Erkek Zampara Olmayacak Kadın Kahkaha Atmayacak
-
jqueryxs bunu yazdıGodKlaus bunu yazdı
Erkeklerde;
Devamlı küfür eden,Sakızı cak cak çiğneyen,Her lafında "Lan" olan,girdiği ortamı kendi evi zannedip lakayt lakyt davranan,yanında kızlar varken y*rak kürek konular açıp kendini birşeymiş gibi gösteren
Tiplerden nefret ediyorum.Allaha şükür ne bende ne de çevremde böyle tipler yok :)
Kızlarda;
Sakızı cak cak çiğneyen,Sigara içen(Nasıl içtiği önemli değil,İçmesin!),Küfür eden,Lan Oha s*ktir git diyen,Erkeklerin yanında dikkat çekmeye çalışan,arkadaşlarının yanında devamlı öpmeye,yanağını sıkmaya çalışan(Sevgililer için),Uyumsuz renklerde giyinip kendini süper model gibi gösteren kızlardanda tiksiniyorum.
Bülent Arınç doğru demişte işte şimdiki nesile söyle adama küfür ederler.Bana babam karışmıyo o kim ulan karışcak diye.
Bugun 19 Yaşına girdim,Daha babamın yanında değil yatmak bacak bacak üstüne atmadım,atamam,yanılıpta atarsam benim bacaklarımı kırar.
Biz böyle yetiştik,böyle gördük.Şimdiki gençler geçn değil sanki yetişkin 35-40 yaşında insan.İstediği hareketi hiç utanmadan yapıyorlar.
Çocuk yetiştirirken Dayak Şart.Sen evladına 1 fiske bile vurmadan yetiştirirsen,Aman kızım aman çocuğum dersen böyle olur.
Kişiliğin daha oturmamış.
Bence sizin kişiliğiniz yok. Bundan dolayı arkadaşa laf ediyorsunuz. Bu arkadaşın bahsettiği gençler ortam piçi dediğimiz tarzda kişiler. Neyse siz entellektüel oldugunuz için biz cahiliz.örf adet saçma şeyler.
-
tustanbakanadam bunu yazdıjqueryxs bunu yazdıGodKlaus bunu yazdı
Erkeklerde;
Devamlı küfür eden,Sakızı cak cak çiğneyen,Her lafında "Lan" olan,girdiği ortamı kendi evi zannedip lakayt lakyt davranan,yanında kızlar varken y*rak kürek konular açıp kendini birşeymiş gibi gösteren
Tiplerden nefret ediyorum.Allaha şükür ne bende ne de çevremde böyle tipler yok :)
Kızlarda;
Sakızı cak cak çiğneyen,Sigara içen(Nasıl içtiği önemli değil,İçmesin!),Küfür eden,Lan Oha s*ktir git diyen,Erkeklerin yanında dikkat çekmeye çalışan,arkadaşlarının yanında devamlı öpmeye,yanağını sıkmaya çalışan(Sevgililer için),Uyumsuz renklerde giyinip kendini süper model gibi gösteren kızlardanda tiksiniyorum.
Bülent Arınç doğru demişte işte şimdiki nesile söyle adama küfür ederler.Bana babam karışmıyo o kim ulan karışcak diye.
Bugun 19 Yaşına girdim,Daha babamın yanında değil yatmak bacak bacak üstüne atmadım,atamam,yanılıpta atarsam benim bacaklarımı kırar.
Biz böyle yetiştik,böyle gördük.Şimdiki gençler geçn değil sanki yetişkin 35-40 yaşında insan.İstediği hareketi hiç utanmadan yapıyorlar.
Çocuk yetiştirirken Dayak Şart.Sen evladına 1 fiske bile vurmadan yetiştirirsen,Aman kızım aman çocuğum dersen böyle olur.
Bence sizin kişiliğiniz yok. Bundan dolayı arkadaşa laf ediyorsunuz. Bu arkadaşın bahsettiği gençler ortam piçi dediğimiz tarzda kişiler. Neyse siz entellektüel oldugunuz için biz cahiliz.örf adet saçma şeyler.
Şiddet ile yetiştirilen çocukların sağlıklı(!) beyinleri.
-
Adım başı gerizekalı
-
Adalet de sadece kadın ismi olarak var olmayacak!
-

-
Bu yobazlık veya at gözlüğü takmak değildir. Bu sevdiğine sadık kalmak sadakattır. Erkekler bakire bir kızla evlenmek ister. Ama erkekler neden öyle kalmaz. İyi bir şey değil yani sonuç olarak ve bu insanlıktır. Adamlıktır yani çapkın olmamak.
-
kadın kalabalık bir yerde kahkaha atarsa : orospu.
tayt giyerse : orospu.
sort giyerse : orospu.
hatta büyük bir kesime göre bası acıksa : orospu.
Türkiye gibi bir ülkede, su hükümet döneminde kadın olmak ayrı bir zor bence, sükür ki erkek gelmisim su dünyaya.
yüz binlerce hastalıklı, sikiyle beyni yer degistirmis insan var memlekette.
kadın sunu yapmasın, kadın bunu yapmasın, fetva vermeyi iyi bilirler ama el kadar cocuga toplu tecavüz edildiginde cezasını kesemezler, siktirsinler.
