folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Erkek Zampara Olmayacak Kadın Kahkaha Atmayacak

Erkek Zampara Olmayacak Kadın Kahkaha Atmayacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    walterwhit
    walterwhit's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı
    jqueryxs bunu yazdı

İğrenç bir aile ortamında büyümüşsünüz belli. Bari çocuk yapmayında sizin gibi iğrenç bireyler olmasın şu dünyada.

Bence sen kendi ailenin yapısını yazdın.

Seni heralde çok poh pohladılarya o yüzden böyle konuşuyosun.

Ben olabildiğince yardım etmeye çalışıyorum.Sen terbiyesizde ailemiz hakkında atıp tutuyorsun.

Bak ben bir yazı yazdım ama senin mesajına alıntı yapmayı unuttum.Onu bidaha oku.Hatta anlamazsan birdaha yavaşça oku.

sonlara dogru ev adresimi vericem tarzında şeyler yazıyordu.

Çocuk yetiştirilirken 6 yaş öncesi çok önemlidir. Eğer sen çocuğuna doğru-yanlış kavramlarını güzelce öğretirsen ve ona sevgi verirsen, şiddet uygulamadan da iletişimde başarıyı yakalayabilirsin.

Tutturmuşsun bi gidiyorsun. Eğitim de dayak olayını da ilk defa sizden duydum. Ne öküz bir beyniniz var anlamadımki.

Yok
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sessizadam
    sessizadam's avatar
    Erkek

Kimin ne olcağına bu mu karar vercek şimdi kim ki bu?

seSSizadam
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

Şu benim yorumlarımı beğenmeyip aradan laf sokup sonra mutlu olanlar var.Beğenmek zorunda değilsin.Saygı duy yeter.

Benim felsefem bu.Olabildiğince günahtan kaçmaya çalışıyorum.

Neden?

Allah demiş namaz kıl oruç tut paran varsa hacci git Zekat ver.

Benim kendi inancıma göre namaz dışındakilerin hepsini yapabilirim.Hacca gitmedim.Zekat yerine geçmesede Ailemler birlikte bende bir miktar para verdim.Kendime ait param var.Belli bir miktarını verdim.

Bu tür basit günahlardan kaçarakta olmasa bile namazın yerini azıcık tutacak şekilde sevap işlemeye çalışıyorum.

Yolda hayvan görüyorum.Ama ürkmesin korkmasın diye kenarından dolaşıyoru Bu bile birşeydir.En azından kendimi mutlu ediyorum

GodKlaus tarafından 30/Tem/14 01:38 tarihinde düzenlenmiştir

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Siyaset falan din falan kadın falan ergen falan küfür falan

Bangölü canavarına selam olsun

iyibu! yeniden..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek
    jqueryxs bunu yazdı
    GodKlaus bunu yazdı
    jqueryxs bunu yazdı

İğrenç bir aile ortamında büyümüşsünüz belli. Bari çocuk yapmayında sizin gibi iğrenç bireyler olmasın şu dünyada.

Bence sen kendi ailenin yapısını yazdın.

Seni heralde çok poh pohladılarya o yüzden böyle konuşuyosun.

Ben olabildiğince yardım etmeye çalışıyorum.Sen terbiyesizde ailemiz hakkında atıp tutuyorsun.

Bak ben bir yazı yazdım ama senin mesajına alıntı yapmayı unuttum.Onu bidaha oku.Hatta anlamazsan birdaha yavaşça oku.

sonlara dogru ev adresimi vericem tarzında şeyler yazıyordu.

Çocuk yetiştirilirken 6 yaş öncesi çok önemlidir. Eğer sen çocuğuna doğru-yanlış kavramlarını güzelce öğretirsen ve ona sevgi verirsen, şiddet uygulamadan da iletişimde başarıyı yakalayabilirsin.

Tutturmuşsun bi gidiyorsun. Eğitim de dayak olayını da ilk defa sizden duydum. Ne öküz bir beyniniz var anlamadımki.

Sen şan olaya tamamen yanlış açıdan,bardağın boş tarafından bakıyosun.

Ben demiyorumki "çocugunun her hatasında döv,ağzını yüzünü kır." bıcakla oynama dersin inadına oynar.Eline 1 tane vurursun.hafif canı yanar.Bunu hafızasına kaydeder."Bıcaklar oynarsam canım yanıyo.Ozaman oynamıyım" der ve gider.

