Eski Sevgiliden Arkadaş Olur Mu?
-
ben eski sevgilimle yenisine 14 şubat sevgililer günü hediyesi baktık beraber hatta o begendi ben aldım.biraz pahalıyı begendi ama olur yani ben oldum sizde olun die bir saçma cümle kurmucam benimkisi istisna.demekki istisnalar kaideyi bozmaz a.q
-
o kadar şey yaşadın bi kızı daha sonra başkalarının kollarında görmek insanı öldürür ya..mesela ben sevgilimden severek ayrılmıştım cok uzun hikayede yani şuan onu görsem birisiyle içim gider aq,o yüzden 7 aydır konuşmadık daha hiç... olmaz yaw öle şey çok ufak istisnalar hariç tabiki...
-
eski sevgiliden dost eski kasardan tost olmaz
-
olmaz diye biliyordum ama Allaha kahretsin kader zorla arkadas olmaya zorluyor zorladık ca ben inat ediyorumm...Dişi diş gidiyoruz ama o 1-0 önde gidiyor...
-
ARKADAŞLAR
GÜLE MENEKŞE DEMİŞLER
GUL MENEKŞE GİBİ KOKARMI
AYRILIKTAN SONRA SEVGİLİLERE ARKADAŞLIK DEMİŞLER
HİÇ AŞKA ARKADAŞLIK DENIRMI -
alıntı bozkurt:
ben eski sevgilimle yenisine 14 şubat sevgililer günü hediyesi baktık beraber hatta o begendi ben aldım.biraz pahalıyı begendi ama olur yani ben oldum sizde olun die bir saçma cümle kurmucam benimkisi istisna.demekki istisnalar kaideyi bozmaz a.q
abi nasıl katlanıosun ya. walla helal olsun. ama bence sen tam ümidini yitirmemiş falan olmalısın yoksa bence kaldırılamayası bi durum anlattığın -
arkadasliklar aska dönüsür ama, asklar arkadasliga ASLA!!
-
ben eski hatunu görünce yüzüne bakmıyorum + yolumu değiştiriyorum
-
yaw ben onun warlığını çekebilseydim hala sewgilim olurdu zaten
-
Test Ettim onayladım..
Kesinlikle olmaz...
İstediği şeyleri yapmak isteyecek, sen karışmak isteyeceksin, olmayacak, başkaları olacak, kaldıramayacaksın...
Onu hayatından tamamen silmen lazım bi kere bırak arkadaşlığı..
Toplam Hit: 14111 Toplam Mesaj: 104