-
Bak şimdi şiddet var ŞİDDET! var.
Beni babam 1 kere dövdü.oda 1 tane vurdu bidaha o oldu.
Annem sadece bağırırdı bana.Ama aile terbiyem üst düzeyde.Dediğim gibi ailemin yanında hiçbir şekilde kabalık yapmam.
Dayımlarla kavgalıyız aileler olarak.Dün geldiler bayramlık Ellerini öptüm.oturduk muhabbet ettik.
bak git büyüklerden babannen dene annenene sor.Sen çocuklarını nasıl eğittin diye.
Etrafımda şimdi 12-15 yaşında olan veletler var.Ellerinde IPhone cart curt.birbirlerine küfür ediolay.yok ben şu çocukla çıkıcam yok taytım transparan.
Bunlar hep ailesinin o çocuga yapma kızım dur oğlum demesinden ötürüdür.
Eğer bir kız çocugu 12 yaşında yüksek topuklu ayakkabu iyip makyaj + oje kullanıryorsa ben o çucugu çocuk yerine koyam.At E-5 e sürünsün.
Ve yine 12-13 yaşındaki erkek çocugu senin yanına gelerek artist artist konuşuyorsa (hiçbir saygı kavramı olmadan.ne bir Abi ne bir büyük yerinekoymadan) ben o çocugu döverim ve dövdümde.
Gücümün yettiği için değil.Bidaha sokakta görürse böyle davranmasın diye.
Eğer çocugun olursa sen hiç vurma evladına.Hep aman kızım olğum yapma de
o çocuk 18 yaşına gelidğinde evden bir kızla yada erkekler kaçıp gitmezse.
Beni bul bir yerden.Ev adresmi vericem.istedğin işkenceyi yap.Vurma diyen şerefsizdir haysiyetsizdir.
-
Andrei bunu yazdı
kadın kalabalık bir yerde kahkaha atarsa : orospu.
tayt giyerse : orospu.
sort giyerse : orospu.
hatta büyük bir kesime göre bası acıksa : orospu.
Türkiye gibi bir ülkede, su hükümet döneminde kadın olmak ayrı bir zor bence, sükür ki erkek gelmisim su dünyaya.
yüz binlerce hastalıklı, sikiyle beyni yer degistirmis insan var memlekette.
kadın sunu yapmasın, kadın bunu yapmasın, fetva vermeyi iyi bilirler ama el kadar cocuga toplu tecavüz edildiginde cezasını kesemezler, siktirsinler.
Kahkaha var kahkaha var.Hahaha dersin 2-3 kişi bakar HAHAHAHAHAH ZAAAAAA !! diye anırırsa herkez bakar.ve Orospu lakabı yakışır.
Tayt giyip üzerine uzun tşört giyersen sıkıntı yok.Ama kimileri var sadece tayt giyiyor üstüne bir tane paçavra.Böylesine ne demeli ??
şort içinde aynı şey.götü belli edecek şekilde giyersen ve bunu sürekli bir alışkanlık haline getirirsen öyle olur.
Başıa açık konusuna kesinlikle katılmıyorum.Ablam başını uzaylı gibi kapatıyor.yani böyle garip garip bağlıyor.Kaç kere suratına söyledim.Böyle kapancaksan kapanma açık gez daha iyi diye.
Doğuyu bilemem ama batıda kesinlikle "bunun başı açık bu orospu !"diye bir kavram yok
-
- 8jqueryxs bunu yazdı
tustanbakanadam bunu yazdıjqueryxs bunu yazdıGodKlaus bunu yazdıErkeklerde;
Kızlarda;
Şiddet ile yetiştirilen çocukların sağlıklı(!) beyinleri.
:) sor bakayım arkadaşa babasını seviyor mu. Beni şahsen ortam piçi olmak yerine ,yerine göre hafif dayakla , yerine göre sözlü uyarıyla yetiştiren muhafazakar ailemi canimdan çok severim. Ha aklınıza gelmesin ak koyun bir aile , 3-4 yaşındayken anaokulunda canım sıkilinca öğretmen dedemin yanına verip temel matematik bilgimi o zaman aldırttilar. Bak o zamanda çok şimarinca hafif dayakla uyarirlardi :) o yaşta dedemin öğrettiği matematikle 2 bilinmeyen denklemleri çozebiliyordum. BanA o matematiği okulda 9 sene sonra öğrettiler.
Emin ol şu an o dayaklar olmasa matematikten hiç bir nane anlamazdim. Okulda hala matematik namına üstüne +1 şey koymadilar ve kendim evde oturup oturacagim 15-20 dk da o üniteyi halledecegim. Şimdi o yediğin dayaklar boşuna diyen adama Güler geçerim. Zaten babanın yanında ayak ayak üstüne atmam ki dövsün şimdi , bu yaşa geldikten sonra zaten ya sözlü kızar ya da içine atar.
: gittigim okul sebebiyle el Bebek gül Bebek yetişen zengin piçlerini biliyorum. Kimse bana gelip de o tiksindiğim kahkahaları anlatmasın. Ya da yılan hikayelerine dönen sevgili aşk muhabbetini. Tanrı'ya şükrediyorum beni böyle adamlar gibi yetiştirmek yerine gecekonduda belli bir yaşa kadar buyuttugu için.