Ama sen çocouun bıcakla oynadı diye sağlam vurursan psikolojisi sıfır olur korkar,kekeme olur,ve ileride sinirli biri olur çıkar.

Lütfen Yanlış anlama ve yanlış yerlere kaydırma konuyu.

Çocuk yetiştirilirken 6 yaş öncesi çok önemlidir.Şuan saat 01:45 :) Sana tamamen kıtılyorum.6 yaşına kadar beyni hafızası cartı curtu gelişiyo.Sen ne kadar iyi davranırsan o derecede iyi meyve alırsın.Ama bu demek değilki. Yapma evladım etme evladım.Böyle demekle sen bile sıkılırsın ki aşkam saat 7 işten geç çıkmışsın trafik tıkalı eve 2 saate geliyosun.Saat oldu 9.Hanım yemek yaptı yedin saat 10.çocuk geldi prizle oynuyor.ne yaparsın insan gibi söyle ?

Çouk 4 yaşında diyelim.

1 kere uyardın bir iki tur attı odanın içinde.sonra yine gitti prizin yanına.sen yorgun aygın yatıosun koltukta.televizyona bakıyosun.Eşin bulaşıkları makineye yerleşritiyo.Yani çocukla baş başasın.

Ben erkek gibi söyliyim.

1.de uyarırım. baktım olumsuz cevap aldım 2. seferde biraz koluna çimcik atarım :) sonra oynamaz zaten baktın hala oynuyo götür yatır çocugunu :)

GodKlaus tarafından 30/Tem/14 01:47 tarihinde düzenlenmiştir

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo
    GodKlaus bunu yazdı

Şu benim yorumlarımı beğenmeyip aradan laf sokup sonra mutlu olanlar var.Beğenmek zorunda değilsin.Saygı duy yeter.

Benim felsefem bu.Olabildiğince günahtan kaçmaya çalışıyorum.

Neden?

Allah demiş namaz kıl oruç tut paran varsa hacci git Zekat ver.

Benim kendi inancıma göre namaz dışındakilerin hepsini yapabilirim.Hacca gitmedim.Zekat yerine geçmesede Ailemler birlikte bende bir miktar para verdim.Kendime ait param var.Belli bir miktarını verdim.

Bu tür basit günahlardan kaçarakta olmasa bile namazın yerini azıcık tutacak şekilde sevap işlemeye çalışıyorum.

Yolda hayvan görüyorum.Ama ürkmesin korkmasın diye kenarından dolaşıyoru Bu bile birşeydir.En azından kendimi mutlu ediyorum

Bir müslüman kadar bilemem günahı sevabı ama, bu tayt giyiyor orospu bu ruj sürüyor orospu bu topuklu giyiyor orospu şeklinde insanları yaftalamak günahtan kaçınmak mı oluyor, ben demiyorum islamiyet diyor bu şekilde cennete girme ihtimalin yok, kul hakkı yiyenin cennette yeri mi varmış kuranda, etiket yapıştırdığın insanların hakkını yiyorsun, birşey bildiğin yok bari dinini bil

Lotus tarafından 30/Tem/14 01:45 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı

Şu başı açık konusu valla uyuz etti beni.Açıcam ağzımı.

Sen 600 küsür yıllık müslüman bir sülaleden geliyorsun.Hepsi kapalı camiden işe işten akşam eve ordanda yatsı namazına giden bir kesimdik.

Keşke şimdide böyle olsak.Bende namaz haric bütün ibadetlerimi yerine getiriyorum. Allah kabul etsin.

Ailemden aldğım eğitim mantığı şöyler birşey.

Kızım biri tayt giymiş göt göbek meydanda.Sende arkasından gidyorsun.Bir erkek olarak kızın kıçına bakıyoruz yalan yok.Ama kimileri et görmüş köpek gibi kimileri sadece 1 saniye bakıp gidiyor.İşte ben o bakıp gidenlerdenim.Göz bu sonuçta devamlı etrafına  bakıyorsun nefsinde seni ona yönlendiriyor.

Ama birde şöyle düşün.Sen öldün kız torunun aynı durumda.Arkasında 3 tane dingil var.kızım kıçına ağzından su akarak bakıyor.

Sende izliyorsun.Ne yaparsın ??

Demek istediğim şey şu.Lanet olası Batıdan İyi 3 şey aldıysak kötü 33 şey aldık.Eskiden oruç tutmayana böyle yabancıymış gibi bakarlardı.

