaha atıyorsa çok mutludur bu sizi rahatsız etmesin bu bir kadınsa tahrik de olmayın rüzgar esse s.kmeye kalkan güruha girmeyin.
12 yaşında topuklu ayakkabı giyen makyaj yapan bir kız çocuğu sizi cinsel yönden uyarıyorsa burada problemli olan sizsiniz buna pedofili deniyor. Sağlıklı bireylerin ilgilendikleri cinsel yaş aralığı kanunen 18 ve üzeri psikiyatriye göre (tıbben) ise 16 ve üzeridir, 12 yaşında topuklu ayakkabı giyen ve makyaj yapan bir kız dediğinde onun çocuk olduğunu unutmaman gerekir.
Makyaj yapıp topuklu ayakkabı giyen kadınlara gelirsek giyim kuşamlarından ötürü onlara da orospu diyemezsin, boyu kısa olan pek çok kadın topuklu ayakkabı giyer ve makyaj kadının doğasından gelir. Kafanızda kurduğunuz fantazileri evinize yatağınıza saklayın, bunlarla sokağa çıkmayın. Kendi ahlaki gelişiminize ve ruh sağlığınıza zarar verirsiniz.
-
abi tahribatta ne yobaz adamlar varmış lan tam fişlemelik konu.
-
jqueryxs bunu yazdıGodKlaus bunu yazdıjqueryxs bunu yazdıGodKlaus bunu yazdıjqueryxs bunu yazdı
İğrenç bir aile ortamında büyümüşsünüz belli. Bari çocuk yapmayında sizin gibi iğrenç bireyler olmasın şu dünyada.
Bence sen kendi ailenin yapısını yazdın.
Sana diyorumki çocukla ilişkilerini geliştirirsen onu dinlersen senin bunları yapmana gerek kalmaz. Yazdıklarından da anlaşılıyorki ilerde çocuğun olduğunda onu dinleme zahmetine bile girmeyeceksin.
Sakatlamalı oyun isteyip zevk alıyorum diyen birisin. Acilen bir doktora görünmen dileğiyle.
Sana ne? Size ne? Isterse sakatlanmalı oyun ister özgürlük diye bağıran siz , böyle Hoşunuza gitmeyen bir şey oldu mu ikiyüzlülugun dik alasini yapan yine siz. Adam demiş mi nasıl insana bunu yaparım diye? Ben konu açmıştım beni nekrofili ilan ettiniz. Ben de severim oyunda adam kesmeyi işkence etmeyi. Hayatta ağır savaş sporlari haricinde Dövmek için yumruk atmış biri değilim. Klavye başından ahkam kesmeyin sanal ayrı gerçek ayrı.
Ayrıca adam esnafin düşündüğünü söylemiş iddia bayi ve Yazılımcı da çalıştım sizin gibi özgürlükçü geçinen biri vardı. Dükkan önünden açık Biri geçti mi evli haliyle emmeli gimmeli var gel vatandaş derdi duyurmayacak şekilde. Iddia Bayinde bi abi vardı adam 30-40 m önceden gördü mu pusuya yatardi. Esnaf böyle . Işten çıktım bu tür yavsakliga katlanamadigim için ;) sokağa çıkmayan , çıktı ise de elit takilip halka inmeyen adamlar der tabi bakma veya adlandırma. Neyse haklisiniz , bundan 10-20 yıl sonra amerika gibi kimin eli kimin cebinde , ben bakireyim diye dalga geçen kızlar turediginde siz kendi çöplüğünuzde çüruyeceksiniz. Türkiyeli değilim , dedem Çanakkale için kaç bin km gelmiş. Burda kalmış. Benim de donus zamanım geldi galiba. Rahmetli gazi büyük dedem sizin gibiler için 7-8 sene esir yaşadığını bilse hiç gelmezdi.
-
kadının kahkahası ataerkil insanı korkutur, erkek hegomonyasına çok ters gelir tabi, düşünsene rahat rahat kahkaha atıyor yanında halbuki onun görevi evin süsü olmaktır yanında dolaşmasıdır. Ataerkil erkekler çok korkuyorsunuz biliyorum ama cinsiyet eşitliği gelecek lan birgün hani gelişmiş ülkeler bunu başarmaya çok yakınlar, ileride tüm dünya toplumunun geneline yayılacak, tarih kitaplarında nasıl işte bi zamanlar kadınlar oy verme hakkını kazandığını öğrendiğimizde şaşırıyorsak bu günleri de görüp şaşıracak gelecek nesiller. Siz de bu tarih komedyasının birer figüranları olacaksınız işte. Kahkaha atana, sigara içene orospu hahah yollu felan demeye devam.
-
imamlık yapacaksa cübbe giysin.
bunları o makamlara getirenlerin ben aq.
-
GodKlaus bunu yazdıHaymatlos bunu yazdı
Önce ben müslümanım ve bulunduğum ortamda tayt giyen, başı açık olan bir kız/kadın/bayan/dişi varsa -statü ve orijin farkı gözetmeden- ona orospu kelimesini yaftalarım içten içe diyenler olmuş. Şuna cevap ver :) yeni taşındın bir yere.
Apartmanda bir kız var.19-20 yaşlarında.Giyimi abuk subuk.Açık seçik.hep yanında başka bir erkek. ve sen bunu hergün görüyorsun.Esnafsın diyelim çarşıda.bütün gün dükkanın önünden giçiyor.Ama devamlı böyle.
Sen buna ne dersin ?? aa kıza bak ne kadar iyi kalpli.ne kadar sosyal.Ne kadar güzel giyiniyo.fiziği harika.Oyşşşhh kalyaça bak diye kayar bu konuşma.Bende demiyorum zaten AHA SOKAKTA TAYLI KIZ OROSPU !!
Üstte yazdığım gibi kızlar hak ediyor bu lakapları.
Yine bana düşmez ailesi var.Ailesi ona demiyorsa kızım adam gibi giyin diye ben hiç demem.
ultrAsker tarafından 30/Tem/14 03:03 tarihinde düzenlenmiştir -
işte hocam belki de bizimle olnların arasındaki fark onların hala kendilerini kral sanıp dünyaya kazık çakıcaklarını sanmalarındandır :) onların nesli böyle bizimkisi böyle bizden sonrakilerinde daha değişik olucaktır muhtemelen. farklı 2 görüş belirtip tartışmayı ileriye taşısak ve yeni bir görüş açısı belirse hepimizde bu iyiye işarettir yoksa gerisi boş konuşma oluyor.
işte eğitim sistemi burda çıkıyor burda. ondan dolayı çoluğunuza çocuğunuza sahip çıkın dünya iyilerden çok kötü insanlarla dolu.
-
simdi yanlis anlamayin ama bazi kadinlar var ki ciyak ciyak basiyor kahkahayi boyle sanki vur agzima duzelt beni diyor. (: erkeklerde de var boylesi.
-
Bu adamların söylediklerinin neredeyse hepsi doğru ama yine bi o kadar hepsi havada kalıyor... Nasihate önce kendinden başlıcan bir kere. Bu ince ayrıntıyı göremediği için bu halk yıllarca kömüre makarnaya laik görüldü ya kaç sene neyse acmiyayim ağzımı.
DeepInside tarafından 30/Tem/14 04:46 tarihinde düzenlenmiştir