Eski Sevgiliden Arkadaş Olur Mu?
-
hacı adam dayanamıo ya bole sagı solu sıkıom amk :) bıgun dayanamıcam atlıcam ustune snı becerıcem kallattttaaak dıe:) okullarda acılıo inş aynı sınıfta olmayıs :)
-
abi ohara ya sen aşıkmısın yoksa nesin olm azdınmı nedir:D abi ben sadece sakin bi öpcükten bahsediodum;)
-
zuhahahaha sıpays pletinuma çevirdinz lan burayı
-
seven adam si*mez si*ilir. eski sevgiliden arkadaş olmaz.
-
olmaz olmaz olamaz daha 3 dakka once konustum eskı sewgilimle olmuo işte kac kere dedi arkadas olalım dost olalım die ama imkanı yok omaz yanı bn asla eskıden sewdıgım kıza (halada oyle ama) dost,arkadas,tost,kaşar hiçbi gozle bakamıorum bakacakta kımseyı tanımıorum
eskı sewgilim bnm dostum dien adam once kendını kandırıodur buna da inanıodur nası nolur ya mantıgım almaz
ozellıkle 14 subatta eskı sewgilisiyle yenı sewglisine hediye alan kişiye hayretle ohaa diyorum olacak iş diil sen belkı onu dost olarak goruosundur ama bnce eskı sewgılın senın kadar rahat diildir bide acaba yenı sewgilin biliomu o şahısın senın eskı sewgilin oldugunu -
olmaz
-
olmaz.
-
olmuorr olmuorr olamıorr...
-
yok abi olmuyo a.q. konuşmalar bile farklı kız anladı mesela :)))
-
olmazmış peki olmaz tabi salaklık bendeydi..afedilcek bişi yok hoşcakal. herkes kendini bilio olanlar söylenenler yaşananlar..hisedilenlerde hep içerde herkes yalancı olmuş bunuda farkettm saol baya bişiler ögrettn bana..by özge (sana bişi demicektm ama neyse..)
Toplam Hit: 14184 Toplam Mesaj: 104