Şidmi 30 gün oruç tuttum.30 günde inceleme yaptım.Kafeye gidip oturuyosun.Yine o 14-15 yaşındaki veletler var etrafta.

Garson geliryor "ne içersiniz ?" diyo.Niyetliyim kardeşim diyip muhabbete dönyorum arkadaşımla.Ama 1 gözüm o salak veletlerde.Sanki suç işliyomuşum gibi bakıyorlar.OOO Bu müslümanioruç tutuyor !! Bak ne oldu aldık batıdan bu rahatlığı dini takmamayı.

Bu yüzden böyle kafasız gerizekalı bir nesil yetişiyor.Şimd burdan fırlar birileri 13-14 yaşında çocugum var sen onlara gerizekalımı diyosun diye.

Evet kardeşim eğer yukarıda belirttiğim kriterlere uyuyorsa Gerizekalıdır.

Yazdığım yoruma saygı duy.Polemik yaratma PM At.

Sana şimdi Osmanlı zamanında senin "dedelerinin" giyim tarzıyla alakalı bir kaç resim atacağım.

OSMANLI'DA KADIN GİYİMİ VE KAFTAN MODELLERİ

Osmanlı devri kadınlarının kıyafetlerini sokak ve ev içi giyimi olarak iki ana başlık altında inceleyebiliriz.16.yüzyıl başlarından itibaren kadınlar sokak kıyafeti olarak ferace, yaşmak ve peçeyi kullanmışlardır. Kışın yünlü, yazın ipekli kumaşlardan yapılan feraceler kolları ve bedeni bol, önden açık ve yere kadar inen bir giysidir. 18. yüzyıldan itibaren feracelere yakalar takılmış ve bu yakalar II.Mahmud döneminde topuklara kadar uzamıştır. 19. yüzyılın ikinci yarısında ön etekler yuvarlak kesimli, tek düğmelidir ve yakalar kırmalarla süslenmiştir. Feracelerin renklerinde ayrım yapılarak, müslümanlar kırmızı, mavi, yeşil renklerde, gayrımüslimler ise daha açık renklerde ferace giyinmişlerdir.Yaşmaklar ise ince, beyaz ,yumuşak kumaştan, başın etrafına sarılarak kaşa kadar örten üst parça ve yüzün alt kısmını burna kadar örten alt parçadan oluşmaktadır.1872'den sonra feracenin yanısıra kullanılmaya başlanan çarşaf Suriye'den gelmiştir. İki uzun kumaş birbirine birleştirilip, belden uçkurla büzülerek oluşturulan torba çarşaf, yüze şeffaf peçe takılarak kullanılmıştır.

1889'da II.Abdülhamid tarafından saraydaki hanımların torba çarşaf giyinmeleri yasaklanmıştır. Bunun üzerine pelerin ve etek olmak üzere iki parçalı çarşaflar kullanılmaya başlanmıştır.Osmanlı kadını ev içinde, 16. ve 17. yüzyıllardan itibaren şalvar, bürümcük kumaştan topuklara kadar inen uzun kollu gömlekler ile uzun kollu hırka ve kaftanlar giyinmişlerdir. Önden açık ve yakasız olan kaftanların etekleri, belden aşağıya doğru peş adı verilen parçalarla bollaştırılmıştır. Bu kesim 19. yüzyıla kadar etek kesimlerinde kullanılmıştır.
    19. yüzyıl başlarından itibaren üçetek ve dörtetek denilen elbiseler giyinilmeye başlanmıştır. Bu entarilerin yanında torba şalvar ile sim işli cepkenler ve bellere bağlanan, iki ucu işlemeli kuşaklar zarif ve rahat bir kıyafet oluşturmaktadır. İçlerine kol ağızları ve yaka kenarları oyalı bürümcük veya ipekli kumaşlardan gömlekler giyinilmektedir

Kadife veya atlas üzerine dival işi tekniğinde sırma ve sim işlemeli bindallı elbiseler kına gecesi gibi özel günlerin vazgeçilmez giysileridir.Avrupa ile gittikçe artan ilişkilere bağlı olarak 18. yüzyılda İstanbullu kadınların Avrupa'dan ithal edilen kumaşları yer yer geleneksel giysilerin yapımında kullandıkları ve 19. yüzyılda üçetek ve şalvar gibi geleneksel kesimi bırakarak, özellikle Paris modasının etkili olduğu kıyafetler giyindikleri görülmektedir. Vücuda oturan korsajlı kesimler, kabarık uzun kollu bluzlar, uzun fırfırlı etekler geleneksel entarilerin yerini almıştır. Eldiven, ipekli çorap, yelpaze, şemsiye gibi aksesuarlar bu giysileri tamamlamaktadır.Kadınların en önemli giysisi olan gelinlik her dönemde, o dönemin modasını yansıtacak şekilde pahallı kumaşlardan yapılmış ve işlenmiştir. 19. yüzyılın sonlarına kadar başta kırmızı olmak üzere gelinlikler canlı renklerden yapılmıştır. Gelinin yüzünü örten al duvak 19.yüzyıla kadar kırmızıdan yapılmış, sırma ve sim ile işlenmiştir. 1870'lerden itibaren Avrupa modası gelinliklerde kuvvetlice hissedilmiştir. Pembe, mavi ve krem gibi açık renk ipekli kumaşlardan, iki parçalı ve uzun kuyruklu olarak yapılmaya başlanan gelinlikler, sırma ve sim yanında dantel, inci ve pullar ile işlenmiştir. Bu dönemde içi kürklü gelinlik kaftanları, gelinlikler ile takım oluşturmaktadır.

www.osmanlikiyafetleri.com

al ya da direkt ilk bulduğumu attım. Gayet bilgi verilmiş.

Bak işte senin geçmişin bu. Yani yok kapalı baş, yok çarşaf 600 yıl içinde onlar hikaye. Sonradan araplardan gelmiş.

Giyim kuşam dediğin kültürle o dönemin yaşayışıla alakalı. Yani kısacası biz 600 yıllık başı kapalı bi millet değiliz. 

600 yıllık müslüman sülale işi de eğer osmanoğlu değilsen yalan. Onu da bil yani. 

Dentist tarafından 30/Tem/14 01:46 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek

Söylemler yerine göre her ne kadar doğru olmuş olsada;

Bir lafa bakarım lafmı diye birde adama bakarım adammı diye.Samimi bulmuyorum bunları tribüne oynamak için söylenen sözler.İnsanları robotlaştırmaya çalışıyorlar.Biride çıkıp orda demiyorki ahlakı sizdenmi öğreneceğiz diye.Ahlakı zorla düzeltemezsiniz yasakçı zihniyet herzaman geriye götürmüştür,götürecektirde.Ahlak okuyarak,okutularak düzelir.

Yasak,yasakları gerektirir.Bu söylemler zamanla yasağa dönecek.Zorbalıkla hiçbir yere varılamaz onuda öğrenecekler.Ben,insanın dışındakine bakmam içindekine bakarım.Kalbin kirliyse herşeye pis gözle bakarsın temizse temiz bakarsın.Kişi görmek istediğini görür zaten.

Sonuç olarak örf'ü tribüne oynamak için yasalaştırmak isteyen bir zihniyetin ayak sesleri bu.Bu yüzden yanlış buluyorum.

İlla bir yanlış arıyorsanız kendinize bir bakın derim.

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    GodKlaus bunu yazdı
    Andrei bunu yazdı
    GodKlaus bunu yazdı
    Andrei bunu yazdı

Kahkaha var kahkaha var.Hahaha dersin 2-3 kişi bakar HAHAHAHAHAH ZAAAAAA !! diye anırırsa herkez bakar.ve Orospu lakabı yakışır.

Tayt giyip üzerine uzun tşört giyersen sıkıntı yok.Ama kimileri var sadece tayt giyiyor  üstüne bir tane paçavra.Böylesine ne demeli ??

şort içinde aynı şey.götü belli edecek şekilde giyersen ve bunu sürekli bir alışkanlık haline getirirsen öyle olur.

Başıa açık konusuna kesinlikle katılmıyorum.Ablam başını uzaylı gibi kapatıyor.yani böyle garip garip bağlıyor.Kaç kere suratına söyledim.Böyle kapancaksan kapanma açık gez daha iyi diye.

Doğuyu bilemem ama batıda kesinlikle "bunun başı açık bu orospu !"diye bir kavram yok

kimin ne derece kahkaha atacagına sen karar veremezsin, orospu hic diyemezsin. hayvan gibi gülerse bu kisiyi ilgilendirir.

sort giyen bir kadına da orospu deme hakkını sana hickimse vermez. hayır sanki fantezi dekoltelerden bahsediyoruz arkadas, bu ne rahat sıfat yapıstırma anlayısıdır.

bu mantıkla tatil beldelerinde sokakta yürüyen insanların cogu mayoyla, bikiniyle dolasıyor, bunların hepsi orospu mu simdi ? öyle ya, kıcı da belli, gögüsleri de belli.

dogu - batı diye ayrım yapmadım ben. zaten bu sekilde de genelleyemezsin, batıda da muhafazakar kesimin kazık diktigi yerler var.

son olarak :

http://www.turkcebilgi.com/sozluk/orospu

http://tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&guid=TDK.GTS.53d81b7f95ffd9.29217967

edit : sayfanın tepesindeki mesajı bana atmadın heralde ? ama su kısma yorum yapacagım sadece :

"Sende arkasından gidyorsun.Bir erkek olarak kızın kıçına bakıyoruz yalan yok"

ister inan, ister inanma, senelerdir böyle bir durum oldugunda ya hızlanıp o kisiyi geciyorum ya da basımı direkt olarak ileriye sabitliyorum, isteyince oluyor mümin kardesim. tabi bunu da genelleyerek yazmıssın, sen de bendenmissin, tebrik ederim.

Verdğin linklere baktım.Ben yine diyorumki Tatil beldeside olsa;ben müslümanım diyen hiçbir kadın yada erkek mayo,bikini giyip şehirde dolaşmaz.Eğer Gerçekten birşeylerin bilincindeyse.

Sana ne!

İnsanların yaşamına karışırsan insanlar da senin yaşamına karışır!

Kafanı çevirir gidersin bu kadar basit!

İnsanlar senin kalıpların içinde yaşama mecburiyetinde değil!

Kimsenin de kimseye müdahale hakkı yok!

Sen bu şekilde müdahale hakkını kendinde buluyorsan Çinde oruç tutanların ağzına zorla yemek sokulmasına da razısın demektir!

Genel kabul görmüş ahlak kuralları dışında hiç bir kural dayatılamaz! Bunlar da bütün dünyada sabittir;

avret yerlerinin örtülmesi, topluluk içerisinde cinsel birleşme gerçekleştirilmemesi, hırsızlık yapılmaması, cinayet işlenmemesi, gasp yapılmaması, iftira atılmaması, cinsel istismarda bulunulmaması, evlilik bağı olan kişilerin eşleri dışında cinsel birlikteliğe girmemeleri. Bunların dışında hiç bir şey topluma dayatılamaz, dayatırsan patlar.

Size bu konuda tek uyarım şudur; ortalığı o kadar boş sanıp da namus bekçiliğine soyunacaksanız dikkat edin de ters adamlara denk gelmeyin, senin itham edercesine yanlış bir bakışında, kendi kalıplarınca doğru olan ters bir sözünde, hareketinde boynunu kolunu burnunu dişlerini kıracak özgürlükçü adamlar da var.

RETRET tarafından 30/Tem/14 01:45 tarihinde düzenlenmiştir

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

22 yaşındayım babamdan şimdiye kdar 2  tokat yedim o da küçük yaşlarda

Birini düğünde halaya torpil atıyom diye :D  , Diğerinide eve 7 8 yaşlarında ki bir çocuk için fazla geç geldim diye yedim 

İnsanın içinde olucak biraz çocuğun kanında bozukluk varsa önünü kapatamassın şimdi ne alaka diyenler çıkıcaktır da neyse 

İzmirin en pis okulunda okdum liseyi Çınarlı eml hertürlüsü var idi sıra arkadaşım hırsızdı  bi tek benim eşyalarıma dokunmazdı 

okula tabanca getirenide vardı gerçi bende biber gazı götürüyordum uyuşturucu kullanan onca elemanın arasından o kadar da fırsat geçti elime teklif eden oldu yanlışlıkla elim gitmedi 

İnsanın yaşadığı ortam olsun ailesinin vereceği eğitim olsun önemli olduğa kadar insanın içinde olucak Ben izmirin tepecik, kadıfe kale, kuruçay , çay malhalle gibi semtlerinden çıkan ne temiz elemanlar gördüm adam gibi adam ha tırsak pof pof değiller o ayrı mesala bi durum olduğunda tereddütsüz girer yani :) ( şevkat yerimdar )

..Morali hep bozuk olan insan..
Toplam Hit: 14092 Toplam Mesaj: 113